- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
Hocam bu zorlu sınavınızda başarılar dilerim
Hiç de zorlu görmüyorum ki ben :) Formülü çok basit :)
Az yemek + Bol hareket = 60 kg :)
üniversitedeyken bu formülle baya iyi kilo vermiştim, ama mesleğe başlayınca saldım kendimi gittiii, tabi bi de tiroid falan da girdi işin içine bi ara
Bugün kahvaltımı 12 gibi yaptım
1 çay kaşığı yağda pişirilmiş peynirli yumurta - 175
1 fincan yeşil çay - 0
3 zeytin - 13
1 küçükcük sosis - 20
1 çay kaşığı bal - 9
Toplam = 217 kalori
Sporda;
15 dk normal bisiklet, 15 dk eliptik bisiklet, 15 dk yürüyüş, 10 dk mekik, 10 dk iç-dış bacak hareketleri, 5 dk twister= ortalama 250 kalori yaktım geldim
Bugün kahvaltıyı geç yapınca ara öğün yapmaya fırsat olmadı. Önümüzdeki haftasonu böyle düzensizlik yapmıycaaaam
Akşam:
1 küçük porsiyon sebzeli et sote - 215
4 y.k. yoğurt - 70
1 porsiyon yağsız salata - 20
1 y. k. pilav - 35
Akşam toplam = 340 kalori
bi de bugün canım çoooooook çikolata çekti :78: diyete başladığımdan beri yememiştim hiç :78: 2 kare bitter çikolata - 50 kalori
Saat 8 gibi 1 mandalina yiyeceğim - 25 kalori
Yani bugünü toplam 632 kaloriyle tamamlayacağım
tabi bi de sporda 250 kalori kadar yakmıştımm
Alıntı
2013 yılında en çok zayıflatan yiyecekler listesinin başında bitter çikolata geliyor. Hanımların hemen hemen hepsi çikolatanın kilo yaptığını düşünse de her gün az bir miktarda yenen bitter çikolata stres hormonunu azaltmakta ve kilo vermenizde yardımcı olmakta. Ancak bitter çikolatayı her gün düzenli yer iken abartmamanız gerekmekte.
zayıflatıyor muymuşşşşşne güzeeeeeel
kalbe falan faydası olduğunu biliyordum, zaten diyetisyenim de her gün 1 küçük kare (5 gr. ) bitter yiyebileceğimi söyledi ama ben pek dikkate almamıştım, bundan sonra her gün bir parça yerim o zaaamaaaan
özellikle canın tatlı yemek istediğinde yiyebilrsin canım.hemen kesio o isteği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?