- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
efet cnmcm var,daha cok geometrik desenli halilari seviyorum..Shaggy de dusunmuyorum..bakalim...Bence de, piyasada bu tonlarda çok fazla halı var Miss'im. Kolayca bulacaksın eminim. nem canım bu arada seni ekledikten sonra elektrikler gitti,kablosuz olunca net malum...
Bence de, piyasada bu tonlarda çok fazla halı var Miss'im. Kolayca bulacaksın eminim. nem canım bu arada seni ekledikten sonra elektrikler gitti,kablosuz olunca net malum...
tatlımmm ozman ekleyememissin beni çünkü davet gelmedi bana:)
missss eminim şahane olcak evinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)mşlh şimdiden:)
hiç sormaa regl olmuştumm sancım oldu kaçtım eve:)sagol cnm benim insallah..Erken donmussun gezmeden..yerimseniben
bugun evimize gidicez cekebilirsem resim koyarim kizlar aksam..Bi de esimin bi arkadasinin nikahi var,besiktas formasi giyicek herkes biz de oyle yapicas...gorusuruz bu arada herkesin KADİR GECESİ MUBAREK OLSUN..
Kizlar dun esimle bi kac lamba aldik butcemiz el verdigi kadar..
mutfak lambasii..
2 tane koridor..
oturma odasi..
2 tane salon..
kucuk oda..degisik olsun dedim ascik..
yatak odasini bulamadim netten..
cnm tesekkur ederim..opuyorumnanaktancanım lambaların çok hoş
evin eminim çok hoş olcak..
amin cnm..opuyorumnanaktanseninde kandilin mübark olsun cnmmm allah dularımızı kabul etsin inş:)
cnm lambaların çok güzel
güle güle kullanın.
royal halıya bakıcam cnm aslında düz beyaz istiyrm ama bulmam zor olucak sanırım
Kizlar azcik karanlik resimler idare edin artik..yerimseniben
koridor..
mutfak..
ebeveyn banyosu..
tuvalet..
banyo..
salonun bi bolumu..
salonun diger bolumu..
oturma odasi..
yatak odasi..
cnm salona koyucam düz beyazı ztn oturma odam olucak çok fazla kirlenmez kirlenirsede yıkatırım die düşündüm. ama ztn düz beyaz bulmak çok zor.
evinde çok ferah mutfağını çok beğendim Allahım güle güle oturmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?