Amin canim sagolsin.yumurtalk rezervim azalmaya baslamis.zamanla dahafa düşecek. Ondan dolayi tüp bebek dedi.Normal yolla hamile kalman nicin sikinti yaratirmis, uzuldum duyduguma. Insallah bir an once bebis haberleriyle de gelirsin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Cok tesekkur ederim.dun olcturdum 10.6 cikti doktor bugun degerlendirecek.sizce guzel bir sonuc muBence de bir an once baktir degerlerine icin rahat eder hem de Allah korusun dusmuyorsa doktor bir onlemini filan alir. Umarim hersey cok guzel olur senin icin.
Masallah cok iyi 5 in altina dusuncede sifir sayiliyor. Dahada yukselmez Allahin iznaiyle korkma.Cok tesekkur ederim.dun olcturdum 10.6 cikti doktor bugun degerlendirecek.sizce guzel bir sonuc mu
Hemen dusmu ne guzel maasAllah baska konusmalarda alti ay yeterli diyen doktorlar olmusmerhaba kızlar. bende mol gebelik yaşadım 18 ağustos da kürtaj oldum 4 ay oldu paartesi doktora gidicem inşallah <<artık hamile kalabilirsin>> gibi bi cümle söyler
Benim 2 hafta içinde 0.100 oldu hemen düştü ve 8 haftalıktı alındığında başlangıç mol gebelik omuşum ileri evresi değilmiş 1 sene dedi doktorum kimi arkadaşlar 6 ay dan sonra hamile kalmış erken hamile kalan veya bi tedavisi var mı bunun başka bir yöntem bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ???
Allah razi olsun insAllah duser iyice...Masallah cok iyi 5 in altina dusuncede sifir sayiliyor. Dahada yukselmez Allahin iznaiyle korkma.
Benim kısmı mol 10 haftalikti alındığında ve doktor hatta üniversitedeki prof 1 yil dedi canim bida yetmedi tv de programa bağlanıp sordum o da dedi bir yıl diye mecbur bir yıl bekliorum bende en azından 6 ay geçti sadece 6 ay kaldiçok sağolun arkadaşlarne yapcam şaşırdım pazartesi bi prof gidicem inşallah iyi haberler alırım
Benim kısmı mol 10 haftalikti alındığında ve doktor hatta üniversitedeki prof 1 yil dedi canim bida yetmedi tv de programa bağlanıp sordum o da dedi bir yıl diye mecbur bir yıl bekliorum bende en azından 6 ay geçti sadece 6 ay kaldi
Evet ilk benimde Allah göstermesin birarada gelmesin o günler ins çok zor atlattım hatta hala atlatamadim desem yeridirAnladım canım bilmiyorum bi umut öyle gidicem bi 1 sene çok4 ay geçti şükür de nasıl geçti yani seninde aynıdır eminim canım hayırlısı bakalım bu günlerde geçer inşallah senin de mi ilk bebeğindi
Evet ilk benimde Allah göstermesin birarada gelmesin o günler ins çok zor atlattım hatta hala atlatamadim desem yeridir
Ben tüp bebek merkezi ile görüştüm.onda bile garanti vermiyor.hernekdar en kaliteli yumurtayi bile transfer etseler yerleştikten sonra mol olabilrmis.sen mol gebelik gecirsigin icin riskin var dedi.Ama normal yolla hamile kalmaya gore biraz daha garantili tabi.bana asilama icin z.sadece zaman kaybedersin gerek yok direk tüp bebek yapalim dedi.ama olumsuz düşünmüyorum Allahin izniyle bizlerde anne olucaz.Hıcbirzaman umudumuzu yitirmeyelim.Nasipse ocakta tüp bebek yapicam.Rabbim ol derse olur gerisi sadece bahane.Değişir heralde bünyeye göre benim çok ümitliyim doktor olumlu konuşacak diye ne biliyim hani içime öyle doğuyo aşılama dahi olsa olur sonuçta kaliteli sperm ve kaliteli yumurtayı seçiyolar kafamdaki herşeyi sorucam inşallah
Benim doktorum tekrarlar mi diye sordum büyük ihtimalle bir sonraki gebelik sağlıklı olur dedi sebebi ne dedim sana denk geldi dedi bide a vitamini eksikliginden de kaynaklanabilir dedi ins olur canim hayırlısı dua edelim birbirimiz için alicaz o bebekleri kucagimizaBen tüp bebek merkezi ile görüştüm.onda bile garanti vermiyor.hernekdar en kaliteli yumurtayi bile transfer etseler yerleştikten sonra mol olabilrmis.sen mol gebelik gecirsigin icin riskin var dedi.Ama normal yolla hamile kalmaya gore biraz daha garantili tabi.bana asilama icin z.sadece zaman kaybedersin gerek yok direk tüp bebek yapalim dedi.ama olumsuz düşünmüyorum Allahin izniyle bizlerde anne olucaz.Hıcbirzaman umudumuzu yitirmeyelim.Nasipse ocakta tüp bebek yapicam.Rabbim ol derse olur gerisi sadece bahane.
Aminnn insalllah. Herzaman dua ediyorum isteye herkese nasip etsin rabbim.Benim doktorum tekrarlar mi diye sordum büyük ihtimalle bir sonraki gebelik sağlıklı olur dedi sebebi ne dedim sana denk geldi dedi bide a vitamini eksikliginden de kaynaklanabilir dedi ins olur canim hayırlısı dua edelim birbirimiz için alicaz o bebekleri kucagimiza
Elbette dusmus degerlerin korkma sakinCok tesekkur ederim.dun olcturdum 10.6 cikti doktor bugun degerlendirecek.sizce guzel bir sonuc mu
Gecmis olsun canimmerhaba kızlar. bende mol gebelik yaşadım 18 ağustos da kürtaj oldum 4 ay oldu paartesi doktora gidicem inşallah <<artık hamile kalabilirsin>> gibi bi cümle söyler
Benim 2 hafta içinde 0.100 oldu hemen düştü ve 8 haftalıktı alındığında başlangıç mol gebelik omuşum ileri evresi değilmiş 1 sene dedi doktorum kimi arkadaşlar 6 ay dan sonra hamile kalmış erken hamile kalan veya bi tedavisi var mı bunun başka bir yöntem bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ???
Ay keşke bizede öyle deseler orayami gelsek acabaGecmis olsun canim
Bize de haber ver doktora gidince. Ben hollandada yasiyorum, hangi jinekologa sordumsa 6 ay yeter diyorlar. 5,5 ay oldu benim. Korunmayi biraktim(hap kullanmayi), iki ay daha kan aldiricam insallah hersey yolunda gitmeye devam ederse hamile kalabilirsin dediler. Ama bu bir sene olayi beni de tedirgin etmiyo degil.
Aminn canim benim tez zaman da sağlikla isteyen herkese nasip etsin.Amin canim Allah sana çok sağlıklı bir evlat nasip etsin olacak korkma Allah büyük yardım eder tutar ins onu da nasip edecek olan Allah vardır bir sebebi ins çok mutlu olucaz bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?