- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
cnm sorma yaaa ben de bulamadim bi turlu kafama gore guzel bi sey..İnternette de arastirdim ama yok malesef ya...miss cnm sen kirli çamaşır sepeti aldın mı?
resimlerde kaçırmışta olabilirim.
ben bakıyrm modellere ama hiç hoşuma giden olmadı.
derilerden sordum onuda pahallı söylediler.
cnm sorma yaaa ben de bulamadim bi turlu kafama gore guzel bi sey..İnternette de arastirdim ama yok malesef ya...
cnm mudoda görmüştüm beyaz ama onlarda çok küçük geldi.
görsel amaçlı pek kullanışlı değil
onların büyük olanlarından bulabilsem iyi olucak ama yok.
bizim burda vardı en son gittiğimde canım o tekerleklilerden.
onun da rengi beyaz canim,banyoma uymuyo bu defa....Bakalim insallah hallederim artik mecburen almis olmak icin alicam bu gidisle..
evet cnm. hasır tarzı daha uyar sanırım.
ben ist.a gidip bakıcam.belki daha çok seçenek vardır
sebzeliğimiz aynı canımcım mudo:).güle güle kullanalım.benim kaşıklığım yok hala aaa ben onu unutmuşum.etajer istiyorum ben de banyoya hatta dolap da olsa fena olmaz.neyse canım hepsi çok güzel güle güle kullan.
ya cnmcm tereddut ettim once alirken hep gorup begendigim bi modeldi ama hani sebzeler ortada durcakmis gibi geldi sonra aliyim bari dedim.ikimiz de gule gule kullanalim insallah..benim banyoda da fazla yer yok cnmcm dolap icin falan..tekerlekli etajerler de şık duruyor bak cam rafli falan..
tuvaletim icin aldigim seti..
banyo icin etajer..
kasiklik..
evet cnmcm etajerler cok şık mudodaki..Netten almak istedim camli etajer ama bitmis stoklarda..Günaydın tatlıcım.ıyı yapmıssın almakla canım ya biz de cok begeniyorduk dayanamadık nisanlım almış.ben de o mudodaki camlı bir etajer vardı ondan istiyorum o cok hos.ama bakalım.
cnmcm cok sagol,internetten almadim ama internette de var ayni urun guzelim..cnm hepsi çok güzeller.
güle güle kullan etajeri netten mi aldın cnm.
bende arıyrm öyle bişiy.
ben de tesadufen aldim cnm..İnsallah bulursun sen de..İnternettten de alabilirsin aklinda olsun cnm..ben o etajerden alcaktım kalmamıştı bizim burdaki mudoda
güle güle kullan miss canım
beni pek ilgilendirmediği için hiç çeyiz bölümüne bakmamıştım şimdiye kadar.
bir gün evlenme durumum olursa kesinlikle burdan takip edeim eksiklerim:) benim bazı şeyle raklıma bile gelmez herhalde:)
ben de şunu merak ediyorum:zamanla mı aldınız çeyizinizi yoksa evlenme durumunuz yaklaştığında büyük alışverişlerle mi???
ben de tesadufen aldim cnm..İnsallah bulursun sen de..İnternettten de alabilirsin aklinda olsun cnm..
Cnm ben bunlarin hepsini 10 ayda tamamladim..Nisanlana kadar hicbi sey almamistim..Nisan sonrasi her ay buyuk bi sey aldim,taksitle aldim bi cogunu ama taksitlerimi dugun sonrasina birakmadim cok sukur..Ancak 10 ayda bile alirken biraz zorlandim ve extra calisarak aldim bi cok eksigimi..Sana tavsiyem yavas yavas alabilirsin en azindan buyuk baslari..(tencere tkmi,catal-bicak vs.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?