- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
ayy kesın kendı kendıne celenk gondermıstır bu sizlerın sinirini bozmak ıcınMobinge uğruyoruz diye bas bas bağırıyoruz tutanaklar dilekçeler hava da uçuşuyor herseye inat kurum amirinin görev süresi uzatıldı. Ve ertesi gün kurum kapısına bu çelenkler getirildi. Hiç bir yetkiliye derdimizi anlatamadık. Kaymakama git valiye git. Kurum amiri doktor hanımın mobing ten o kadar dosyası var ki ama hiç biri çözüme bağlanmadı. Sesimiz olur musunuz lütfen. O kadar gerginim ki ellerim titriyor çok dağınık yazdım özür dilerim
ayy dogru vallaMesleğiniz bu tür paylaşımlardan dolayı tehlikeye girebilir
Şimdi bunu gelen çelenkteki espriden nasıl ispat edecek konu sahibi onu merak ediyorum, bi kurum adı vermemiş çünkü ile kadar yazmış.ayy dogru valla
Evet çok dağınık yazdım gerçekten ve Bi türlü düzenleyemedim.yonetıcınız degıstı ve saglık calısanları boyle çelenk mı yaptırdı yağ çekmek ıcın anlamadım ben ?
Size şöyle anlatayım ben ocak ayın da covid oldum benden test alındıktan sonra. Amir olcak bu kadın test alan kişiye kanatıverseydin burnunu o kızın dili çok uzun diyo. Ben de olay o nokta da koptu.nasıl gorev suresı uzatıldı ya boyle bırının herkes sıkayet edıp de nasıl ıncelenmedı ? ben calıstıgım noterı bı sıkayet ettım 1 hafta gıttı geldı denetcıler diken ustundeydı noter
orası saglık kurumu ınsanlar stres altında nasıl fayda saglayabılır kı
Artık tak dedi ondan mesleğin tehlikeye girer bundan girer olan Bi bize oluyor gercekten.Şimdi bunu gelen çelenkteki espriden nasıl ispat edecek konu sahibi onu merak ediyorum, bi kurum adı vermemiş çünkü ile kadar yazmış.
Siz şuan haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz ama dikkat edin lütfen. Tekrar ceza alma, meslekten ihraç durumları falan olabilir. Cimere şikayet edin ama elinizde elle tutulur birşeyler olsun. Çelenkteki yazıyla bırsey ıspatlayamazsınızEvet çok dağınık yazdım gerçekten ve Bi türlü düzenleyemedim.
Size şöyle anlatayım ben ocak ayın da covid oldum benden test alındıktan sonra. Amir olcak bu kadın test alan kişiye kanatıverseydin burnunu o kızın dili çok uzun diyo. Ben de olay o nokta da koptu.
Olayın ertesi kurumun whatsapp grubun da bu şahsa yönelik tam olarak yalayıcı tayfa kraliçemiz Allah sizi başımızdan eksik etmesin cart curt muhabbetleri dönüyor. Ben de gayet açık bir dille çok ciddiyetsiz ve tamamen yağlama üzerine bir çalışma ahlakı var bu kurum da dedim. Beni ifadelerine dikkat et diyip gruptan attı. Ben de özelden yazarak siz kendi ifadelerinizi ölçüp tartın benimkiler gayet hafif kaldı dedim. Ertesi gün güvenliğe talimat vermiş BEGONFiL kuruma alımıcak diye. Ya inanabiliyor musunuz kadın memuru olduğum kuruma beni aldırmamaya çalışıyo. Tutanak tutup il sağlığa şikayet ettim. Bilin bakalım soruşturma sonrası kim ceza almıştır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?