mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Bekliyoruz güzel haberlerini hayırlısı canım ınş bize haber her mutlaka

Insallah canim.

[QUOTEca6, member: 50587"]Insallah canim.[/QUOTE]

Mrb kizlar bu arada ben kurtaj olduktan sonra sadece
1 ay dogum kontrol habi kullandimm yeni evlendigim icin tavsiye etmedi cevremdeki cogu insan zaten bndecok bulanti yapiodu yan etkileri fazla geldi bana ondan snra dogal yollarla korundumm zarari olurmuki acaba ?

[QUOTEca6, member: 50587"]Insallah canim.

Mrb kizlar bu arada ben kurtaj olduktan sonra sadece
1 ay dogum kontrol habi kullandimm yeni evlendigim icin tavsiye etmedi cevremdeki cogu insan zaten bndecok bulanti yapiodu yan etkileri fazla geldi bana ondan snra dogal yollarla korundumm zarari olurmuki acaba ?[/QUOTE]

Bende ilac ilk aylarda bulanti hafif kanama yapti. Hatta kilo bile aldirdi.Uzun sure Kullanmayan çok kisi var bisey olmaz Allahin izniyle.Benimde cok cabuk dustu 27 martta 6 haftalikken kurtaj oldum nisan sonu olmadan sifirlandi.Çok sükur yukselmedi sonrasinda.

Senin kolpletmi parsiyel molmuydü.parsiyalse 6 ay yetrli diyor drlar.

Bende ilac ilk aylarda bulanti hafif kanama yapti. Hatta kilo bile aldirdi.Uzun sure Kullanmayan çok kisi var bisey olmaz Allahin izniyle.Benimde cok cabuk dustu 27 martta 6 haftalikken kurtaj oldum nisan sonu olmadan sifirlandi.Çok sükur yukselmedi sonrasinda.

Senin kolpletmi parsiyel molmuydü.parsiyalse 6 ay yetrli diyor drlar.[/QUOTE]

Ayy ins cnmm icine su serptin benim degerlrrim cok hizli dustu fakat 10 olunca degerim yavaslamaya basladi 4 ayda sfirlandi cok sukur gecen gun gttim 0,1 di cnmm arti tam moldü

Selam kizlar ben araniza yeni katildim.bende 17 kasimda kurtaj oldum bebegimin gelisimi durdugu icin .Patoloji sonucumda parisiel mol e ait bulgular yaziyor .sonuc cok gec geldi turkiyede olmadigim icin kanima henuz baktiramadum .bulgulardedigi icin kesinlik gostermeme ihtimali oluyormu.bir bilgisi olan soyleyebilir mi.

Geçmiş olsun mol gebelik gecirdin canim kısmı mol demek yani bebek var ama kromozom fazla oldugu icin yasamadi demek bulgu dedigi odur kan tahlili taktir hemen ayda bir kontrole gideceksin altı ay boyunca yasin kaç eğer fazlaysa altı ay sonra hamile kalabilirsin anca gencsen daa bir yıl bekliceksin der doktorun gecirme beta hcg testi yaptir

Cok tesekkur ediyorum

Rica ederim üzülme dicem ama hepimiz yaşadık bunları malesef ama suan senin sağlığın önemli sağlıklı bir anneden dünyaya gelir sağlıklı bebek bidahakine insallah canim moralini yüksek tut

Gecmis olsun canim uzme kendini sakin. Bizler de yasadik hepsini ama zamanla hafifliyo acisi.
Sen nerde yasiyosun?

Allah razi olsun kizlar bakude yasiyorum ben . Bazi sikintilar sebebiyle hala doktora gitmedik tek endisem hcg seviyemin yuksek cikmasi . Bu durumu yasayan herkes icin Rabbim hayirli bir sekilde cocuk dunyaya getirmeyi nasip etsin.
Bu arada ben kan pihtilasmasi ile ilgilide test yaptirdim onu da inceleticem ama sanirim tasiyicilik olabilr onda da.

En yakın zamanda git sağlık ihmale gelmez düşmüştür o korkma akdeniz anemisimi mol gebelige yol açmıyor o ya ben başka bir doktora sordum tamamen denk gelmiş sana dedi sebebi yok yani sadece a vitamini eksikligi de sebep olabiliyormus

Bu hafta kontrolum vardi amh ta düsme oldugu icin birde mol riskini azaltmak için dr um tüp bebeğe yonlendirdi.Normal yolla kalmam sikintili olabilirmis. Yarin tüp bebek merkezine gorusmeye gidiyorum.Allah herkesin yardimcisi olsun

Niçin tup bebek kız korkutma beni normal yolla olmucakmi yani şimdi

Ayy anladım şimdi canim ins sonuç alırsın bir an önce bekliyoruz guzel haberlerini

Bu hafta kontrolum vardi amh ta düsme oldugu icin birde mol riskini azaltmak için dr um tüp bebeğe yonlendirdi.Normal yolla kalmam sikintili olabilirmis. Yarin tüp bebek merkezine gorusmeye gidiyorum.Allah herkesin yardimcisi olsun
Normal yolla hamile kalman nicin sikinti yaratirmis, uzuldum duyduguma. Insallah bir an once bebis haberleriyle de gelirsin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bence de bir an once baktir degerlerine icin rahat eder hem de Allah korusun dusmuyorsa doktor bir onlemini filan alir. Umarim hersey cok guzel olur senin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…