Canim dilerim mol degildir.Benim 4 haftalikken beta279 du 6+1 günlukken gittim dra muaynede anladi mol oldugunu bide emin olalim beta bakalimdedi 23000 di.Benimki tam mol oldugu için kese felan hic olusmamisti zaten.Arkadaşlar merhaba bu mol gebelikte ki beta hcg değerlerinizi yazar mısınız bende de şüphe varda beta hcgem 160 dan 4günde 2000 e çıktı bat 03.12.2015ti değer 2000olduğunda 9gün geçmişti adetimi kanamam falan yok ultrasonda kese de görüldü çok korkuyorum lütfen yardım edin
Canim dilerim mol degildir.Benim 4 haftalikken beta279 du 6+1 günlukken gittim dra muaynede anladi mol oldugunu bide emin olalim beta bakalimdedi 23000 di.Benimki tam mol oldugu için kese felan hic olusmamisti zaten.
Bende de hic bir belirti normalda kanama ve asiri bulanti yaparmis ama ben hicbirini yasamadim.
Şuan kaç haftalik hamilesin.
İnşallah değildir ya salı günü kontrole gidicem bakalımCanim dilerim mol degildir.Benim 4 haftalikken beta279 du 6+1 günlukken gittim dra muaynede anladi mol oldugunu bide emin olalim beta bakalimdedi 23000 di.Benimki tam mol oldugu için kese felan hic olusmamisti zaten.
Bende de hic bir belirti normalda kanama ve asiri bulanti yaparmis ama ben hicbirini yasamadim.
Benim4 haftalik iken 200 lerdeydi sonra bidaha hic baktirmadim 8. Hafta ulturasona girdim gelismemis 5 haftalikken durmus gelisimi dedi ama ozaman parsiyel oldugu anlasilmamaisti. Patoloji ile belli oldu .Arkadaşlar merhaba bu mol gebelikte ki beta hcg değerlerinizi yazar mısınız bende de şüphe varda beta hcgem 160 dan 4günde 2000 e çıktı bat 03.12.2015ti değer 2000olduğunda 9gün geçmişti adetimi kanamam falan yok ultrasonda kese de görüldü çok korkuyorum lütfen yardım edin
Amin insAllah sagolun.Elbette dusmus degerlerin korkma sakin
Allah hemencecik sifirlasin insallah.
Benim4 haftalik iken 200 lerdeydi sonra bidaha hic baktirmadim 8. Hafta ulturasona girdim gelismemis 5 haftalikken durmus gelisimi dedi ama ozaman parsiyel oldugu anlasilmamaisti. Patoloji ile belli oldu .[/QUOTE
Peki ilk değerin kaçtı Can'ım geçmiş olsun bu arada
Kese falan göründü dimi Can'ım sendedeBenim 5 haftalık 64000 di 10. Haftada 143000 şu benim anlamadık hiç kurtajdan sonra belli oldu ins değildir canim ama öyleyse de erken farkedilmesi en güzeli benim de 10 haftaya kadar ne bulantı ne var dönmesi hiç bisey yoktu çok iyiydik sadece karnım olması gerektiğinden daha büyüktü 10 haftalık 4 aylık gibiydi nerdeyse
Aminnn insallah.İnşallah değildir ya salı günü kontrole gidicem bakalım
Canim dilerim mol degildir.Benim 4 haftalikken beta279 du 6+1 günlukken gittim dra muaynede anladi mol oldugunu bide emin olalim beta bakalimdedi 23000 di.Benimki tam mol oldugu için kese felan hic olusmamisti zaten.
Sende kese var mıydı canımBenimde tam moldu canm bnde hicbi belirti yasamadmm
nesibe2sob155284 .!.:Sende kese var mıydı canım
Anladım canım çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede hayırlı Bi gebelik versin inşallahYoktu canm en son degerim 0.1 ' di
Bir kez baktirdim canim o da dort haftalikken 200 kusurdu.dah oncesinde kactir bilmiyirum.
Anladım canım çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede hayırlı Bi gebelik versin inşallah
Bana 5 in altina đusunce yükselmez demisti dr oylede oldu.Ama ben yine baktirdim içim rahatlasin diye.Saol canm benm hepimiz ins saglikli gebelikler hepimizr nasip olur ins acaba tekrar degerlere baktirmam gerekiomu 0.1 di en en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?