mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Normal yolla hamile kalman nicin sikinti yaratirmis, uzuldum duyduguma. Insallah bir an once bebis haberleriyle de gelirsin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Amin canim sagolsin.yumurtalk rezervim azalmaya baslamis.zamanla dahafa düşecek. Ondan dolayi tüp bebek dedi.
Bide kolay hamile kalan biri değilim.ilk gebeliğimde 9 ay sonra olmustu.

merhaba kızlar. bende mol gebelik yaşadım 18 ağustos da kürtaj oldum 4 ay oldu paartesi doktora gidicem inşallah <<artık hamile kalabilirsin>> gibi bi cümle söyler

Benim 2 hafta içinde 0.100 oldu hemen düştü ve 8 haftalıktı alındığında başlangıç mol gebelik omuşum ileri evresi değilmiş 1 sene dedi doktorum kimi arkadaşlar 6 ay dan sonra hamile kalmış erken hamile kalan veya bi tedavisi var mı bunun başka bir yöntem bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ???

Hemen dusmu ne guzel maasAllah baska konusmalarda alti ay yeterli diyen doktorlar olmus
Masallah cok iyi 5 in altina dusuncede sifir sayiliyor. Dahada yukselmez Allahin iznaiyle korkma.
Allah razi olsun insAllah duser iyice...

Malesef canim bunun bi tedavisi yok.tek tedavi beklemek.degerlerin duştukten sonr drun durumuna göre yonlendiriyor seni.
Benimki tam mol gebelikti 1 yildi bekleme surem.benimde o ay icinde düşmüştü.
Sonrasi fsh yükselmeye basladigi icin.8 ayda korunmayi biraktim.ama en az 6 ay kesinlikle bekle derim.

çok sağolun arkadaşlar ne yapcam şaşırdım pazartesi bi prof gidicem inşallah iyi haberler alırım

çok sağolun arkadaşlar ne yapcam şaşırdım pazartesi bi prof gidicem inşallah iyi haberler alırım
Benim kısmı mol 10 haftalikti alındığında ve doktor hatta üniversitedeki prof 1 yil dedi canim bida yetmedi tv de programa bağlanıp sordum o da dedi bir yıl diye mecbur bir yıl bekliorum bende en azından 6 ay geçti sadece 6 ay kaldi

Anladım canım bilmiyorum bi umut öyle gidicem bi 1 sene çok 4 ay geçti şükür de nasıl geçti yani seninde aynıdır eminim canım hayırlısı bakalım bu günlerde geçer inşallah senin de mi ilk bebeğindi

Evet ilk benimde Allah göstermesin birarada gelmesin o günler ins çok zor atlattım hatta hala atlatamadim desem yeridir

Evet ilk benimde Allah göstermesin birarada gelmesin o günler ins çok zor atlattım hatta hala atlatamadim desem yeridir

Değişir heralde bünyeye göre benim çok ümitliyim doktor olumlu konuşacak diye ne biliyim hani içime öyle doğuyo aşılama dahi olsa olur sonuçta kaliteli sperm ve kaliteli yumurtayı seçiyolar kafamdaki herşeyi sorucam inşallah

Ben tüp bebek merkezi ile görüştüm.onda bile garanti vermiyor.hernekdar en kaliteli yumurtayi bile transfer etseler yerleştikten sonra mol olabilrmis.sen mol gebelik gecirsigin icin riskin var dedi.Ama normal yolla hamile kalmaya gore biraz daha garantili tabi.bana asilama icin z.sadece zaman kaybedersin gerek yok direk tüp bebek yapalim dedi.ama olumsuz düşünmüyorum Allahin izniyle bizlerde anne olucaz.Hıcbirzaman umudumuzu yitirmeyelim.Nasipse ocakta tüp bebek yapicam.Rabbim ol derse olur gerisi sadece bahane.

Benim doktorum tekrarlar mi diye sordum büyük ihtimalle bir sonraki gebelik sağlıklı olur dedi sebebi ne dedim sana denk geldi dedi bide a vitamini eksikliginden de kaynaklanabilir dedi ins olur canim hayırlısı dua edelim birbirimiz için alicaz o bebekleri kucagimiza

Aminnn insalllah. Herzaman dua ediyorum isteye herkese nasip etsin rabbim.

Gecmis olsun canim
Bize de haber ver doktora gidince. Ben hollandada yasiyorum, hangi jinekologa sordumsa 6 ay yeter diyorlar. 5,5 ay oldu benim. Korunmayi biraktim(hap kullanmayi), iki ay daha kan aldiricam insallah hersey yolunda gitmeye devam ederse hamile kalabilirsin dediler. Ama bu bir sene olayi beni de tedirgin etmiyo degil.

Ay keşke bizede öyle deseler orayami gelsek acaba

Heycanla hamile kalmayi bekliyorsun.bekledigin sonuç geliyor sonra mol gebelik hayatında ilk defa duydugun 1000 kişide 1 rastlanan birsey.dr sana 1 yil bekliyceksin diyor gun sayiyorsun gunler geçmezken aylari saymaya basliyorsun.zamn gececek hamile kalicam diyorsun oda ne sen normal yolla hamile kalamazsin tüp bebek diyorlar.
Simdi hangisine kafami takayim tüp bebek ya tutmazsayami yoksa mol yine tekrarlarsaya mi?
Rabbim hepimize yardım etsin beynim karmakarisik.Maddi manevi çok yoruldum.
Şukredin kizlar beterin beteri var.
Eminim benim durumumdan da kotu olanları vardir.veren rabbime bin sukur.
Herzaman dualrimdasiniz bizlere bizim gibi olan ve olacaklarin Allah yardimcisi olsun. zamanı takmayin o geçiyor sonu hayirli olsun yeterki.

Amin canim Allah sana çok sağlıklı bir evlat nasip etsin olacak korkma Allah büyük yardım eder tutar ins onu da nasip edecek olan Allah vardır bir sebebi ins çok mutlu olucaz bundan sonra

Amin canim Allah sana çok sağlıklı bir evlat nasip etsin olacak korkma Allah büyük yardım eder tutar ins onu da nasip edecek olan Allah vardır bir sebebi ins çok mutlu olucaz bundan sonra
Aminn canim benim tez zaman da sağlikla isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…