- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
ayy canim benim ya cok tesekkur ederim allahim daha iyilerini sizlere nasip etsin insallah..Saglik,huzur,mutluluk hanelerimizden eksik olmasin insallah..cnm benim herşeyin güzel oldu iyi günlerde otur işlaah dügününde içine siner allalhım yarsımcın olsun...
ayy canim benim ya cok tesekkur ederim allahim daha iyilerini sizlere nasip etsin insallah..Saglik,huzur,mutluluk hanelerimizden eksik olmasin insallah..
cnm benim cok tesekkurler...opuyorumnanaktanmiss'cim davetiyene bayıldım çook güzel
aminnn cnm insallah hepimiz guzel gunlerde kullaniriz aldiklarimizi..opuyorumnanaktanne kadar coookkkk sey almisssin oyle Rabbim mutlulugunu daim etsin guzel gunlerde kullanirsin insallah hepsini :))
tesekkur ederim cnm..opuyorumnanaktançok güzel=))
Cnm tesekkur ederim cok..opuyorumnanaktanUrunleri nerden aldigima gelince:Merhaba canım çeyizin çok hoş, iyi günlerde kullan ve sana birkaç sorum olacak:metal süzgeçlerin özellikle yassı olan, porselen limonluk, sosluklar, lila kapaklı saklama kapları,ekmek sepetlerinin ikisini de nerelerden aldın acaba????
aminnnnn cnm dualarımız seninle sen bi hayırlısıylaa atlatta bizde işalalh görürürz o günlerii:)))
cnm tesekkur ederim cok gelince koyarim resmini insallah..Daha yeni basiliyo haftasonuna biter belki..canım davetiyen çok hoşmuş cidden.. içi nasıl peki merak ettim
tesekkur ederim cnm benim..opuyorumnanaktanCanım herşeyin çok güzel ya maşaallah..Allah güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş..Davetiyende çok zarif bu arada.. :)
cnmcm evet mutfagimda kirmizi dusunuyorum genellikle hatta mutfak masamiz da kirmizi olucak galiba..tepsi goremedim tatlim ben de bi turlu..Sen hali nasi bisi aldin cnm mutfaga..Ben icinde kirmizi da olsun die dusundum ama bakalim..cnmm hepsi çok ama çok güzel sanırım seninde mutfagın kırmızı benim gibi:)bşy sorcammm kırmızı çay tepsisi bulabildinmi deli olcam bi kırmızı çay tepsisi bulamadım yaf:)
tesekkur ederim cnm..opuyorumnanaktanmassallah hepsi cok güzeller..
güle güle kullanmak nasip olsun canimm
cnmcm evet mutfagimda kirmizi dusunuyorum genellikle hatta mutfak masamiz da kirmizi olucak galiba..tepsi goremedim tatlim ben de bi turlu..Sen hali nasi bisi aldin cnm mutfaga..Ben icinde kirmizi da olsun die dusundum ama bakalim..
opuyorumnanaktan
begenmene sevindim cnmcm,insallah sana da nasip olur begendigin davetiyeyi secmek..opuyorumnanaktancanım davetiyen çok çok hoş diğer konuda da söyledim benim arşivimde olan bi davetiye :1hug:
tesekkur ederim cnm,darisi size insallah..opuyorumnanaktanhepsini de güle güle kullan canm, çok modern ve hoş şeyler:)
ne gusel olmus cnm mutfagin,mutfak dolaplarin ne renk peki cnm,ay merak ettim diger odalarini da eklersen sevinirim tatlicim.:teytey:.
ne guzel cnm zevklerimizin ayni olmasi,aldiklarim sana da fikir olur o zaman..Darisi basina insallah cnm,cok tesekkur ederim..o kadar beğendim ki..benim zevkimin tıpatıp aynısı senin zevkinmiş..bir tane bile beğenmediğim olmadı..kısacası bayıldım..:))
allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin gerçekten çook çookk çookk beğendim...
begenmene sevindim cnmcm,insallah sana da nasip olur begendigin davetiyeyi secmek..opuyorumnanaktan
tesekkur ederim cnm,darisi size insallah..opuyorumnanaktan
ne gusel olmus cnm mutfagin,mutfak dolaplarin ne renk peki cnm,ay merak ettim diger odalarini da eklersen sevinirim tatlicim.:teytey:.
ne guzel cnm zevklerimizin ayni olmasi,aldiklarim sana da fikir olur o zaman..Darisi basina insallah cnm,cok tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?