canım çok güzeller. Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin. bu arada yemek takımı ve çatal kaşık takımlarımız aynı. daha kutusunu açıp doğru dürüst bakamamıştım. çok şık şeylermiş doğru tercih yapmışım
ay hepsi çok güzel.Evin süper olmuş.Bende salonuma tek kanat yaptırmıştım acı kahve.Çokta tereddüt etmiştim nasıl duracak die.sende görünce geçti tereddütlerim artık.güzel olmuş şık ve sade abartı yok.Ama çok zor olmuştur toplaması.Bunları serenlerin hepsini tekrar çağırsaydın çabuk toplayın die :):):)
catal kasik bicak takiminin ve yemek takiminin uyumu gözümden kacmadi cok güzel halilarinda ayni sekide ck ho$ hepsini güle güle agiz tadiyla kullanirsin insallah =))
çok güzel bende 1 yıllık evliyim ve zevklerimiz hemen hemen aynı biliyormusun benimde yemek takımım aynı desen ve perdemizde aynı benimde misafir odam kartopu desenli bir perde ama çok memnunun çok güzel ve gösterişli bence diğer küçük odamı kuruveze yaptırdım ama inan bunu daha çok seviyorum
hepsi çok güzel, güzel günlerde kullanın, mutlulukla oturun evinizde. ama çok beğendiklerimi özellikle söyleyeceğim: misafir bardak takımı, klozet takımın, duvara monte baharatlıkların, dantelli pembe olan bir şey var havluların olduğu resimde. sanırım sardırma çarşaf takımı o, yastğıda vardı sonraki resimlerde en çok onu beğendim:)
ben bayıldım yaa mutfaktaki yemek takımı çok harika özellikle, kahvaltı takımını da içeriyor :)) onu nerden aldın acaba, ben de öyle bişi istiyorum. güle güle kullann, kullanıyorsundur da zateen :icecream: