Mobbing uyguluyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.534
208
Arkadaslar merhaba. Kayseri de sağlık personeliyim. Artık ne şartlar da çalıştığımızı az çok hepiniz biliyorsunuz. Ama madalyonun diğer yüzünde tokat gibi çarpan mobing le karşı karşıyayız. Burda ekşi de yazar olan bir çok arkadasımız vardır. Birileri çığlığımızı duysun istiyoruz. Dün itibariyle sağlık kurumlarının yönetici kadrolarının sözleşmeleri yenilendi. Ve biz güne nasıl uyandık biliyor musunuz hemen size 2 görselle açıklamak isterim. Eki Görüntüle 2889552

Yanlışlıkla hemen paylaştım düzenleyemiyorum. Burdan devam edicem. Evet arkadaslar burası bir devlet dairesi. Bu çelenkleri gönderenler artık yağcılıkta kaçıncı level sizce?

yonetıcınız degıstı ve saglık calısanları boyle çelenk mı yaptırdı yağ çekmek ıcın anlamadım ben ?

Mobinge uğruyoruz diye bas bas bağırıyoruz tutanaklar dilekçeler hava da uçuşuyor herseye inat kurum amirinin görev süresi uzatıldı. Ve ertesi gün kurum kapısına bu çelenkler getirildi. Hiç bir yetkiliye derdimizi anlatamadık. Kaymakama git valiye git. Kurum amiri doktor hanımın mobing ten o kadar dosyası var ki ama hiç biri çözüme bağlanmadı. Sesimiz olur musunuz lütfen. O kadar gerginim ki ellerim titriyor çok dağınık yazdım özür dilerim

ayy kesın kendı kendıne celenk gondermıstır bu sizlerın sinirini bozmak ıcın

bu kadar gecımsız ve sıkıntılı bırıne kımse boyle bır jest yapmaz dıcem de celenktekı uslup da benı benden aldı kralıce cekemeyen zil taksın demıs münasip yerıyle dusunen biri saka gıbı

fıkra gıbı olay resmen

çelenge zil takında o zili alsın uygun bır sekılde uygun anında ınsallah sübhaneke amin

nasıl gorev suresı uzatıldı ya boyle bırının herkes sıkayet edıp de nasıl ıncelenmedı ? ben calıstıgım noterı bı sıkayet ettım 1 hafta gıttı geldı denetcıler diken ustundeydı noter
orası saglık kurumu ınsanlar stres altında nasıl fayda saglayabılır kı

ben sızın yerınızde olsam ses kaydı goruntu falan alır onları ust mercılerle paylasır kısısel olarak da sıkayet ederdım ıspatlamak ıcın
tam olarak ne yapıyor bu sahıs
celenge ve usluba bakılırsa ıyı bırseyler yapmadıgı kesın de

yonetıcınız degıstı ve saglık calısanları boyle çelenk mı yaptırdı yağ çekmek ıcın anlamadım ben ?
Evet çok dağınık yazdım gerçekten ve Bi türlü düzenleyemedim.
Size şöyle anlatayım ben ocak ayın da covid oldum benden test alındıktan sonra. Amir olcak bu kadın test alan kişiye kanatıverseydin burnunu o kızın dili çok uzun diyo. Ben de olay o nokta da koptu.
Olayın ertesi kurumun whatsapp grubun da bu şahsa yönelik tam olarak yalayıcı tayfa kraliçemiz Allah sizi başımızdan eksik etmesin cart curt muhabbetleri dönüyor. Ben de gayet açık bir dille çok ciddiyetsiz ve tamamen yağlama üzerine bir çalışma ahlakı var bu kurum da dedim. Beni ifadelerine dikkat et diyip gruptan attı. Ben de özelden yazarak siz kendi ifadelerinizi ölçüp tartın benimkiler gayet hafif kaldı dedim. Ertesi gün güvenliğe talimat vermiş BEGONFiL kuruma alımıcak diye. Ya inanabiliyor musunuz kadın memuru olduğum kuruma beni aldırmamaya çalışıyo. Tutanak tutup il sağlığa şikayet ettim. Bilin bakalım soruşturma sonrası kim ceza almıştır?

Siz şuan haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz ama dikkat edin lütfen. Tekrar ceza alma, meslekten ihraç durumları falan olabilir. Cimere şikayet edin ama elinizde elle tutulur birşeyler olsun. Çelenkteki yazıyla bırsey ıspatlayamazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…