mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Arkadaşlar merhaba bu mol gebelikte ki beta hcg değerlerinizi yazar mısınız bende de şüphe varda beta hcgem 160 dan 4günde 2000 e çıktı bat 03.12.2015ti değer 2000olduğunda 9gün geçmişti adetimi kanamam falan yok ultrasonda kese de görüldü çok korkuyorum lütfen yardım edin

Canim dilerim mol degildir.Benim 4 haftalikken beta279 du 6+1 günlukken gittim dra muaynede anladi mol oldugunu bide emin olalim beta bakalimdedi 23000 di.Benimki tam mol oldugu için kese felan hic olusmamisti zaten.
Bende de hic bir belirti normalda kanama ve asiri bulanti yaparmis ama ben hicbirini yasamadim.

İnşallah değildir ya salı günü kontrole gidicem bakalım

Normalde geç döllenme olmuş demişti doktorum geçen hafta 2haftalık gibi dedi bu hafta da 4haftalık gibi görünüyo Şefi anlamadım

Kizlar bisey sorucam, benim patoloji raporunda parsiyel mole ait bulgular tanisi yaziyodu.17 kasimda kurtaj olmustum 3 hafta sonra bthcg 10 du doktoruma sordugumda sonuc guzel, rahime yapismamis 3 ay korun yeterli dedi. Bu sekilde olan var mi

Benim4 haftalik iken 200 lerdeydi sonra bidaha hic baktirmadim 8. Hafta ulturasona girdim gelismemis 5 haftalikken durmus gelisimi dedi ama ozaman parsiyel oldugu anlasilmamaisti. Patoloji ile belli oldu .

Pek

Benim 5 haftalık 64000 di 10. Haftada 143000 şu benim anlamadık hiç kurtajdan sonra belli oldu ins değildir canim ama öyleyse de erken farkedilmesi en güzeli benim de 10 haftaya kadar ne bulantı ne var dönmesi hiç bisey yoktu çok iyiydik sadece karnım olması gerektiğinden daha büyüktü 10 haftalık 4 aylık gibiydi nerdeyse

Kese falan göründü dimi Can'ım sendede

Benimde tam moldu canm bnde hicbi belirti yasamadmm

[QUOTE="Naronac, post: 44148437, member: 7142bnce bisey sorucam, benim patoloji raporunda parsiyel mole ait bulgular tanisi yaziyodu.17 kasimda kurtaj olmustum 3 hafta sonra bthcg 10 du doktoruma sordugumda sonuc guzel, rahime yapismamis 3 ay korun yeterli dedi. Bu sekilde olan var mi[/QUOTE]

Aa ne guzel canm bana oyle birsey sylenmedi bnce senin cok erken teshis olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…