Miss curious'un ceyizi..

Missim siyah beyaz tepsi var ya büyük boy demiştin yer tepsisi olarak değiştirmişsin ne kdr büyük o ,dün gece kafama takıldıbilmiyorumkismilebirde nerden aldın cnm:kedi:
cnm hannenin dedigi dogru ikeadan almistim, oyle aman aman buyuk degil ama hani iki kisi yerde bisiler yiyecek oldugu zaman klasik parlak metaller yerine daha şık durur diye dusunmustum cnm..

her şeyi düşünmüş, dört dörtlük almışsın canım. Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.
cok tesekkur ederim canim allah once huzur, mutluluk versin yoksa bunlar bos...

2 kişi icinse iyi cnm , bende 2 kişi yerde yemek icin arıyorum.. klasiklerden cok güzel gercekten.. ikeaya gitmek farz oldu bu arada:dance:

2 kişi icinse iyi cnm , bende 2 kişi yerde yemek icin arıyorum.. klasiklerden cok güzel gercekten.. ikeaya gitmek farz oldu bu arada:dance:

cnm ben de gitmek istiyorum bu ay nasipse son kez, bardaklarimi 6 kisilik almistim 12 ye tamamlasam mi acaba yoksa onun yerine farkli bisi mi alsam bilemedim..
Malum yaz tatili geldi, nikahtan sonra antalyaya donuyorum sonra da tayin cikarsa esyalarimi almaya gelirim istanbula o yuzden bu ay aldim aldim eksikleri..:1no2:

oy maşşallah maşşallah bi de olan erkek tarafına oluyo derler... bu ıvır zıvırlar zaten bir dünya para tutuyor... Kaynanalara duyrulur.... Erkek ne kadar çok masraf etsede kız bi okadar ediyooo....

oy maşşallah maşşallah bi de olan erkek tarafına oluyo derler... bu ıvır zıvırlar zaten bir dünya para tutuyor... Kaynanalara duyrulur.... Erkek ne kadar çok masraf etsede kız bi okadar ediyooo....
KESİNLİKLE cnm ya, bunlara verilen parayla evin mobilyalari alinirdi...mafoldumben

Bu arada mangoda indirim var kizlar, atlet olarak da giyebileceginiz cok guzel ipli bodyler var..Duz atlet giymektense bunlar daha şık durur..Ceyizime de aldim 2 tane..

canım ekmeklik setinin markası nedir?
cnm ekmeklik setini bernardo'da bulabilirsin..
çok beğendim Hepsini.Senin çeyizlerine bakınca bende bir şe olmadığını anladım walla.sağlıkla kullan canım.
sagol cnm ya tamamlarsin sıkıntı yapma kendine aklina gelmeyen biseyler varsa fikir almis olursun sen de..Benim gecen eylul ayina kadar bir ipligim bile yoktu, bak tamamlaniyor yavas yavas..

Bu arada acaba mutfak ürünlerinde de indirim olur mu dersin Miss? Yoksa sadece ev tekstilinde mi olur?
Ne bileyim Aryıldız'ın, Jumbo'nun ürünleri de var onlarda da indirim olur mu?

Bu arada acaba mutfak ürünlerinde de indirim olur mu dersin Miss? Yoksa sadece ev tekstilinde mi olur?
Ne bileyim Aryıldız'ın, Jumbo'nun ürünleri de var onlarda da indirim olur mu?
cnm ben bi baska bolumden okumustum arkadas ykm nin ev reyonunda demisti msjda da oyle yaziyor..Dolayisiyla buyuk markalarin mutfak bolumunde de olur bence..Ben cevahire gitmeyi planliyodum forumdaki ykm daha mi buyuk, oyle ise oraya gideyim..

cnm ben bi baska bolumden okumustum arkadas ykm nin ev reyonunda demisti msjda da oyle yaziyor..Dolayisiyla buyuk markalarin mutfak bolumunde de olur bence..Ben cevahire gitmeyi planliyodum forumdaki ykm daha mi buyuk, oyle ise oraya gideyim..

Seni yanıltmayayım canım ben, Cevahir'e gitmedim çünkü. Ama forum da büyük.
Aldıklarını eklersin artık buraya bakarız, benim çok bir alternatifim olamayacak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…