mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Canim ilac kullaniyormuydun.Bende ilac dengesizlik yapiyordu.bazen 26 gunde bazen 31 gunde oluyordum.Hamileysende sikma canini Allahin izniyle kotu birsey olmaz.Bencw en sagliklisi kan testi yaptir. Icinde rahat etsin.

Canim ilac kullaniyormuydun.Bende ilac dengesizlik yapiyordu.bazen 26 gunde bazen 31 gunde oluyordum.Hamileysende sikma canini Allahin izniyle kotu birsey olmaz.Bencw en sagliklisi kan testi yaptir. Icinde rahat etsin.
Dogum kontrol hapi kullanmadim hic etkilerinden dolayi benimki sekmez hic uc hafta dedimi olurum korkuyom valla bilmiorum bi yandan olsun diyorum hic kotu sey getirmek istemiyorum bi yandanda o gunler gelio aklima icim bi tuhaf suan sik idrara cikma var hafif agri var ama adet yok bir kac gun beklicem bakalim nolcak icim desen kipir kipir surekli aklimda bu var kocamada soyleyemedim bisey heyecanlanmasin die napcam bilmiom

Hala yok malesef valla bi tuhaf olmaya basladim iyice

Hadi bakalim hayirlisi olur insallah.bi kac gun bekleyip sitres yapmana gerek yok ki canim.evde yaptiginda cikmaz ama kan testinde cikar.Git test yaptir hastaneye git acilden gir yaptir 3 saat surmeden sonucu ogrenirsin.gitmenede gerek yok internetten gorursun sonucu.
Eskiyi hic hatirlama Rabbim kimseye yasatmasin bizlerde hayirli evlatlar nasip etsin.benim de 8.ayim oldu bu ay basliycam nasip se.Bana da 1 yil demisti dr.Ama beklemiycem .Kaderde ne varsa onu yasariz.

Bugun sabah adet oldum artik canim icim raahatladi odum koptu yine ayni sey olcak diye cok sagol

Mevsimsel gecikme yasadin belkide.Hadi gözün aydin.bu tedirginlik bebislerimizi kucagimiza alana kadar hep devam edecek sanirim.bende bu ay birakicam korunmayi ama korkmuyor da degilim acikcasi.Rabbim kimseye tekrarini yasatmasin bizlerinde kucagini saglikli bebislerle doldursun insallah.

5 in altina düşünce sifir sayiliyor.Benim 8 aydir 2 nin altina dusmuyor.Dr um hiç problem olmadigini normal olduğunu söylüyor.ýukselmedigi surece sikinti yok.

Benimde bu ay besinci ayim gecen ay 1.20 di bu ay kac cikcak bakalim sali gidicem normal dedi doktorum 0 ile 5 arasi sifirlanmis sayilio canim

Arkadaslar mrbaan kurtaj olali 5 ay oldu dun degerlerim 0, 1 cikmisti sifirlandimi yani
Selam, benim de 4,5 ay oldu, gecen hafta yaptirdim test, 1in altinda dediler. Sanirim 2nin altina inince degerler normale donmus sayiliyor zaten. Cunku normal bir kadinin kan seviyesinde 1in altinda hcg hormonu olmasi normalmis galiba. Sen yine de doktoruna bir danissaydin keske. Benim jinekologumla iki hafta sonraya randevum var. Ben emin olmak icin tekrar sorar size de soylerim. Allah hepimize saglikli bebislee versin.:)

r zaten. Cunku normal bir kadinin kan seviyesinde 1in altinda hcg hormonu olmasi normalmis galiba. Sen yine de doktoruna bir danissaydin keske. Benim jinekologumla iki hafta sonraya randevum var. Ben emin olmak icin tekrar sorar size de soylerim. Allah hepimize saglikli bebislee versin.:)[/QUOTE]

Slm cnmm ben henuz doktoruma danismadimm zaten cocuk dsunmeden once kontrollerime gidecemm ama fazla uzatmak istemiyorummm bazende kararsz kaliorumm ne yapsam ne zamn dsunsem die...

.

İns cnmmm hepimize rabbim saglik sihhat versin senin degerlerin nasil ayrica benm tam moldü

Benimki tam moldu. Degerlerim hizla dustu sukurler olsun Allah'a, burda degerleri sonradan yukselen arkadaslar yaziyo cok uzuluyorum. Herkese Rabbin saglik versin. Ben temmuzun basinda kurtaj oldum, agustosun ortasinda turkiyede yapildi kan testim 1.6 idi. O zaman da degerlerin artik normale dusmus dediler. Simdiki test sonrasi doktorun aradi 1in altinda artik normal diyo. 2den sonrasi normalmis sanirim sordum ben. Daha 3 kez aylik kan testi yapilicak. Hapi da biraktim folik asit iceren vitaminler kullanmaya basladim.sogan kuru yapiyorum simdide adetlerim hic olmasi gerektigi kadar degil.kasiklarimda da hep sanci var anlayamiyorum neden. Insallah sadece iltihaptir da kür yardimci olur gecer.

Ara ara benimde oluo ama normal sanirim kazidilar sonucta kurtajda rahimi temizliyorlar iyice toparlamasi zaman alio o yuzden benim besinci ayim kismi mol degerim 1,20 iki aydir ayni doktorum cok guzel dedi araliktata gidicem sonra iki ayda bir artik insallah

Benimde kasiklarim agriodu canm snra yanma agri fialn oldu idrarmda gttim tahlil yaptim enfeksiyon ckti smdi ilac kullaniom bakalim ins

Merhaba kizlar benimde 6 aydir 2 de altina hic dusmuyor.Ama drum bunun normal oldugunu bu hastaligi gecirmeyen hamile olmayan birinde bile 2 cikabilir.buna takilma dedi.5 ay ilac kullandim.Her nekadar kullanmak istemesemde mol gebeligi rahime unutturmamiz yumurta uretmemen gerekiyor dedigi icin kullandim risk alamadim acikcasi.8 ayim doldu bu ay biraktim korunmayi.yasim 34 oldugu icin drum izin verdi. rabbim saglikli isteyen herkese ve bizlerede nasip eder insallah.ilk gebeligim 9 ay sonra olmustu.insallah melegim bu sefer cabuk gelir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…