- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Benimde aynı ay sıfırlandı ama ışte seninki öyle deyince kafana takıldı benim de nerede oturuyorsun canimBenim doktorda öyle dedi hatta iki ayrı doktor birbirinden habersiz 3 ay dedi. Bhcg düşük çıktığında sıkıntı görmüyorlar sanırım. Kızlar bide ben genetik testte yaptırdım bebeğime 92 kromozomlu çıktı en baştan hastaymış gelişmeyecekmiş zaten. Bu durum parsiel mol e sebeb oluyormuş. Eşimle bende sıkntı yok ama denk gelmiş. Dua edin kızlar bebeklerimize kavuşalım vakti zamanı geldiğinde Rabbim nasip etsin İnşAllah. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin...
İnşallah canımÇok sevindim sağ saglim ins kucağına alirsin
Baküdeyim canım ben. Kafana takılan nedirBenimde aynı ay sıfırlandı ama ışte seninki öyle deyince kafana takıldı benim de nerede oturuyorsun canim
Sana neden 3 ay dedi aman ışte bir doktor öyle bir doktor böyle kime inancam şaşırdım doğrusu neyse zaten gitti 6 ay kaldı 6 ay beklices napalimBaküdeyim canım ben. Kafana takılan nedir
Ben bekarken adet oldugumu tuvalete gidince anlardim.Evlendikten sonra cok olmasada sancilarim olmaya başlamisti.özellikli mol gebelikten sonra adetime yakin kasiklarim çok ağriyordu.ben 6 ay dogum kontrol kullandim dr ondan olabilir demisti.Bu arada adetten sonra alt karnim az agrio adet olcakmisim gbi oluodu adetten hemen snra hatta korktum hamile miyim die degerlerim 0 çıktı doktorda normal dedi ama hala oyle hafif agrilarim var normalmi arkadslar ?
Ben bekarken adet oldugumu tuvalete gidince anlardim.Evlendikten sonra cok olmasada sancilarim olmaya başlamisti.özellikli mol gebelikten sonra adetime yakin kasiklarim çok ağriyordu.ben 6 ay dogum kontrol kullandim dr ondan olabilir demisti.Éger ilaç kullanmiyorsanda yumurtlama sancisidir.
Benim 5 in altina düsunce 2 kere yaptırdım.dr um arik yaptirma gerek yok yükselmez dedi.ama ben yinede yaptiriyordum sonuç hiç değismedi.
Ben 6 ay ilaçla korundum 8. ayda korunmayi biraktim..rabbim sonunuda hayirli eder insallah.suan 5 haftalik hamileyim.
Ben bu ay kasik agrisindan öldüm diyebilirim.Meğerse hamileymisim.
Testi nezaman yaptirdin 0 ken 5 üstune cikmis.pazartesi tekrar bi test yaptir istersen.Belkide hamilesindir.
Ultrasonla bakilmiş bi sikinti olsa belli olurdu.üşutmüşte olabilirsin sikinti yapma canim.
Evet canim degerler normal.sen yine pazartesi bi test yaptir için rahatlar.
Benim de oluyo sancilanma var sol kasigimda batan bir agri. Bazen cogaliyo. Doktor hersey yolunda gidiyo diye ciddiye almiyo bu tarz hafif sancilari. Ama korkutuyo beni yinedeBu arada adetten sonra alt karnim az agrio adet olcakmisim gbi oluodu adetten hemen snra hatta korktum hamile miyim die degerlerim 0 çıktı doktorda normal dedi ama hala oyle hafif agrilarim var normalmi arkadslar ?
Sen tam bir yil bekliycekmisin? Burdaki doktorlar israrla 6 ay yeterli diyo. Kurtaj olali tam 6 ay oldu benim. Degerlerim de 1 ay sonra normale donmustu. Eylulden beri aylik kan aldiriyorum. Pazartesi tekrar kan aldiricam. Insallah doktorum subatta son kez tahlil istiycek. Korkma sakin hamileysen de. Rabbim hayirlisini versin olurmu. Guzel saglikli bir 2016 diliyorum hepimize, hamis haberleri verip alalim insallah saglikli bebeklerimizi kucaklayalim.Canm adetim her zamn ki gibi normaldi cok yada az olmadi ama adetten sonra bu agrilarim hemen snra basladi hamile olsam gogsum filan agirirdi herhalde ama yok blmiomm daha dgrusu emin degilim canmm ya teste tekrar baktim 5-10 Uml yazio oda normal galiba eger byle devam edeerse tekrar devam eedecem ins
Sen tam bir yil bekliycekmisin? Burdaki doktorlar israrla 6 ay yeterli diyo. Kurtaj olali tam 6 ay oldu benim. Degerlerim de 1 ay sonra normale donmustulden beri aylik kan aldiriyorum. Pazartesi tekrar kan aldiricam. Insallah doktorum subatta son kez tahlil istiycek. Korkma sakin hamileysen de. Rabbim hayirlisini versin olurmu. Guzel saglikli bir 2016 diliyorum hepimize, hamis haberleri verip alalim insallah saglikli bebeklerimizi kucaklayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?