Teşekkür ederim canımBir kez baktirdim canim o da dort haftalikken 200 kusurdu.dah oncesinde kactir bilmiyirum.
Gecmis olsun canim
Bize de haber ver doktora gidince. Ben hollandada yasiyorum, hangi jinekologa sordumsa 6 ay yeter diyorlar. 5,5 ay oldu benim. Korunmayi biraktim(hap kullanmayi), iki ay daha kan aldiricam insallah hersey yolunda gitmeye devam ederse hamile kalabilirsin dediler. Ama bu bir sene olayi beni de tedirgin etmiyo degil.
Kese var bebek vardı kalp atışı yoktuKese falan göründü dimi Can'ım sendede
Canim senin doktorun ne kadar karamsar konusmus oyle. Tamam dikkatli olmak kontrol altinda bulunmak iyi de gecmez hic ne demek.Bünyeden gitmiyor doğrudur aşılama, tüp bebek, normal yolla gebe kalmak... yani biz bununla yaşıcaz bana doktor bunu söyledi ilk oldu mu bebeğim inşallah tabi ikinci istediğimde tekrar bi muayene sonra korunmayı bırakcaz o rahime yerleşmiş virüs gibi bişy atamıyo kendini bakarsın şimdi ki normal olur diğerinde yine mol yaşanabilir tedavisi yok ( inşalla ilerleyen zamanlarda o da çıkar) yok yani çare yok en büyük dua m Allahım kimsenin başına vermesin bunu çok zor gerçekten 1 sene bomboş hayat gibi bişy benmle bir hamile kalan arkadaşım cinsyetini öğrendi.... NEyse vardır bunda da bir hayır rabbim en iyisini bilir. Bunlar hep kıyamet alameti gün gelecekmiş bebek olması mucize gibi karşılancakmış.
Cok sevindim canim. Bu guzel gunler hurmetine dualarim seninle, bizim uzuntumuzu yasayan herkesle. Rabb'im bir an once hayirli saglikli bebisler nasip etsin. Gecicek hemencecik korkma.Merhaba canım evet güzel haberi aldım 4 ay geçmişti dedim ya tüp bebek uzmanıyla grüştüm ve 2 ay daha sabret şubat ta korunmayı bırak dedi ve inşallah hayırlı haberle mart nisan gibi gelrisin dedi ay bi sevindim 2 ay dedim ya 2 ayy ne bu allahım sağlık verdikten sonra 4 ay bekledim 2 ay daha beklerim ki 1 sene diye ne kdar ağladım ilk duyduğumda şükür rabbime herkesin gönlüne göre versin allahım aratmasın inşallah
Sagolaain canim benim.Veren rabbime bin şukur insallah sonuda iyi olur.Allahim tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin.hepimiz kucagi dolsun bebislerimizle.Ayyyy hayırlı olsun canim ya valla ümit oldum bana Allah hep sağlıklı etsin sağlıkla hamileligini geçirip sağlıklı dogum yapıp kucağına aldirdin insallah çok sevindim kendim gibi sevindim valla bak ayyy çok mutlu oldum yaaa ama ışte rabbim ol dedimi herşey oluyo sen yumurtam az tup bebek yaptircam dedin bakarsın olur demiştim çok sevindim hayırlı olsun
Etmezmiyim canim benim herzaman ediyorum herkese.ne guzel namaz kiliyorsun rabbim kabul ederse bende kiliyorum.her namazin sonunda su duayi oku.normalde aklina geldikcede oku.Yaa bu gece gerçekten çok guzel bir haber verdin bana umutlarimi yeserttin hep dua etcem senin için namazlarin arkasından nolur sende et bizlere hamilelerin duası kabul olur bol bol inşirah süresini oku lütfen hiç sorunsuz geçecek insallah ne kadarlikmis kaç hafta
Kizlar bisey sorucam, benim patoloji raporunda parsiyel mole ait bulgular tanisi yaziyodu.17 kasimda kurtaj olmustum 3 hafta sonra bthcg 10 du doktoruma sordugumda sonuc guzel, rahime yapismamis 3 ay korun yeterli dedi. Bu sekilde olan var mi
Kaç haftalikti alındığında benimde parsiyel ama benim doktorun 1 yil kesinlikle dedi yaaEvet bende 9 kasımda kürtaj oldum parsiyel mol çıktı doktorum onkoloji ye gönderdi tedbir amaçlı zaten bhcg çok şükür 2nin altına düştü benim doktorumda 3 adet döneminden sonra hamile kal gel dedi
10 haftalıktı,,bende öyle diyecek zannettim yani 1 yıl yada 6 ay falan bekle diyecek sandım ama bhcg düştü başka bir sıkıntıda olmayınca çok şükür 3 adet dönemi geçir hamile kal gel dediKaç haftalikti alındığında benimde parsiyel ama benim doktorun 1 yil kesinlikle dedi yaa
Benim doktorda öyle dedi hatta iki ayrı doktor birbirinden habersiz 3 ay dedi. Bhcg düşük çıktığında sıkıntı görmüyorlar sanırım. Kızlar bide ben genetik testte yaptırdım bebeğime 92 kromozomlu çıktı en baştan hastaymış gelişmeyecekmiş zaten. Bu durum parsiel mol e sebeb oluyormuş. Eşimle bende sıkntı yok ama denk gelmiş. Dua edin kızlar bebeklerimize kavuşalım vakti zamanı geldiğinde Rabbim nasip etsin İnşAllah. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin...10 haftalıktı,,bende öyle diyecek zannettim yani 1 yıl yada 6 ay falan bekle diyecek sandım ama bhcg düştü başka bir sıkıntıda olmayınca çok şükür 3 adet dönemi geçir hamile kal gel dedi
Sağol Can'ım kalp atışlarını duyduk şükür 7 haftalık oldu şimdiKese var bebek vardı kalp atışı yoktu
Çok sevindim sağ saglim ins kucağına alirsinSağol Can'ım kalp atışlarını duyduk şükür 7 haftalık oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?