Miss curious'un ceyizi..

çok güzelsin canim rabbim mutlulugunu daim kılsın...

miss gelinliğine bi kez daha bayıldım çok güzeeell çiçeğin de çok sevimli.. resimlere bayıldım ya mükemmel görünyosunuz.. aman nazar değmesin

Çeyizine aldıklarında çok güzellermiş canım, mutlaka daha önce den soranlar olmuştur ama ben baharat takımının ve kavonozlarının nerden aldığnı öğrenebilirmiyim?

tesekkurler kizlar cok mutlu oldum guzel yorumlarinizi okuyunca...Rozelinda cnm baharat takimim bernardo'dan,kavanozlarim ise tantitoniden..
optum kizlar..

Allah mutlu etsın . Oldukça zevklisin. Çok hoşuma gitti:) İlk sayfadaki yemek takımının markasını merak ettım . Gerçi hepsinin markalarını merak ettım o kadar hoşlar kı:) Bir de yumurta dilimyeciyi ben bulamıyorum nerden almıstın cnm :)

tesekkurler cnm yemek takimim royal bone china,yumurta dilimleyicim ise İkea'dan..Merak ettiklerin olursa yine sorarsin cnm..
kolay gelsin sana..

tesekkurler cnm yemek takimim royal bone china,yumurta dilimleyicim ise İkea'dan..Merak ettiklerin olursa yine sorarsin cnm..
kolay gelsin sana..

royal bone china istanbulda magazası var mı cnm ? Hiç bilgim yok. Bir de bunları bıraraya getirmen uzun zamanını almıştır sanırım . Düğünden çok öncemi başladın alımlara ?

Son düzenleme:
royal bone china istanbulda magazası var mı cnm ? Hiç bilgim yok. Bir de bunları bıraraya getirmen uzun zamanını almıştır sanırım . Düğünden çok öncemi başladın alımlara ?

cnm ben tum ceyizimi istanbuldan aldim zaten..Fatih'te ouruyordum ve orda mennan ceyiz vardi..Onun disinda cevahirde(en alt kat) bernardo'da ya da farkli ceyiz magazalarindan da edinebilirsin...Ceyizimi almaya nisandan sonra basladim 11 ay icinde hepsini tamamladim cnm..

Teşekkür ederim cnm :) Benim bu duruma gelmem için öncelikle bir eş adayı bulmam gerek zaten . Ama nedense böyle çok fazla hepsini bir arada görünce ya korktum yada heyecan yaptım :)

cnm blender setinden memnun musun bende alacam kararsız kaldım philips tavsiye ettiler yinede kullananlara sorayım dedim...

cnm blender setinden memnun musun bende alacam kararsız kaldım philips tavsiye ettiler yinede kullananlara sorayım dedim...
cnm memnunum ama ben 2 sene once almistim ve garantisi doldu..Gecenlerde bozdum ama nasi oldu anlamadim..Servisten geldi simdi iyi..Bu tarz esyalari onceden almamani tavsiye ederim garantisi doluyo yoksa...

Teşekkür ederim cnm :) Benim bu duruma gelmem için öncelikle bir eş adayı bulmam gerek zaten . Ama nedense böyle çok fazla hepsini bir arada görünce ya korktum yada heyecan yaptım :)

cnm ben biraz detayciyim gozun korkmasin,biraz birikim yapmaya calis derim ben...Sonra alirsin ihtiyacin olan seyleri..

Yine ben cnm artık soru sormaya çekiniyorum . Ama toplu sorucam bu kez . Belki sorulmuştur ama bütün sayfalara bakamadım .
Günlük yemek takımını nereden aldın?
Çok amaçlı pasta setini nereden aldın?
Saklama Kaplarını nereden aldın?
Kaşık Standını nereden aldın?
Rendeleri nereden aldın?
Bıçak Setini nereden aldın?
Bornoz Seti , El ve yüz Havlularını nereden aldın?
Porselen Havanı ?
Mandal Torbası ve Setini?

Bu kadar daha sormayacağım utandım vallahi kusurabakma lütfen. Şimdiden teşekkür ederim .

Son düzenleme:
cnm ben biraz detayciyim gozun korkmasin,biraz birikim yapmaya calis derim ben...Sonra alirsin ihtiyacin olan seyleri..

Canım bende aşırı derecede detaycılık var . Çok takılıyorum ayrıntıcı ve detaya çok önem veriyorum . Çok baktım çeyizlere ama senin zevklerinle uyum sağladım :) Ufak tefek şeyleri şimdi alıp diğerleri için dediğin gibi birikim yapmayı düşünüyorum.

Estagfurullah cnm sizlere fikir olsun diye koydum resimleri zaten..Diledigini sorabilirsin..
Günlük yemek takimi bernardo'dan,
Saklama kaplari Nobel life'dan,
Rendeler ikea'dan,
Bicak seti tupperware'dan,
bornoz setini Taç'tan,havlulari koctas'tan,
porselen havani pazardan,
mandal torbasi ve setini Tchibo'dan,
kasik standini da Mudo'dan aldim cnm..

olur tabiki cnm ben zevkle yapiyorum bi de..Cok arastiririm okurum...Dekorasyona merakliyim ama genelde sade ve şık seyleri severim..Detayci isen yavas yavas basla derim o zaman cnm..

olur tabiki cnm ben zevkle yapiyorum bi de..Cok arastiririm okurum...Dekorasyona merakliyim ama genelde sade ve şık seyleri severim..Detayci isen yavas yavas basla derim o zaman cnm..

Cnm çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için . Kesinlikle araştırma yapmak gerek. İlgi duyunca daha keyifli hale geliyor .

Cnm :) Günlük pike takımının ( pembe ve yeşil puantıyelı olanlar ) markaları nedir? Bir de nevresim takımlarının markalarını merak ettım ?:)

oturma odam icin lambader..
esim icin laptop masasi..
ayakkabi kutucuklari..
banyoda pamuk,toka vs. koymak icin...
kose takimim icin ortu...

Son düzenleme:
Canım güle güle kullan aldıklarını.. lambaderinde pek hoşş:)gene dvm ediyorsun almaya maşallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…