- Konu Sahibi miss_curious
-
- #1.141
ya cnm sorma duramiyorum bi turlu fena sardi bu dekorasyon isi beni:)))Canım güle güle kullan aldıklarını.. lambaderinde pek hoşş:)gene dvm ediyorsun almaya maşallah..:)
şu uzun lambanın renklilerini görmüştüm sarıyerde yol kenarında satıyolardı otbüsten görmüştüm çok beğenmiştim.. güle güle kullan cnm..
cnm sag ol valla duramiyorum almadan hakkaten..Ayakkabi kutusu cok hosuma gitti cnm ve cok da islevsel..kaldiracagin ayakkabilari duzenli bi sekilde koymus oluyosun..kız evlendin ama hala almaya devam ediyosun bu ayakkabı kutuları işe yarıyo mu cnm ya arkadaşım da almış ama bana sanki çok yer işgal ediyo gibi geldi..
tesekkur ederim cnm..Kahvalti takimim karacadan charming modeli..Surahi ise MUdo'dan cnm..aldıklarınızı iyi günlerde kullanın hepsi çok güzeller...
rica etsem sürahinizi nerden aldığınızı ve kahvaltı takımınızın markasını öğrenebilirmiyim.?
şimdiden teşekkür ederim..
Canım evine gectin mi? resimlerini bekliyorum da..:107:
Bu arada annemede dügün resimlerini gösterdim cok begendi mutluluklar diliyor missim ..
Devamı yok mu? Aldıkça ekliyorsun gerçi
çok şıklar canımmm
tesekkur ederim cnm...Daha iyileri sana insallah..misscim en kısa zamnda cezan biter yüklersin umarım fotolarını senin çeyizlerin çok hoş gerçekten, çeyizlerini bakmaktan çok keyif alıyorum
iyi geceler, sizi uzun zamandır takip ediyorum:) gerçekten zewklerimiz çok uyuyor ve aldığınız her şey çok güzel.ewinizi tahmin edemiyorum walla:))
cnm ben cok memnunum su anda hicbir sikayetim yok..forumda bi yere yazmistim kendi sayfamda bulabilirsem yazarim en son modeliydi 3 ay once ama animsayamadim bi bakarim senin icin....canım sen sanırım beyaz eşyalarını bosch aldın
bende buzdolabı alıcam ama kararsızım
buzdolabından memnunmusun ve hangi modelini aldın
tesekkur ederim cnm..hepsi çok güzel . güle güle kullan
cnm ben de anlamadim benim dolabimdan ses gelmiyor cok sukur oyle rahatsiz edecek boyutta..Hatta ben hic duymuyorum..Tavsiye ederim..Aldıklarını güle güle kullan canım. Beyaz eşyalar ile ilgili buzdolabı söylendiği gibi çok ses çıkartıyor mu? Bir de ocağın temizlemesi sıkıntı oluşturuyor mu?
cnm bayaga gec gordum msjini kusura bakma..Beyaz esyalarini aldin mi bilmiyorum tatlim ama yine de yazayim..Benim evim kira ve esyalarim ankastre..Tuttugumuz ev ankastre ile uyumluydu bi de davlumbazi falan biz almadik evde vardi..Ankastrenin montajsiz kullanimi var mi inan bilmiyorum ama evinizi buna uyumlu tutabilirsiniz aslina bakarsan..Kendi evinde zaten ankastre alirsin o yuzden bi daha masraf yapmamak icin ankastre dusunebilirsin cnm bence...misscimm seni yine bir sorum ile rahatsız edeceğim..beyaz eşya işine giriştik nişanlım ile.. nişanlımın evi yaşayacağımız şehirde olmadığı için kirada oturacağız:26:bildiğim kadarıyla siz de evinizi kiralamıştınız yanılıyorsam özür dilerim..:18: şunu sorucaktım canım fırınını ve ocağını ankastre almışsın ankastrelerin montajsız kullanımı mı var yoksa tuttugunuz evin mutfağı ankastreye uygun muydu ?biz beyaz eşyaları şimdi alıcaz ama evi mayıs gibi tutucaz o yüzden de ankastre almalı mıyım sence? teşekkür ederim canım.. annene annem de dua ediyor.. mutluluğun daim olsun..:86:
cnm evet topigimi ihmal ettim cok cunku artik sadece eve yatmaya geliyoruz esimle..Annem geleli 15 gun oluyo asagi-yukari..İs cikislari hep yanina gidiyorum ve babamlarda internet yok malesef..Selam mrs curious :) Topiğini iyice ihmal ettinEvini çok merak ediyoruz. Ben sana bir şey sormak istiyorum. Beyaz eşyalarını arçelik almaktan niye vazgeçtin? Ben de arçelik almak istiyorum da ürünler hakkında şikayet falan mı duydun?
üşenmeden tüm forumunu okudum allah ömür boyu mutlu etsin seni inş. annenede geçmiş olsun diliyorum ki en kısa zamanda iyileşir ve iyileşmiştir inş.. allah bekarların yani ben gibilerin yardımcısı olsun :))
cnm bu sayfadan modellere ulasabilirsin..canım sen sanırım beyaz eşyalarını bosch aldın
bende buzdolabı alıcam ama kararsızım
buzdolabından memnunmusun ve hangi modelini aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?