mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Benimde aynı ay sıfırlandı ama ışte seninki öyle deyince kafana takıldı benim de nerede oturuyorsun canim

Mrb kizlar ocagin 10 'nda 7 ayim doluo gecen gun doktora gttim 0' di degerimm Allaha sukurler olsun hersey normaldi ama doktor israrla 1 yil dolmasi lazim dedi her doktor ayri bisey syluo kimisi 6 ay kimisi 1 yil filan kafam karisio ama beklicem zaten cogu gtti azi kaldi Allahtan yardim isteyin o dualari gorur ol der oluverir ins...

Bu arada adetten sonra alt karnim az agrio adet olcakmisim gbi oluodu adetten hemen snra hatta korktum hamile miyim die degerlerim 0 çıktı doktorda normal dedi ama hala oyle hafif agrilarim var normalmi arkadslar ?

Bu arada adetten sonra alt karnim az agrio adet olcakmisim gbi oluodu adetten hemen snra hatta korktum hamile miyim die degerlerim 0 çıktı doktorda normal dedi ama hala oyle hafif agrilarim var normalmi arkadslar ?
Ben bekarken adet oldugumu tuvalete gidince anlardim.Evlendikten sonra cok olmasada sancilarim olmaya başlamisti.özellikli mol gebelikten sonra adetime yakin kasiklarim çok ağriyordu.ben 6 ay dogum kontrol kullandim dr ondan olabilir demisti.

Canm benim ilk kez oluo arti degerrlerim sfirlanmasina ragmen doktor ayda bir tahlil yap dedi gerek varmi kizlar doktorunuz oyle bilgiler veriomu ? Ve hcg testim 5-10 uMl cikmis hamile degilimdir degilmi hcg değeri 0 ' di ama kuskulaniomm kasik agrilarimda olunca

Mrb canm evet haklisin o olabilir ama adetten hemen sonra olunca tedirgin oluom arti degerlerim sifirlanmasina ragmen doktor ayda bir test yap dedi sizin doktorunuz buna dair ne bilgiler verdi acaba ?

Benim 5 in altina düsunce 2 kere yaptırdım.dr um arik yaptirma gerek yok yükselmez dedi.ama ben yinede yaptiriyordum sonuç hiç değismedi.
Ben 6 ay ilaçla korundum 8. ayda korunmayi biraktim..rabbim sonunuda hayirli eder insallah.suan 5 haftalik hamileyim.
Ben bu ay kasik agrisindan öldüm diyebilirim.Meğerse hamileymisim.
Testi nezaman yaptirdin 0 ken 5 üstune cikmis.pazartesi tekrar bi test yaptir istersen.Belkide hamilesindir.

Canmmm adina coook sevindimmm masallah ya Allah tamamina erdirir ins canmmm 1 yilini tamamlamis miydin acaba bize umut oluo byle seyler .... Arti adetten cikali 3 4 gub oldu ama kasik agrilarim var testide 2 gun once yaptim ultrasona gordum kontrol amacli ama supheliyim neden agrio kasiklarim anlamadmm doktor bi sorunun gorunmuo dedi

Allah razi olsun.Aminn Rabbim isteyen herekese nasip etsin insallah.
Yok canim ben 1 yili beklemedim 8 ay korundum.Yumurta rezervim azalmaya başlamişti.Drum izin verdi korunmayi biraktim.
Dediğim gibi adet sonrasi ağrilar yumurtlamadan da oluyor.Hakkinda hayirlisi.Adetin herzamanki gibi normal miydi.Hani üstüne gormek denirya ama o uzun surmezmis 2 3 gun ve acik renkli pembe yada kahve renkli az kanama olurmuş.

Canm adetim her zamn ki gibi normaldi cok yada az olmadi ama adetten sonra bu agrilarim hemen snra basladi hamile olsam gogsum filan agirirdi herhalde ama yok blmiomm daha dgrusu emin degilim canmm ya teste tekrar baktim 5-10 Uml yazio oda normal galiba eger byle devam edeerse tekrar devam eedecem ins

Ultrasonla bakilmiş bi sikinti olsa belli olurdu.üşutmüşte olabilirsin sikinti yapma canim.
Evet canim degerler normal.sen yine pazartesi bi test yaptir için rahatlar.

Ultrasonla bakilmiş bi sikinti olsa belli olurdu.üşutmüşte olabilirsin sikinti yapma canim.
Evet canim degerler normal.sen yine pazartesi bi test yaptir için rahatlar.

Tsk ederimmm canmm benimm ins sende en kisa zamanda bbegini kucagina alirsin testte sifirlanmisti degerlerim Allaha sukur ona cok sevindimm zaten ocagin 10 nda 7 ayim dolcak hayrlisylaa... Rabbim hepimizede banada hayirlisi nyse onu nasip etsinn

Aminnn en kisa zamanda insallh
İsteyen herkese nasip etsin.kimsenin kucağini boş birakmasin.

Benim de oluyo sancilanma var sol kasigimda batan bir agri. Bazen cogaliyo. Doktor hersey yolunda gidiyo diye ciddiye almiyo bu tarz hafif sancilari. Ama korkutuyo beni yinede

Sen tam bir yil bekliycekmisin? Burdaki doktorlar israrla 6 ay yeterli diyo. Kurtaj olali tam 6 ay oldu benim. Degerlerim de 1 ay sonra normale donmustu. Eylulden beri aylik kan aldiriyorum. Pazartesi tekrar kan aldiricam. Insallah doktorum subatta son kez tahlil istiycek. Korkma sakin hamileysen de. Rabbim hayirlisini versin olurmu. Guzel saglikli bir 2016 diliyorum hepimize, hamis haberleri verip alalim insallah saglikli bebeklerimizi kucaklayalim.

Canmm benimmm cooook tsk ederimmm ins hepimiz en yakn zamnda daha ii olur saglikli bebek haberleri alirizzz benimde 7 ay oldu neredeyse ama degerlerim 2 3 aydir sfirlandi neredeyse bu adetimden snrafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…