Miss curious'un ceyizi..

Merhaba canım çeyizin çok hoş, iyi günlerde kullan ve sana birkaç sorum olacak:metal süzgeçlerin özellikle yassı olan, porselen limonluk, sosluklar, lila kapaklı saklama kapları,ekmek sepetlerinin ikisini de nerelerden aldın acaba????

miss'cim davetiyene bayıldım çook güzel
cnm benim cok tesekkurler...opuyorumnanaktan

ne kadar coookkkk sey almisssin oyle Rabbim mutlulugunu daim etsin guzel gunlerde kullanirsin insallah hepsini :))
aminnn cnm insallah hepimiz guzel gunlerde kullaniriz aldiklarimizi..opuyorumnanaktan

tesekkur ederim cnm..opuyorumnanaktan

Cnm tesekkur ederim cok..opuyorumnanaktanUrunleri nerden aldigima gelince:
metal suzgecleri İKEA'dan,sosluklari MUDO'dan,lila kapakli saklama kaplarini NOBEL LIFE'dan,ekmek sepetlerini yine MUDO'dan almistim cnm..Porselen limonlugu arkadasim hediye etmisti..

aminnnnn cnm dualarımız seninle sen bi hayırlısıylaa atlatta bizde işalalh görürürz o günlerii:)))

insallah cnm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım herşeyin çok güzel ya maşaallah..Allah güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş..Davetiyende çok zarif bu arada.. :)

cnmm hepsi çok ama çok güzel sanırım seninde mutfagın kırmızı benim gibi:)bşy sorcammm kırmızı çay tepsisi bulabildinmi deli olcam bi kırmızı çay tepsisi bulamadım yaf:)

Canım herşeyin çok güzel ya maşaallah..Allah güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş..Davetiyende çok zarif bu arada.. :)
tesekkur ederim cnm benim..opuyorumnanaktan

cnmm hepsi çok ama çok güzel sanırım seninde mutfagın kırmızı benim gibi:)bşy sorcammm kırmızı çay tepsisi bulabildinmi deli olcam bi kırmızı çay tepsisi bulamadım yaf:)
cnmcm evet mutfagimda kirmizi dusunuyorum genellikle hatta mutfak masamiz da kirmizi olucak galiba..tepsi goremedim tatlim ben de bi turlu..Sen hali nasi bisi aldin cnm mutfaga..Ben icinde kirmizi da olsun die dusundum ama bakalim..

massallah hepsi cok güzeller..
güle güle kullanmak nasip olsun canimm
tesekkur ederim cnm..opuyorumnanaktan

cm foto makinam yaımda deil oda webcamda çektim kalitesi kötü ama alaşılır saırım:)beim mutfak böle cmmm..kırmızı insanın içini açıyor cidden..bi kaç eksigim var malum yeni evlenice eksik bitmiyor:)kırmızı tepsi arıyorum bulamıyorum :)

o kadar beğendim ki..benim zevkimin tıpatıp aynısı senin zevkinmiş..bir tane bile beğenmediğim olmadı..kısacası bayıldım..:))
allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin gerçekten çook çookk çookk beğendim...

canım davetiyen çok çok hoş diğer konuda da söyledim benim arşivimde olan bi davetiye :1hug:
begenmene sevindim cnmcm,insallah sana da nasip olur begendigin davetiyeyi secmek..opuyorumnanaktan

hepsini de güle güle kullan canm, çok modern ve hoş şeyler:)
tesekkur ederim cnm,darisi size insallah..opuyorumnanaktan

ne gusel olmus cnm mutfagin,mutfak dolaplarin ne renk peki cnm,ay merak ettim diger odalarini da eklersen sevinirim tatlicim.:teytey:.

ne guzel cnm zevklerimizin ayni olmasi,aldiklarim sana da fikir olur o zaman..Darisi basina insallah cnm,cok tesekkur ederim..

tatlımmmm buraya resim ekliycektim ama sonra silmeyi düşünüyordumm şimdi edıt tuşunu kal-dırmışlar eklersem silemem:)valla karar veremedim gitti:)bideeee evin ilk halleirnin resmi var dantelli falan:)foto makinamda yokk :)bakim foto makinam gelirs ebelkim koyarım:)msnde ekleyeyim seniii ordan evin resimleirni atarım cnm bnm:)sana uygunsa tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…