Miss curious'un ceyizi..

canım çok sağol ama buzdolbımı aldım bende
yanlız alırken itahalmı sorduğumda buzzdolapları sadece türkiyede üretiliyor ithalı gemiiyor dedi bana
ithal olup olmadığını nasıl anlarızki

Benimkilerde bosh ve hepsinden cok memnunum ozellikle buzdolabi bu linkteki modelin aynisi,yiyecekleri uzun sure saklayabiliyorsunuz.tavsiye ederim

canım çok sağol ama buzdolbımı aldım bende
yanlız alırken itahalmı sorduğumda buzzdolapları sadece türkiyede üretiliyor ithalı gemiiyor dedi bana
ithal olup olmadığını nasıl anlarızki

cnm forumda bi yerde okumustum buzdolaplarinda bilmiyorum ama bulasik makinalarinda falan kapagin ic kismindan anlasilabiliyomus snrm agir olmasindan..
Bi de cecillona isimli bi nick bu konuda oldukca bilgili forumda..Beyaz esyalar bolumunden ona sor istersen bi de...
hayirli olsun guzelim yeni esyalarin..

aldığın herşey müthiş şu forumlarda zewkimli eşleşen bi seninkileri gördüm hatta kahwaltı takımımız mudodan ekmeklikler bi sürü tchibo ıwır zıwır aynı ama masa örtün we runnerlarına bayıldım o tarz şeyler arıorum bende nerden aldın acep ??:44:
bide yataşın o newresim takımını bende çok beğenmiştim ama cesaret edip almadm henüz sen memnunmusun göründüğü kadar güselmi??

tesekkur ederim cnm ne guzel zevklerimizin uyusmasi...hala bakiyorum biliyo musun gittigim zaman..masa ortum siyah olani,runnerlari ile birlikte bernardodan...renkli olan runner ise mudodan...yatastan aldigim nevresimi 1 kez kullandim kullanmaya kiyamiyorum yaaa...Cok seviyorum iyi ki de almisim...ama hani misafir vs. gelince kullanmayi dusunuyorum gorsel olarak..kullanimi da rahat ayrica tavsiye ederim..

Muhteşem görünüyor hepsi !
Banyo aynanıza, aynalı saatinize, çok amaçlı pasta setinize, minik kaselerinize bayıldım. Yataş'ın nevresim takımlarını sayenizde keşfettim. Çok teşekkür ederim. Harika bir rehber oldunuz benim için çeyiz hazırlığında :)
Sağlıkla, mutlulukla kullanın aldıklarınızı. Umarım anneniz de iyileşmiştir. Allah şifa versin.

tesekkur ederim almila,cok sevindim fikir verebildiysem eger sana....Darisi basina diyorum ve ceyiz hazirliginda kolayliklar diliyorum ben cok seviyorum hala da bakarim ceyizlere...
annem icin de ayrica tesekkurler, insallah rabbim sifasini verir...

öncelikle mutluluklar diliyorum...aldığın herşeyi ağız tadıyla kullanırsın umarım.hepsi çok güzel.siyah masa örtünü kullandın mı acaba daha önce bende görmüştüm ama kenarları taşlı dökülür diye vazgeçtim nasıl seninki herhengi bir şikayetin varmı acaba.

tesekkur ederim almila,cok sevindim fikir verebildiysem eger sana....Darisi basina diyorum ve ceyiz hazirliginda kolayliklar diliyorum ben cok seviyorum hala da bakarim ceyizlere...
annem icin de ayrica tesekkurler, insallah rabbim sifasini verir...

Teşekkür ederim miss_curious, hiç aklımda yokken bile dikkatimi çekerdi bu tür şeyler şimdi ilgilenmek farz oldu :) Amin.

canım cok güzelmiş evin tamda tahmin ettigim gibi..
her eşyanın alınışına şahit oldugumdan bir tuhaf geldi.. salonun perdelerini ok begendım cok farklı olmuş..
güle güle agız tadıyla otur inşallah missim.. devamını bekliyoruz inş.

Bu arada missim odalarımızın şekilleri salonun büyüklügü oturma odasının uzunlugu fln hep aynı

sagol cnm benim darisi basiniza insallah...Allah kolaylik versin sizlere de..

ayyyyyy bütün sayfalara bakamadım ama çok zevklisiniz

ne kadar sürede bu kadar orjinal eşyayı bir araya getirdiniz çok merak ettim

kova burcu musunuz? :82::82::82:

etek askısna bayıldım benimde çok ihtiyacım var nasıl temin edebilirim nerden aldınız

tesekkur ederim sudemcim,1 senede aldim butun esyalarimi:) etek askiisini tchibo.com.tr'den almistim cnm ama buyuk marketlerde de gormustum snrm...

miss koltuklar çok hoşuma gitti evde nasıl aran onlarla açık renk rahat kullanabiliyormusun bende çok yastıklı bişey düşünüyorum aslında sanırım Akdeniz mobilyadan almıştın pergedeki değil mi?
bizde 3 ay önce uğradık ama daha çok var düğüne depoda muhafaza edemeyiz dediler düğüne yakın bir tarihe erteledik mobilya işini.

bide beyaz mobilyanın kullanımı nasıl?

çok güzel evin güle güle oturun.

tesekkur ederim sudemcim,1 senede aldim butun esyalarimi:) etek askiisini tchibo.com.tr'den almistim cnm ama buyuk marketlerde de gormustum snrm...
genelde internetten mi alıyosun eşyalarını ?
saol canım ya ama tchıbo ya baktım göremedim.
inşallah evinde hep mutlu olursun evini daha göremedim sayfaları geziyorum ama
ayyy gerçekten çok zevk sahibisiniz bayıldım eşyalara

Son düzenleme:
cnm evet akdenizz mobilyadan almistim pergedeki.. Su anda kirlenmiyor,gelenim gidenim yok ama...oyle tuh falan demiyorum cok da seviyorum beyazi..mobilyada kir belli etmiyo zaten..kiliflar cikarilip yikanabiliyo en kotu oyle yaparim cnm...

genelde internetten mi alıyosun eşyalarını ?
saol canım ya inşallah evinde hep mutlu olursun evini daha göremedim sayfaları geziyorum ama
ayyy gerçekten çok zevk sahibisiniz bayıldım eşyalara
evet cnm genelde internetten aldim ama bizzat gidip-gorup aldiklarimin da sayisi fazla..tesekkur ederim bu arada guzel sozlerin icin..Terazi burcuyum:)

Son düzenleme:
Canım evini bende çok merak ediyodum, beklediğim gibi harika, bayıldım allah ağız tadıylaa oturmayı nasip etsin, ama mutfağınında resimlerini bekliyoruzz..:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…