mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

[Qst: 44408529, member: 50587"]Sen tam bir yil bekliycekmisin? Burdaki doktorlar israrla 6 ay yeterli diyo. Kurtaj olali tam 6 ay oldu benim. Degerlerim de 1 ay sonra normale donmustu. Eylulden beri aylik kan aldiriyorum. Pazartesi tekrar kan aldiricam. Insallah doktorum subatta son kez tahlil istiycek. Korkma sakin hamileysen de. Rabbim hayirlisini versin olurmu. Guzel saglikli bir 2016 diliyorum hepimize, hamis haberleri verip alalim insallah saglikli bebeklerimizi kucaklayalim.[/QUO

Adetimden snra son adetimden snra ozellikle sag tarafmda ve bacagmda adet olcakmisim belirtisi var 2 gun once doktor muayenede herseyinn ii dedi normal dedi bunu soruncada gecistrdi ya korkuom dgrusu

Hcg hormonu sifirdi ama
Ben de dikkat ettim son aylarda. Ozellikle yumurtlama donemine denk gelen bir kac gun daha sancili oluyo. Daha once hic bilmezdim anlamazdim bu donemlerden. Vitamin haplari kullaniyorum. Biraz arastirdim internetten. Yumurlar ne kadar buyuk olursa catlamasi o kadar sancili olurmus. Kendimi oyle avuttum insallah budur sebebi, kendimizin doktoru olduk resmen:)

Aynn oyle valla ☺ artik kendi kendimi cozmeye basliomm ☺ yumurta catlamasi adetten hemen sonrami oluo ? Ben cocuk dsundugum ay vitamin kullanmaya baslamyi dsunuomm canmm kismetse ... Sende oyle yap

Mrb arkadaslar. Bende ilk gebeligimfe bebegin kalbi durmasi sonucu kurtaj oldum. Kurtajdan sonra patolojiye gonderilen materyallerde parsiyel mol alabilme ihtimali varmis. Kesin tani koymadilar. Materyalleri alip baska bi hastanede daha patoloji yaptirdim fakat orda da kesin tani koyamadilar. Kan degerlerim bir ay icinde sifirlandi. Kurtaj olali 2 oldu. Doktor bana korun demedi ama korunmada demedi. Doktor doktor gezmekten kafayi yicem ve kesin tani koyamiyolar. Ama biz esimle ne gelirse allahtan deyip tekrar denemelere basladik. Sizce dogru mu yapiyorum. Bi akil verin lutfen. Baska doktor da 2 korun sonra basla demisti. Siz ne dersinz peki

Üc dört once kontrole gttim kan aldilar hcg degerim sifirdi ama niye byle oldum anlamdmm hamile degilim bildgim kadaryla

[QUOTyolc_, post: 44422017, member: 682964"]Hamilemisiniz?[/
Ben tam olarak anlayamadim konuya hakim degilim. Bastan anlatabilirmisin?

Slm cnm ben 7 ay once mol gebelikten kurtaj oldumm degerlerim sifirlandi Allaha sukur ... Ara ara kontrole gidiom gecn gun gttim adetimden snra doktor hicbiseyin yok herseyin yolunda dedi o gunden bu yana kasiklarimda agrilar olusmaya basladi adet olacakmisim gibi... Bacagimada vuruyo hatta tedurginim hamile miyim die onu syledimm bu arada Allah acil siflar versin sende üc adetini atlatiktan snradoktoruna sorarak oyle dsun cocuk...

Canim nasil oldun devam ediyormu şikayetlerin.

Mrb canm ara ara oluo agri bi sancolanio snra duruo uzun bi sure hatta geçen gün siddetlendi kasiklarim ozellikle sag kasigim bugun daha iyiyim ama ara ara oluo anlamadmm inan doktora bile gitnek istemiom
Belki bebis vardir gitsen aslında benimde oyleydi hatta hala oyle kasiklarimda agri var.dun dr gittim çok şukur bi sikinti yok kese büyüdüğü icin rahime baski yapiyordur dedi.Allahin izniyle 6.haftama girdim.

Selam canim gecmis olsun. Umarim mol gebelik degildir seninki. Cunki aslinda daha ultrasonda dahi gorebiliyorlar mol olup olmadigini. Iki kez inceleyip anlayamadilarsa insallah degildir zaten korkma.
Ama her dusukle sonuclanan gebelik sonrasi bir muddet beklenmesi gerektigini biliyorum. Iki ay beklemekle iyi yapmissin. Hayirlisi olsun sen ve esin icin. Saglikli bir hamilelik ve bebis dilerim sana.

Mrb canm ara ara oluo agri bi sancolanio snra duruo uzun bi sure hatta geçen gün siddetlendi kasiklarim ozellikle sag kasigim bugun daha iyiyim ama ara ara oluo anlamadmm inan doktora bile gitnek istemiom
Yumurtlama her kadina gore degisiyo ama adetinden 10 gun sonra oluyo genelde. Kimisinde bir gun kimisinde daha fazla surebiliyormus. Ama doktoruna tekrar danis bence cok rahatsiz isen bekleme.

Belki bebis vardir gitsen aslında benimde oyleydi hatta hala oyle kasiklarimda agri var.dun dr gittim çok şukur bi sikinti yok kese büyüdüğü icin rahime baski yapiyordur dedi.Allahin izniyle 6.haftama girdim.
Nasılsın canim nasıl gidyor iyisiniz insallah guzel haberlerin devamını bekliyorum kese göründü demek ins haftaya bebeği görür kalp atışlarını da duyarsin hadi masallahh

Mrb
Yumurtlama her kadina gore degisiyo ama adetinden 10 gun sonra oluyo genelde. Kimisinde bir gun kimisinde daha fazla surebiliyormus. Ama doktoruna tekrar danis bence cok rahatsiz isen bekleme.

Mrb cnm agrilar kayboldu cok nadir agrio belkide yumurtlamadandi ama belirti adetten 2gun snra olunca korktum rabbim hepimize hayrlisini nasip etsinn adetimi bekliom o zamana kadr tekrar agrimazsa kuskularim bitcek

Belki bebis vardir gitsen aslında benimyardimcdi hatta hala oyle kasiklarimda agri var.dun dr gittim çok şukur bi sikinti yok kese büyüdüğü icin rahime baski yapiyordur dedi.Allahin izniyle 6.haftama girdim.

Valla cocuk cok istiomm ama 7 ayim bitmisken biraz daha bekliyim diom ama Allah yar ve yardimcn olsun kucagina almayi nasip etsin inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…