- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
tiskur ederim cnm bole rahat bisi olsun istedim..Kesinlikle bulasiklik lazim ama nasi bisi olcak bilmiyorum cnm ya..Sizinki yine iyiymis tatlim ya, bizimkiler makinayi kullanmiyo elde yikiyo cogunlukla..pijama takımın cok cici canım gülerek giybayanssulusmile
bizim evde de bulasık makinesi var ama illaki elde yıkamayı gerektircek şeyler cıkıyor ama yıkayıp kurular kaldırırz artık ,fazla su harcamamak lazım dime:1closedeyes::roflol:
tesekkur ederim cok, tencere setim jumbodan,bardaklarim karisik cnm kimisi mudo,kimisi ikea,kimisi bievden...ekmek sepetlerim mudodan cnm kampanya donemlerinde almistim zamaninda..tencere setin ve bardakların ve ekmek sepetin filan çok hoşuma gitti nerde bulabiliriz ve fiyatlarını sölersen çok sevinirim.teşekkürler ve güle güle kullan inşallah...
aman da aman pijamasını almış gecelikler nerde,onlar pijamadan daha nemli onlardan al bebem aklinialirimsmile
aldim bi kac bisi kizlar ama yetmez tabii, o konuyla son bi ay ilgilenecegimaklinialirimsmile..Bunu da evde giymeye aldim rahat bisi de olsun dedim..bi de benim cok uysal, sıkma kendini evlenince beraber aliriz bu tarz seyleri diyip duran bi nisanlim var...:asigim:
oyledir cnm ya yoksa beni kim cekerwuuu iyiymiş bu nişanlı olumunekankayizsmile
aldim bi kac bisi kizlar ama yetmez tabii, o konuyla son bi ay ilgilenecegimaklinialirimsmile..Bunu da evde giymeye aldim rahat bisi de olsun dedim..bi de benim cok uysal, sıkma kendini evlenince beraber aliriz bu tarz seyleri diyip duran bi nisanlim var...:asigim:
sanirsam oyle olcak tatlim:kedi: yastiklar kaz tuyu canimcim efet...ama gıdık oranını bilmiyorum tanesi 20 tl idi aldigim donemde kampanyada..
hehe güzelmiş canım.. nişanlın alcak demek ki zamanı gelince..:smiley-cool:
yastık kaz tüyü mü misim?
sanirsam oyle olcak tatlim:kedi: yastiklar kaz tuyu canimcim efet...ama gıdık oranını bilmiyorum tanesi 20 tl idi aldigim donemde kampanyada..
bu arada isten geldim yeni, cocuklarin notlari ile ugrasiyorum simdi de..:1no2:
ya bitti notlar ama yine de son bi kez daha bakiyim dedim cnm ya, son kontroller bilirsin..ben okul dışı ekstra calisiyorum bi yabanci dil kursunda, aksamlari dersim oluyor eve gelene kadar saat bayaga gec oluyo hannecim..:1no2:Güle güle kullanın canım yorumumdan sonra alıp eklediğin şeyleri. Ben de notlarla uğraşıyorum şimdi. Kolay gelsin sana da. Bu saatte ne işi böyle bu arada?
tesekkur ederim canim...a.s.hepsi çok güzel güle güle kullan cnmzemuszemus
canim cok sagol mutfak icin o siyah takimi mudodan almistim...Çok zevkle seçilmiş herşeyin çok güzel canım güle güle kullan...Mutfak detarjan-sünger koymaya siyah takım var onu nereden aldın? Çok güzelmiş
ya bitti notlar ama yine de son bi kez daha bakiyim dedim cnm ya, son kontroller bilirsin..ben okul dışı ekstra calisiyorum bi yabanci dil kursunda, aksamlari dersim oluyor eve gelene kadar saat bayaga gec oluyo hannecim..:1no2:
sagol cnm ya az kaldi ama son yogun gunlerim allah nasip ederse...Kolay gelsin sana da tatlim..Ben de son bir kez daha bakacağım canım henüz bakmadım.Allah yardımcın olsun canım.
sagol cnm ya az kaldi ama son yogun gunlerim allah nasip ederse...Kolay gelsin sana da tatlim..
bekliyorum resimlerini hannecim...kaydirigubbakcemile5Teşekkürler tatlım sana da kolay gelsin. Sıkalım dişimizi biraz daha. Bu arada sürahi ve bardakların fotoları aklımda ama henüz kolilerden çıkarıp çekmedim. Çok yoğunum ben de bu aralar. En kısa zamanda ekleyeceğim ekleyebilirsem tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?