Miss curious'un ceyizi..

tiskur ederim cnm bole rahat bisi olsun istedim..Kesinlikle bulasiklik lazim ama nasi bisi olcak bilmiyorum cnm ya..Sizinki yine iyiymis tatlim ya, bizimkiler makinayi kullanmiyo elde yikiyo cogunlukla..
tencere setin ve bardakların ve ekmek sepetin filan çok hoşuma gitti nerde bulabiliriz ve fiyatlarını sölersen çok sevinirim.teşekkürler ve güle güle kullan inşallah...
tesekkur ederim cok, tencere setim jumbodan,bardaklarim karisik cnm kimisi mudo,kimisi ikea,kimisi bievden...ekmek sepetlerim mudodan cnm kampanya donemlerinde almistim zamaninda..

aman da aman pijamasını almış gecelikler nerde,onlar pijamadan daha nemli onlardan al bebem aklinialirimsmile

aldim bi kac bisi kizlar ama yetmez tabii, o konuyla son bi ay ilgilenecegimaklinialirimsmile..Bunu da evde giymeye aldim rahat bisi de olsun dedim..bi de benim cok uysal, sıkma kendini evlenince beraber aliriz bu tarz seyleri diyip duran bi nisanlim var...:asigim:

Son düzenleme:

wuuu iyiymiş bu nişanlı olumunekankayizsmile

hehe güzelmiş canım.. nişanlın alcak demek ki zamanı gelince..:smiley-cool:
yastık kaz tüyü mü misim?

hehe güzelmiş canım.. nişanlın alcak demek ki zamanı gelince..:smiley-cool:
yastık kaz tüyü mü misim?
sanirsam oyle olcak tatlim:kedi: yastiklar kaz tuyu canimcim efet...ama gıdık oranını bilmiyorum tanesi 20 tl idi aldigim donemde kampanyada..
bu arada isten geldim yeni, cocuklarin notlari ile ugrasiyorum simdi de..:1no2:

Son düzenleme:
sanirsam oyle olcak tatlim:kedi: yastiklar kaz tuyu canimcim efet...ama gıdık oranını bilmiyorum tanesi 20 tl idi aldigim donemde kampanyada..
bu arada isten geldim yeni, cocuklarin notlari ile ugrasiyorum simdi de..:1no2:

Güle güle kullanın canım yorumumdan sonra alıp eklediğin şeyleri. Ben de notlarla uğraşıyorum şimdi . Kolay gelsin sana da. Bu saatte ne işi böyle bu arada?

Güle güle kullanın canım yorumumdan sonra alıp eklediğin şeyleri. Ben de notlarla uğraşıyorum şimdi . Kolay gelsin sana da. Bu saatte ne işi böyle bu arada?
ya bitti notlar ama yine de son bi kez daha bakiyim dedim cnm ya, son kontroller bilirsin..ben okul dışı ekstra calisiyorum bi yabanci dil kursunda, aksamlari dersim oluyor eve gelene kadar saat bayaga gec oluyo hannecim..:1no2:

Çok zevkle seçilmiş herşeyin çok güzel canım güle güle kullan...Mutfak detarjan-sünger koymaya siyah takım var onu nereden aldın? Çok güzelmiş

ya bitti notlar ama yine de son bi kez daha bakiyim dedim cnm ya, son kontroller bilirsin..ben okul dışı ekstra calisiyorum bi yabanci dil kursunda, aksamlari dersim oluyor eve gelene kadar saat bayaga gec oluyo hannecim..:1no2:

Ben de son bir kez daha bakacağım canım henüz bakmadım .Allah yardımcın olsun canım.

sagol cnm ya az kaldi ama son yogun gunlerim allah nasip ederse...Kolay gelsin sana da tatlim..

Teşekkürler tatlım sana da kolay gelsin. Sıkalım dişimizi biraz daha. Bu arada sürahi ve bardakların fotoları aklımda ama henüz kolilerden çıkarıp çekmedim. Çok yoğunum ben de bu aralar. En kısa zamanda ekleyeceğim ekleyebilirsem tatlım.

bekliyorum resimlerini hannecim...kaydirigubbakcemile5

Missim siyah beyaz tepsi var ya büyük boy demiştin yer tepsisi olarak değiştirmişsin ne kdr büyük o ,dün gece kafama takıldıbilmiyorumkismilebirde nerden aldın cnm:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…