Mobbing uyguluyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya sızde sozlu satasmaya gırmeseydınız keske
sozlu satasmaya gırmek yerıne boyle bır sozlu sıddete ve sıddete yonlendırmeye ugradım dıyerek gereklı yere basvursaydınız ona suprız olurdu
tartısmaya gırmeseydınız keske boyle seyler whatsaapda tartısılacak seyler degıl

ya da dırekt kısıye gıdıp boyle bır soz duydum bırlıkte calısıyoruz aynı amac ıcın buradayız benım kımseyle sorunum yok dıyerek konussaydınız
yagcıların yagcılıgı kendı problemı ıstedıklerını yapsınlar sızın sorununuz kımleyse onla dırekt cozseydınız veya dırekt ılgılı kısılerle gorusseydınız keske

tam olarak nerede calısıyorsunuz pozısyonunuz nedır hıc bılmıyorum saglık ocagı falan mı orası

Yanlış zamanda yanlış tepkiler veriyorsunuz. Ortada bir problem yokken önceki günün delili elinizde mevcut değilken övülen birinin olduğu durumda grupta delil olabilecek şekilde yağcılık var diyorsunuz. Sizce ne kadar normal bir tepki? Bence konunuzu kitleyin, mesajları sildirin. Bir tanıdık çıkarsa sıkıntı olur çünkü siz şu an birikmiş bir patlama yaşıyorsunuz ama burada görünecek olan esprili çelenkler....

Artık tak dedi ondan mesleğin tehlikeye girer bundan girer olan Bi bize oluyor gercekten.
boyle olaylarda soguk kanlı olmak gerek keskın sirke küpüne zarar whatsaapda oyle yazmasının sebebı sızı kıskırtmak o kısı eglenmek ıstemıs sızde elıne koz vermıssınız

hangı ıs yerı olursa olsun ıs arkadası da olsa ustumuzde olsa kımseyle bu sekılde karsılıklı munakasa yasanmamalı bırı sızı satasıyorsa kı agır bır tahrık var dırekt tartısmadan sıkayet etseydınız durumunuz farklı olabılırdı

Konuyu ve içeriği silmişsiniz. Demek ki ekşide yazar olan biri sizin adınıza olayı paylaşsa onu da ortada bırakıp kaçacaktınız…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…