- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Bekliyoruz güzel haberlerini hayırlısı canım ınş bize haber her mutlakaMerhaba kizlar benimde 6 aydir 2 de altina hic dusmuyor.Ama drum bunun normal oldugunu bu hastaligi gecirmeyen hamile olmayan birinde bile 2 cikabilir.buna takilma dedi.5 ay ilac kullandim.Her nekadar kullanmak istemesemde mol gebeligi rahime unutturmamiz yumurta uretmemen gerekiyor dedigi icin kullandim risk alamadim acikcasi.8 ayim doldu bu ay biraktim korunmayi.yasim 34 oldugu icin drum izin verdi. rabbim saglikli isteyen herkese ve bizlerede nasip eder insallah.ilk gebeligim 9 ay sonra olmustu.insallah melegim bu sefer cabuk gelir.
Insallah canim.Merhaba kizlar benimde 6 aydir 2 de altina hic dusmuyor.Ama drum bunun normal oldugunu bu hastaligi gecirmeyen hamile olmayan birinde bile 2 cikabilir.buna takilma dedi.5 ay ilac kullandim.Her nekadar kullanmak istemesemde mol gebeligi rahime unutturmamiz yumurta uretmemen gerekiyor dedigi icin kullandim risk alamadim acikcasi.8 ayim doldu bu ay biraktim korunmayi.yasim 34 oldugu icin drum izin verdi. rabbim saglikli isteyen herkese ve bizlerede nasip eder insallah.ilk gebeligim 9 ay sonra olmustu.insallah melegim bu sefer cabuk gelir.
[QUOTEca6, member: 50587"]Insallah canim.
Mrb kizlar bu arada ben kurtaj olduktan sonra sadece
1 ay dogum kontrol habi kullandimm yeni evlendigim icin tavsiye etmedi cevremdeki cogu insan zaten bndecok bulanti yapiodu yan etkileri fazla geldi bana ondan snra dogal yollarla korundumm zarari olurmuki acaba ?
Cok tesekkur ediyorumGeçmiş olsun mol gebelik gecirdin canim kısmı mol demek yani bebek var ama kromozom fazla oldugu icin yasamadi demek bulgu dedigi odur kan tahlili taktir hemen ayda bir kontrole gideceksin altı ay boyunca yasin kaç eğer fazlaysa altı ay sonra hamile kalabilirsin anca gencsen daa bir yıl bekliceksin der doktorun gecirme beta hcg testi yaptir
Gecmis olsun canim uzme kendini sakin. Bizler de yasadik hepsini ama zamanla hafifliyo acisi.Selam kizlar ben araniza yeni katildim.bende 17 kasimda kurtaj oldum bebegimin gelisimi durdugu icin .Patoloji sonucumda parisiel mol e ait bulgular yaziyor .sonuc cok gec geldi turkiyede olmadigim icin kanima henuz baktiramadum .bulgulardedigi icin kesinlik gostermeme ihtimali oluyormu.bir bilgisi olan soyleyebilir mi.
En yakın zamanda git sağlık ihmale gelmez düşmüştür o korkma akdeniz anemisimi mol gebelige yol açmıyor o ya ben başka bir doktora sordum tamamen denk gelmiş sana dedi sebebi yok yani sadece a vitamini eksikligi de sebep olabiliyormusAllah razi olsun kizlar bakude yasiyorum ben . Bazi sikintilar sebebiyle hala doktora gitmedik tek endisem hcg seviyemin yuksek cikmasi . Bu durumu yasayan herkes icin Rabbim hayirli bir sekilde cocuk dunyaya getirmeyi nasip etsin.
Bu arada ben kan pihtilasmasi ile ilgilide test yaptirdim onu da inceleticem ama sanirim tasiyicilik olabilr onda da.
Normal yolla hamile kalman nicin sikinti yaratirmis, uzuldum duyduguma. Insallah bir an once bebis haberleriyle de gelirsin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Bu hafta kontrolum vardi amh ta düsme oldugu icin birde mol riskini azaltmak için dr um tüp bebeğe yonlendirdi.Normal yolla kalmam sikintili olabilirmis. Yarin tüp bebek merkezine gorusmeye gidiyorum.Allah herkesin yardimcisi olsun
Bence de bir an once baktir degerlerine icin rahat eder hem de Allah korusun dusmuyorsa doktor bir onlemini filan alir. Umarim hersey cok guzel olur senin icin.Allah razi olsun kizlar bakude yasiyorum ben . Bazi sikintilar sebebiyle hala doktora gitmedik tek endisem hcg seviyemin yuksek cikmasi . Bu durumu yasayan herkes icin Rabbim hayirli bir sekilde cocuk dunyaya getirmeyi nasip etsin.
Bu arada ben kan pihtilasmasi ile ilgilide test yaptirdim onu da inceleticem ama sanirim tasiyicilik olabilr onda da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?