mışş gibi yapmak ..

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
iyiymiş gibi onu unutmuş gibi yapmak.mış gibi yapmak ..
cok zor oluyo kızlar ona onu unutmuşum hayatıma devam edıyomuşum gıbı yapmak cok zor gelıyo.tüm yaptıklarına ragmen özluyorum ama aramıyorum msj atmıyorum bısey yapmıyorum oylece duruyorum.
sessızce gıdışını ızlıyorum sanki .. :14:

acaba o napıyo suan hıc gelıyomuyum aklına dıye bısuru soruda cabası.içkiye verdım kendımı ıctıkce daha kotu oluyorum.anlıcagınız ben acı cekıyorum cok

acaba aklına gelıyomuyum unuttumu benı o hayatına devammı edıyo dıye bısuru soruda cabası.ıckıye verdım kendımı ıcıyorum.anlıcagınız ben acı cekıyorum cok napıcam bılmıoyurm

Tamam unutmak zor acida cekersin normal ama bir oglan icin icmek cok sacma bence helede bir kiza hic yakistiramiyorum böyle seyleri . :31:

canim maalesef yapabilecegin seylerin en basinda,dua etmek,sabretmek ve hayirlisini istemek geliyor,
sonra "mis"gibi yapacaksain ve sabirla bekleyecesksin,doner ya da donmez. donmesini de bekleme.
umut,unutmayi zorlastiriyor, su an ben de "mis " gibi yapiyorum. aciyor icim. ama alisiyorsun git gide.
sakin arama,sorma,donerse senindir,donmzse zaten hic senin olmamistir,klise ama boyle,
o adam orda umursamaz yasiyor iste, sen de kendini fazla yipratmamaya calis.uzulmemek imkansiz ama kendini rahatlatabilirsin. cik ,gez, film izle,
aklin dagilmasa bile dagitmaya calismak bile yeter inan bana. bol bol dua et:)
hayirlisi olsun hakkinda insallah..

canim maalesef yapabilecegin seylerin en basinda,dua etmek,sabretmek ve hayirlisini istemek geliyor,
sonra "mis"gibi yapacaksain ve sabirla bekleyecesksin,doner ya da donmez. donmesini de bekleme.
umut,unutmayi zorlastiriyor, su an ben de "mis " gibi yapiyorum. aciyor icim. ama alisiyorsun git gide.
sakin arama,sorma,donerse senindir,donmzse zaten hic senin olmamistir,klise ama boyle,
o adam orda umursamaz yasiyor iste, sen de kendini fazla yipratmamaya calis.uzulmemek imkansiz ama kendini rahatlatabilirsin. cik ,gez, film izle,
aklin dagilmasa bile dagitmaya calismak bile yeter inan bana. bol bol dua et:)
hayirlisi olsun hakkinda insallah..

sendemı ayrıldın.iyimisin pekı

Bende ösledim ama napalım 9 aydır görmüorum bitti yani benım için en hayırlısı böyle olacak çünkie onunla bi sonum yoktu:50:

bende ole dıyorum zeten bıgun bıtıcektı dıye..ama bole kolay bıttı de geç hadı hayata devam olmuyo.arasın ısterdım ..

ben aramasına fırsat bile vermedim direk numaramı değiştirdim o üzülsün benim gibi birini kaybettiği için ben neden üzülüp kendımi içkiye veriyim canına yazık valla üzüntünü yaşa ama hırpalama kendini

sendemı ayrıldın.iyimisin pekı

ayrıldım ıyı oldugum cok soylenemez ama kesınlıkle kotu degılım. kendi yanlislarimi goruyorum,kendi dogrularimi,oun dogrularini vs vs.. ve tabii ki benim icin cok onemli bi insandi,yillardir hayatimdaydi.
eksikligini hissetmemek imkansiz ama yapabilecegim bisey yok artik,cunku 3 ay oldu hemen hemen,donmedi.sevseydi donerdi zaten:( maalesef unutuldum iste.. oyle..
siz ne zamandir ayrisiniz ve ne kadar surmustu iliskiniz?

Sen yine bi iliski yasamissin canim yillardir dedigine göre oda seni sevmistir.
Birde benim gibileri düsün 2 seneden beri o baskasini seviyormus ben o kadar zaman bosa üzülmüsüm ben onu hep istedim ama olmadi degil onunla konusmak yüzüne bile bakamiyordum yani :43:.

ayrıldım ıyı oldugum cok soylenemez ama kesınlıkle kotu degılım. kendi yanlislarimi goruyorum,kendi dogrularimi,oun dogrularini vs vs.. ve tabii ki benim icin cok onemli bi insandi,yillardir hayatimdaydi.
eksikligini hissetmemek imkansiz ama yapabilecegim bisey yok artik,cunku 3 ay oldu hemen hemen,donmedi.sevseydi donerdi zaten:( maalesef unutuldum iste.. oyle..
siz ne zamandir ayrisiniz ve ne kadar surmustu iliskiniz?

bızım ılıskımız ıkı sene surdu.ayrılalı 3 hafta oldu bn haklı olmama ragmen hıcbısey yapmadı :s

Back
X