- Konu Sahibi miss_curious
-
Missim siyah beyaz tepsi var ya büyük boy demiştin yer tepsisi olarak değiştirmişsin ne kdr büyük o ,dün gece kafama takıldıbilmiyorumkismilebirde nerden aldın cnm:kedi:
cnm hannenin dedigi dogru ikeadan almistim, oyle aman aman buyuk degil ama hani iki kisi yerde bisiler yiyecek oldugu zaman klasik parlak metaller yerine daha şık durur diye dusunmustum cnm..Missim siyah beyaz tepsi var ya büyük boy demiştin yer tepsisi olarak değiştirmişsin ne kdr büyük o ,dün gece kafama takıldıbilmiyorumkismilebirde nerden aldın cnm:kedi:
cok tesekkur ederim canim allah once huzur, mutluluk versin yoksa bunlar bos...her şeyi düşünmüş, dört dörtlük almışsın canım. Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.
cnm hannenin dedigi dogru ikeadan almistim, oyle aman aman buyuk degil ama hani iki kisi yerde bisiler yiyecek oldugu zaman klasik parlak metaller yerine daha şık durur diye dusunmustum cnm..
cok tesekkur ederim canim allah once huzur, mutluluk versin yoksa bunlar bos...
2 kişi icinse iyi cnm , bende 2 kişi yerde yemek icin arıyorum.. klasiklerden cok güzel gercekten.. ikeaya gitmek farz oldu bu arada:dance:
KESİNLİKLE cnm ya, bunlara verilen parayla evin mobilyalari alinirdi...mafoldumbenoy maşşallah maşşallah bi de olan erkek tarafına oluyo derler... bu ıvır zıvırlar zaten bir dünya para tutuyor... Kaynanalara duyrulur.... Erkek ne kadar çok masraf etsede kız bi okadar ediyooo....
cnm ekmeklik setini bernardo'da bulabilirsin..canım ekmeklik setinin markası nedir?
sagol cnm ya tamamlarsin sıkıntı yapma kendine aklina gelmeyen biseyler varsa fikir almis olursun sen de..Benim gecen eylul ayina kadar bir ipligim bile yoktu, bak tamamlaniyor yavas yavas..çok beğendim Hepsini.Senin çeyizlerine bakınca bende bir şe olmadığını anladım walla.sağlıkla kullan canım.
nikah icin aldigim ayakkabi...hihoyyyt
sagol cnm hepimiz gule gule kullanalim insallah...Güle güle kullan canım, aldığın şeyleri.
sagol cnm hepimiz gule gule kullanalim insallah...
bu arada kizlar yarin ykm ev reyonunda %50 indirim var!!!!!!
cnm ben bi baska bolumden okumustum arkadas ykm nin ev reyonunda demisti msjda da oyle yaziyor..Dolayisiyla buyuk markalarin mutfak bolumunde de olur bence..Ben cevahire gitmeyi planliyodum forumdaki ykm daha mi buyuk, oyle ise oraya gideyim..Bu arada acaba mutfak ürünlerinde de indirim olur mu dersin Miss? Yoksa sadece ev tekstilinde mi olur?
Ne bileyim Aryıldız'ın, Jumbo'nun ürünleri de var onlarda da indirim olur mu?
cnm ben bi baska bolumden okumustum arkadas ykm nin ev reyonunda demisti msjda da oyle yaziyor..Dolayisiyla buyuk markalarin mutfak bolumunde de olur bence..Ben cevahire gitmeyi planliyodum forumdaki ykm daha mi buyuk, oyle ise oraya gideyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?