Miss curious'un ceyizi..

cnm butceni bilmiyorum ama kaliteli ve tarzi hosuna giden bi yerr varsa ordan alabilirsin..Azar azar basla bence ,Kolay gelsin sana cnm..

cnm wc icin aldıgın seti nerden aldın ?ayrıca banyolarımızın fayansları da bnziyor bana mı öyle geldi anlamadım ama

her şey çok hoş ve ayrıntılı seneye benimde düğünüm var kafamda hiç bir fikir olmadığı için baya zorlanıyorum çok iyi bi site baya yardımcı oldu bana:)eksikler alınacaklar insan unutuyoo unuttukça bakarım buraya :):)güzel günlerde kullanın inşallah bunlar bi şekilde temin ediliyor ama geri kalanı bize düşüyo sanırım Allah ömür boyu evinizden seviyi mutluluğu huzuru eksik etmesin inşallah

cnm wc icin aldıgın seti nerden aldın ?ayrıca banyolarımızın fayansları da bnziyor bana mı öyle geldi anlamadım ama
cnm benim 2 tane aldim banyo seti,hangisinden bahsediyosun acaba..:sm_confused:İlk koydugum resimdeki set TAÇ,ikince koydugum ise limangodan...Dusunursen su an kampanyada cnm..Bayram oldugu icin 10 tl hediye ceki verdiler..

Amin kesinlikle cnm bunlar dedigin gibi tamamlanir bi sekilde onemli olan evlerimizdeki huzur,mutluluk..

cnm dün tesadüfen mudoya gittiğimde gördüm
şık bişiy ama evde alıp koymaya yer kalmadığı için sonraya erteledim.
yakından görünümüde çok şık

evet çok değişik cnm güzel günlerde kullan.
pahallı ama değer.mudoda görmemiştim daha önce bundan.
valla bana burda olur olmadık sepetlere 80 tl dedilerse bu sepet eder yani

evet çok değişik cnm güzel günlerde kullan.
pahallı ama değer.mudoda görmemiştim daha önce bundan.
valla bana burda olur olmadık sepetlere 80 tl dedilerse bu sepet eder yani

cok gezdim bisi begenemedim cnm hasir sevmiyorum niyeyse ben de bunu tercih ettim artik..Daha iyileri sana insallah..Senin dugun ne zaman peki.

oh yeni ciciler gelmişş
missim çok çok zevklisin valla çok beğendim canım benim iyi günlerde kullan

bayıldım, bayıldım, bayıldım... hemen bir tane nazar boncuğu eklermisin buraya. biri diğerinden, hepsi birbirinden güzel. mutlu günlerde kullanın.

cok gezdim bisi begenemedim cnm hasir sevmiyorum niyeyse ben de bunu tercih ettim artik..Daha iyileri sana insallah..Senin dugun ne zaman peki.

cnm hasırlar eskiden çok modaydı şimdi yeni şeyler çıktı
ama bütçeme bakıcam artık çok iyisini alamasamda ilerde değiştiririm.
4 aralık düşünüyrz ama gün almadık daha.herşey hazır aslında birtek ev tutulcak birde gün alıncak.onuda ekim gibi halletcez inş.

Baştan sona herşeyi inceledim ve bayıldımmm hepsineopuyorumnanaktan
Çok zevklisin canım tebrik etmeden geçemicem :1rolleyes:
Ben de istiyorum böyle ciciler almaya başmalak ama henüz bana çok uzak ne yazık kiiii :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…