Mlhll'nin çeyizi :)

çok guzel olmus canım çok çok begendım.. ama toplamak senın için baya zor olmustur.. ben kucucuk odayı toplarken cok zorlanmıstım:):):) gule gule kullan herşeyını..Allah agzınızın tadını bozmasın... mutluluklar a.s.

canım hepsi çok güzel..bayıldım çeyizine..net çok yavaş sayfa çok ağır ilerledi ama sonunda hepsine baktım..

canım çeyizindekiler ve evin çok hoş allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin darısı başıma:kedi:resimleri peşpeşe ve büyük koymuşsun bence bakarken çok rahat oluyo evini gezmiş kadar oldum:dance:herşey süper...emeğine sağlıkzemuszemus

canım bayıldım evine tam beni tarzım sade ve şık allah eşinle birlikte bir ömür boyu ağız taduyla oturmayı ve yaşamayı nasip etsin inşallah güle güle kullan canım

gerçekten çok zevkliymişsin herşey uyum içinde.. çeyizlerinide güle güle eskitt :)

canım çok güzel herşeyin.. yemek takımın ve çatal bıçak takımın benımkılerle aynı.bende cok beyenerek almıstım.ıyı gunlerde kullan ınss..
parmak ısırtır bu ceyızler ınsana

canım çok güzel herşey Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin.....

güzelim çok begendim gercekten
allah herkese böyle güzel seyler nasip etsin inş
tabi agız tadıyla oturmak da önemli

herşeyin çok güzel yemek takımın harikaymış çok beğendim çatal kaşık takımın aynı benimkinden harika görünüyor iyi günlerde kullanırsın inşallhhh

İyi günlerde otur inşallah.. Allah huzurlu-mutlu güzel günler versin.

canım evin çok güzel huzurla oturmayı nasip etsin allahım inş.

bu arada yemek takımın kristallerin benimkilerin aynısı. aynı yerden almışız.

veee perden de benimkinin aynısı misafir odandaki. ayy ne çok şeyimiz aynıymışş bu arada bende yeni evliyim daha 2 yıllık. :kedi::kedipuyorumnanaktan

mutluluklar canım.çeyizinin maşallahı var
ne kadar çok nevresim takımı pike tarzı şeyler var.ama ne kadar çok olursa o kadar iyi değişik değişik kullanıyorsun.hepsini şimdi açmasan bile 5-10 sene sonra öyle bi lazım oluyorki oh ne güzel hemen elinin altında:)))hepsini sizmi aldınız days ın colours takımlarının kayınvalidede katkıda bulundumu?

Bu resimleri görünce insanın evlenesi geliyor:asigim: Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin canım hiç bişey engel olmasın hayatınıza hep mutlu kalın melekler korusun opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun, ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.

Salon takımımız aynı ama ben oturma odası olarak kullanıyorum Tesadüfen farkettim benim ikilinin minderleri gelmemiş acaba yok mu diye düşünmüştüm.Hemen mağazayı arayıp istedim :lepi: Güzel günlerde kullanman dileğiyle

Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…