Miss curious'un ceyizi..

tatlışım hayırlı olsun güzelim çok beğendim evi çok ferah mutfak süper zaten iyi günlerde aşkla oturun canım arkadaşım

tatlıcım ben de cok begendim evi,mutlulukla oturun inşallah.eve gidince detaylı bakacagım.su an tel.den bakıyorum.

evin sanırım canım ferah bir ev hayırlı olsun şimdiden az önce bişi kopyalıcaktım yanlıs sey kopyaladım kusura bakma bi mod bulursam halledecem:kedi:

misss cnmm evin cok şekerrrr büyüklügü tam kıvamında ferahh çok begendim:)

cnm benim çok güzelmiş evin çok beğendim satın mı aldınızz ???

bendeee cokk begendim çok ferahhh cnm iyi günlerde oturun işalah

tatlışım hayırlı olsun güzelim çok beğendim evi çok ferah mutfak süper zaten iyi günlerde aşkla oturun canım arkadaşım

tatlıcım ben de cok begendim evi,mutlulukla oturun inşallah.eve gidince detaylı bakacagım.su an tel.den bakıyorum.

canlarim benim sagolun daha iyileri hepinize insallah..Evi satin almadik,kiraladik fistiklar..Gune bi iyi bi kotu haberle basladim..
İyi haber anadolu liselerine atama yapilacakmis,koyden merkeze gelme imkani dogdu bana bi umut..İnsallah olur tayinim..
kotu haber ise ananem 80 yasinda,kalca kemigi kirilmis..Kardesimin nisaninda babaannem ölmüştü,simdi de ananem rahatsizlandi..Hayirlisi kizlar..

Miss adım adım takip ettim sayfanı çeyiz hazırlığı,nikah,nikah sonrası kısa bir tatil beyaz eşya, mobilyalar ve sonunda evinizi kiraladınız...süper görünüyor herşey...çok ama çok beğendim.Rabbim ağız tadıyla,aşkla,mutlulukla,sağlıkla yaşamayı nasip etsin eşin ve seni...25 eylülede çok az kaldı...darısı bekarların başına...şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)

cnm kaşmirde shaggy halılarda varrr beyaz..hem düz beyaz var hem simli beyazz:)

aa cnm teşk. ederim öğendiğim iyi oldu.
çok istiyrm çünkü düz beyaz halı.

geçmiş olsun cnm inş. iyileşir bir an önce
hayırlısı olsun bakalım iyi hbrinde

cnm benim cok sagol..hakikaten oyle oldu..sayfayi inceleyen adim adim her seyi,butun sureci takip edebilir..darisi size insallah..
geçmiş olsun cnm inş. iyileşir bir an önce
hayırlısı olsun bakalım iyi hbrinde
sagol cnm insallah iyilesir en kisa surede..
miss evin çok güzel canım,ferah...
bide o güzel eşyaları koyunca süper olur eminim
insallah cnm cok tesekkur ederim..

cnm klozet takımı çok güzel yakışıcak banyona.
davetiyede çok hoş olmuş

sagol cnm benim,aslinda kahve istemiyodum banyoma.. bole gri,mavi tonlarinda hayal etmistim hep ama banyom krem tonlarinda olunca bu renk aldim mecburen..Aceleye gelmeye basladi isler,canim sıkkın o yuzden biraz cnm ya...:1no2:

cnm sıkma hiç canını gayet güzel olmuş
uyumlu olucak baya.
bende krem tonlarında aldım ki her banyoya uysun.daha hiçbişey belli değil çünkü.
ilerde sıkıldıkça değiştirir yenilersin.

güle güle kullan canım banyo takımını.ben de mavili istiyordum banyo takımımı ama benimki de aynh bu renk.bu da Taç'ın galiba.

cnm sıkma hiç canını gayet güzel olmuş
uyumlu olucak baya.
bende krem tonlarında aldım ki her banyoya uysun.daha hiçbişey belli değil çünkü.
ilerde sıkıldıkça değiştirir yenilersin.
insallah cnmcm ya,diger tuvaletime sadece paspas alicam bi daha takim almiycam..

güle güle kullan canım banyo takımını.ben de mavili istiyordum banyo takımımı ama benimki de aynh bu renk.bu da Taç'ın galiba.
Cnm evet taç'a ait bu takim..Artik kendi evlerimize insallah hannem..

canım başka bir takıma gerek yok zaten.
paspas tarzı bişiy alırsın. dışarıda tek satılıyor.
birde banyo aksesuvarı napıcaksın hepsine alıcakmısın.bi tek banyoyamı koyucaksın?

miss cnm sen kirli çamaşır sepeti aldın mı?
resimlerde kaçırmışta olabilirim.
ben bakıyrm modellere ama hiç hoşuma giden olmadı.
derilerden sordum onuda pahallı söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…