Kizlar besinci ayim kurtajdan sonra normalde olmam gerek bugun yada dundu aslinda gunu ama adet olmadim henuz kocama bile soyleyemedim hamile olabilirim diye dusunuyorum ama doktor bir yil demisti olsa bile bisey olur diye korkuyorum yine napcammmm offgg biilmiyorum
Dogum kontrol hapi kullanmadim hic etkilerinden dolayi benimki sekmez hic uc hafta dedimi olurum korkuyom valla bilmiorum bi yandan olsun diyorum hic kotu sey getirmek istemiyorum bi yandanda o gunler gelio aklima icim bi tuhaf suan sik idrara cikma var hafif agri var ama adet yok bir kac gun beklicem bakalim nolcak icim desen kipir kipir surekli aklimda bu var kocamada soyleyemedim bisey heyecanlanmasin die napcam bilmiomCanim ilac kullaniyormuydun.Bende ilac dengesizlik yapiyordu.bazen 26 gunde bazen 31 gunde oluyordum.Hamileysende sikma canini Allahin izniyle kotu birsey olmaz.Bencw en sagliklisi kan testi yaptir. Icinde rahat etsin.
Dogum kontrol hapi kullanmadim hic etkilerinden dolayi benimki sekmez hic uc hafta dedimi olurum korkuyom valla bilmiorum bi yandan olsun diyorum hic kotu sey getirmek istemiyorum bi yandanda o gunler gelio aklima icim bi tuhaf suan sik idrara cikma var hafif agri var ama adet yok bir kac gun beklicem bakalim nolcak icim desen kipir kipir surekli aklimda bu var kocamada soyleyemedim bisey heyecanlanmasin die napcam bilmiom
Selam, benim de 4,5 ay oldu, gecen hafta yaptirdim test, 1in altinda dediler. Sanirim 2nin altina inince degerler normale donmus sayiliyor zaten. Cunku normal bir kadinin kan seviyesinde 1in altinda hcg hormonu olmasi normalmis galiba. Sen yine de doktoruna bir danissaydin keske. Benim jinekologumla iki hafta sonraya randevum var. Ben emin olmak icin tekrar sorar size de soylerim. Allah hepimize saglikli bebislee versin.:)Arkadaslar mrbaan kurtaj olali 5 ay oldu dun degerlerim 0, 1 cikmisti sifirlandimi yani
.bukusiost: 43570744 .!.:Selam, benim de 4,5 ay oldu, gecen hafta yaptirdim test, 1in altinda dediler. Sanirim 2nin altina inince degerler normale donmus sayiliyor zaten. Cunku normal bir kadinin kan seviyesinde 1in altinda hcg hormonu olmasi normalmis galiba. Sen yine de doktoruna bir danissaydin keske. Benim jinekologumla iki hafta sonraya randevum var. Ben emin olmak icin tekrar sorar size de soylerim. Allah hepimize saglikli bebislee versin.:)
Ara ara benimde oluo ama normal sanirim kazidilar sonucta kurtajda rahimi temizliyorlar iyice toparlamasi zaman alio o yuzden benim besinci ayim kismi mol degerim 1,20 iki aydir ayni doktorum cok guzel dedi araliktata gidicem sonra iki ayda bir artik insallahBenimki tam moldu. Degerlerim hizla dustu sukurler olsun Allah'a, burda degerleri sonradan yukselen arkadaslar yaziyo cok uzuluyorum. Herkese Rabbin saglik versin. Ben temmuzun basinda kurtaj oldum, agustosun ortasinda turkiyede yapildi kan testim 1.6 idi. O zaman da degerlerin artik normale dusmus dediler. Simdiki test sonrasi doktorun aradi 1in altinda artik normal diyo. 2den sonrasi normalmis sanirim sordum ben. Daha 3 kez aylik kan testi yapilicak. Hapi da biraktim folik asit iceren vitaminler kullanmaya basladim.sogan kuru yapiyorum simdide adetlerim hic olmasi gerektigi kadar degil.kasiklarimda da hep sanci var anlayamiyorum neden. Insallah sadece iltihaptir da kür yardimci olur gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?