- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
cnm butceni bilmiyorum ama kaliteli ve tarzi hosuna giden bi yerr varsa ordan alabilirsin..Azar azar basla bence ,Kolay gelsin sana cnm..aslında hep erken olduğunu düşünürdüm şimdiye kadar ama bu aralar özellikle çok hoşuma gider oldu çeyizlik eşyalar opuyorumnanaktan
bi taraftan da modası geçer düşüncesi de var ama bakalım artık gözüme takılan hoş şeyleri almaya karar verdim. belki yıldırım niahıyla evlenirim:)
cnm benim 2 tane aldim banyo seti,hangisinden bahsediyosun acaba..:sm_confused:İlk koydugum resimdeki set TAÇ,ikince koydugum ise limangodan...Dusunursen su an kampanyada cnm..Bayram oldugu icin 10 tl hediye ceki verdiler..cnm wc icin aldıgın seti nerden aldın ?ayrıca banyolarımızın fayansları da bnziyor bana mı öyle geldi anlamadım ama
her şey çok hoş ve ayrıntılı seneye benimde düğünüm var kafamda hiç bir fikir olmadığı için baya zorlanıyorum çok iyi bi site baya yardımcı oldu bana:)eksikler alınacaklar insan unutuyoo unuttukça bakarım buraya :):)güzel günlerde kullanın inşallah bunlar bi şekilde temin ediliyor ama geri kalanı bize düşüyo sanırım Allah ömür boyu evinizden seviyi mutluluğu huzuru eksik etmesin inşallah
cnm tchibo'dan almistim yanilmiyorsam 15 tl idi..miss mobilya taşıma desteklerin çok kullanışlı nerden ve kaça aldığını hatırlıyor musun acaba ?a.s
Begenmene sevindim cnm,simdi de banyo seti ariyorum her yerde..gamyoncuiremsucnm dün tesadüfen mudoya gittiğimde gördüm
şık bişiy ama evde alıp koymaya yer kalmadığı için sonraya erteledim.
yakından görünümüde çok şık
sagol sinoplum seviyorum snrm degisik seyleri..yerimsenibenay cnm degişik bir dizaynmış.. güle güle kullan..:)
cnm benim cok sagol, sepeti mudodan aldim 69 tl..Fiyati pahali aslinda ama degisik geldi,ben de aldim..ayy cnm ya süper o çamaşır sepeti
nerden ve kaça aldınn?
diğer aldıklarınıda güle güle kullan cnm
evet çok değişik cnm güzel günlerde kullan.
pahallı ama değer.mudoda görmemiştim daha önce bundan.
valla bana burda olur olmadık sepetlere 80 tl dedilerse bu sepet eder yani
cok gezdim bisi begenemedim cnm hasir sevmiyorum niyeyse ben de bunu tercih ettim artik..Daha iyileri sana insallah..Senin dugun ne zaman peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?