MissGamzeli'nin Diyet Günlüğü :)

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
10.762
1.987
448
38
Bugün itibariyle vermem gereken çoooooooooooooooook kilom olduğu için diyete başlıyorum

Yaza kadar gözle görülür bi değişikliğe uğramam lazım

Birkaç gün içinde diyetisyene ve spor salonuna da başlayacağım. o zaman diyetisyenimin verdiği planı da paylaşırım sizinle.

Bu konuyu açmadaki amacım, her gün yediklerimi ve yaptıklarımı not etmek. Böylece hem kendimi takip edebilirim düzenli olarak, hem de yediklerimi buraya yazacağım için daha az kaçamak yaparım

Bugün benim miladım olsun

02 Şubat 2014: 91,5 kg

18 Şubat 2014: 89,8 kg
6 Mart 2014: 88,4 kg
20 Mart 2014: 86,3 kg
3 Nisan 2014: 86,2 kg
22 Nisan 2014: 84,5 kg
6 Mayıs 2014: ??? kg

Son düzenleme:
Kahvaltı: 4 parça yaprak grissini, bir çay bardağı şekersiz çay
Ara 10.30: Bir kupa şekersiz sütlü neskafe
Öğlen: 1 kase tavuk suyu çorba, yarım porsiyon tavuklu mantar, 1 tabak bulgur pilavı, az salata
Ara 14.00: Bir kupa şekersiz sütlü neskafe

menüm nasıl gidiyor acaba?
:44:

selamlar tatlım hayırlı olsun güncen

ama bana kalırsa çok yanlış menülerin tatlımm beslenmiyorsun öğününü geçiştiriyorsun gibi bu da çabuk yıpratıcak seni anlıyorsun değil mi

selamlar tatlım hayırlı olsun güncen

ama bana kalırsa çok yanlış menülerin tatlımm beslenmiyorsun öğününü geçiştiriyorsun gibi bu da çabuk yıpratıcak seni anlıyorsun değil mi

teşekkür ederim yorumun için.

kahvaltıyla hiç aram yok, onu nasıl halledeceğim bilmiyorum baalım diyetisyene gidince daha dengeli bir yemek planım olur herhalde.

teşekkür ederim yorumun için.

kahvaltıyla hiç aram yok, onu nasıl halledeceğim bilmiyorum baalım diyetisyene gidince daha dengeli bir yemek planım olur herhalde.

evet bilinçli bi listeyle sağlıklı olarak zayıflayabilirsin böylece geri de almazsın verdiklerini

asker yolu beklediğini gördüm de geçen yıl kışın bu zamanlar nişanlım askerdeyken ben de zayıflama işine girişmiştim 15 kilo kadar verdim kendi çabalarımla. yani demek istediğim biz isteyince dağları bile eritebiliriz

evet evet, azimliyim bu sefer, askerim gelene kadar gözle görülür bir değişim yaşamam lazım, yani en az 15 kilo vermeliyim

Akşam yemeğinde sadece domates çorbası yiyeceğim, 1 dilim tahıllı ekmekle.

Bugün spor salonuna yazıldım, cuma günü başlıyorum, hoca fenaa yalnız, sırf ondan azar işitmemek için zorlayacağım kendimi valla

Yarın da diyetisyene gidiyorum.

baya planlı programlı başlıyorum bu hafta yani

Merhaba günlüğün hayırlı olsun umarım hedefine ulaşırsın. Bence menün gayet iyi gidiyormuş. Sadece günde 2 nescafe belki kafeinden dolayı zararlı olabilir.Ama gerisi gayet iyi.

Merhaba günlüğün hayırlı olsun umarım hedefine ulaşırsın. Bence menün gayet iyi gidiyormuş. Sadece günde 2 nescafe belki kafeinden dolayı zararlı olabilir.Ama gerisi gayet iyi.

Teşekkür ederimmm

Kafein ile ilgili şöyle bir yazı okudum ama ben :26:

"Kafein fiziksel ve zihinsel performansı arttırmaya yardımcı, kahvede doğal olarak bulunan, otoritelerde güvenli olarak sınıflandırılmış bir maddedir. Orta düzey kafein tüketimi olan 300mg/gün yetişkinlerde güvenlidir ve herhangi bir sağlık problemi ile ilişkilendirilmemiştir. 300mg kafein 4-6 kupa Nescafe içerisindeki miktara denk gelir. Eğer çay, kolalı içecekler ve çikolata gibi kafein içeren diğer gıdaları da tüketiyorsanız, günde 2-3 fincan kahve ile keyifle antioksidan alımınıza katkıda bulunabilirsiniz."

Öyle diyorlarsa öyledir tabi sen bilirsin .

Sabah:
1 adet Activia Yoğurt Müslili - 150gr. : 186 kalori

Ara:
1 kupa şekersiz sütlü neskafe: 12 kalori
7-8 tane haylayf bisküvi: 100 kalori

Öğle:
Yarım porsiyon ezogelin çorbası: 90 kalori
Yarım porsiyon nohut: 139 kalori
Yarım porsiyon bulgur pilavı: 118 kalori
Az yağlı az salata: 50 kalori

Ara toplam: 695 kalori

Son düzenleme:

selam tatlımm yine ben

diyetisyenin listesi mi bu tatlım tok tuttuğunu hiç sanmıyorum faydadan çok zarara giriceksin bu gidişle

selam tatlımm yine ben

diyetisyenin listesi mi bu tatlım tok tuttuğunu hiç sanmıyorum faydadan çok zarara giriceksin bu gidişle

yok canım diyetisyene daha bugün gidicem, iş çıkışı. bu sadece bugünkü kendi yediklerim. aç kalmıyorum ama yaa, aç hissetmiyorum kendimi yani en azından.

sabah kahvaltı yapamıyorum ya, en azından müslili yoğurtla yavaş yavaş başlıyım dedim sabah bişeyler yemeye

öğlen de pek acıkmamıştım, öyle oldu yani.

Diyetisyenime gittimmm bugünn, listemi aldım ve akşam yemeği kısmından hemen uygulamaya başladımm

listeme göre akşam yemeğimde

1 kepçe domates çorbası,
1 porsiyon sebze yemeği (pırasa yaptım),
2 dilim tahıllı ekmek yidiiiiiiiiim

Saat 8'de 1 elma ve 1 bardak sütüm var

saat 10'da da şekersiz yeşil çayımı içeceğim, ohh misss

Akşam:
1 Kepçe domates çorbası: 32 kalori
1 tabak pırasa yemeği: 183 kalori
2 dilim tahıllı ekmek: 158 kalori

Ara:
1 bardak süt: 128 kalori
1 elma: 47 kalori

Ara:
1 kupa Şekersiz yeşilçay: 0 kalori

ve böylece günü toplam 1243 kalori ile bitirmiş olacağımm :44:

Son düzenleme:
boyun ve kilon kac canim :) bir de diyet listenide yazabilir misin onu da incelemek isterim :)

Boyum 165cm, kilom 89,8 çıktı :78::78::78:

Listem:

Sabah(08:00)
1 fincan yeşilçay (şekersiz)
1 adet haşlanmış yumurta
2 üçgen peynir büyüklüğünde peynir
2 dilim tahıllı ekmek
2-3 zeytin
Mevsim sebzesi-yeşillik

Ara(10.30):
1 kupa sütlü neskafe (şekersiz)
4 ad. kuru kayısı
2 ad. ceviz

Öğle(12.30):
1 kepçe çorba
1 avuç içi büyüklüğünde haşlanmış / ızgara et (tavuk, balık, köfte, kırmızı et)
2 dilim tahıllı ekmek
3 kaşık yoğurt
salata

Ara(14.00):
1 porsiyon meyve

Ara(16.00): (Spor öncesi öğün)
2 dilim tahıllı ekmek
1 parça peynir

Akşam(18.30):
1 kepçe çorba
6 y.k. sebze
2 dilim tahıllı ekmek
1 bardak ayran

Ara(20.00):
1 porsiyon meyve
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt

Ara(22.00):

1 kupa şekersiz bitki çayı / yeşil çay

tesekkur ederim canim umarim istedigin kg a ulasirsiin :**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…