Miss curious'un ceyizi..

tek kelimeyle harika olmuşsun canım Allah nazarlardan saklasın :) makyajını ayrıca çokk beğendim yakından görmek isterim mümkünse.....

Canım süpersin valla :)
herşeyinle muhteşem bi gelin olmuşsun
ayrıca ben saçını çok beğendim,2 düğünüm olucak nasipse bi tanesinde böyle yaptırabilirim

Henuz resimlerimizi alamadik ama esim fotografciya gittiginde1 tane bunu atmis ornek diye..Resimler ciksin koyarim insallah buraya..

süperisniz canım yüzünüzdeki gülümseme hiçbirzaman eksik olamsın

canımmm cok güzelsiniz maşallah ya
Allah eksik etmesin gülümsemeyi ömrünüzden ..

Maşallah canım çok güzel
Bütün hayatınız boyunca gülün inşallah...

cnmmmmm superr gorunuosunuz allah mutlulugunuzu daım etsın :) devamını beklıorus :)

tek kelimeyle harika olmuşsun canım Allah nazarlardan saklasın :) makyajını ayrıca çokk beğendim yakından görmek isterim mümkünse.....

Canım süpersin valla :)
herşeyinle muhteşem bi gelin olmuşsun
ayrıca ben saçını çok beğendim,2 düğünüm olucak nasipse bi tanesinde böyle yaptırabilirim

ben seni yerim ama
nazar değmesin size

ayy miss cnm maşaallah size

cok guzel olmususnuz rabbim hep güldürsün sizleri

ayy canlarim benim ya, cok tesekkurler..Dilerim sizlerin de icine siner dugun gununuz..Hala ruyalarima giriyor benim..Resimleri alinca hepsini eklerim insallah..Begenmenize sevindim,bakalim digerleri nasil cikicak..

evde cekilmis bi resim..
optum hepinizi..

maşallah ya harika bi gelin olmuşsun , darısı başımıza diyelim, size de mutlu yuvanızda ömür boyu mutlulular!

fotoğraflar çok güzel ömür boyu mutluluklar

Çok güzel devamınıda bekliyoruz :)

maşallah ya harika bi gelin olmuşsun , darısı başımıza diyelim, size de mutlu yuvanızda ömür boyu mutlulular!

ya evinin resimlerinide istiyoruzzzzzzzzzzzzzz.

cok tesekkurler kizlar,hafta ici resimlerimizi alicaz insallah...Evimin resimlerini de en yakin zamanda ekliycem mihricim..

çeyizlerin gibi gelinliğin de çok güzel cnm.. çok güzel bi gelin olmuşsun.. evini de çok beğendim.. diğer resimleri heyecanla bekliyorum

Kapi girişine asmak için resimli anahtarlık...

miss gelinliğine bi kez daha bayıldım çok güzeeell çiçeğin de çok sevimli.. resimlere bayıldım ya mükemmel görünyosunuz.. aman nazar değmesin

Çeyizine aldıklarında çok güzellermiş canım, mutlaka daha önce den soranlar olmuştur ama ben baharat takımının ve kavonozlarının nerden aldığnı öğrenebilirmiyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…