mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Tam olarak hangi belirtilerle gittin cnmm ? ☺
Ben tek hamilelik belirtim kasik ağrimdi. Hiç akintim yoktu.genelde seffaf akinti olurmus hamilelikte.adet olucam ondan bukadar kasiklarim agriordur diye dusunuyordum.adet tarihime 2 gun kala açik renkli pembe akintim geldi.ozamn hamile olduğumu anladim çünkü adet kanamasi gibi degildi yerlesme kanamasiymis.26 aralik adet gunumdu ogun kan testi yaptirdim pozitif cikti.sonrasi cok şiddetli olmasada yine devam etti cok sukur simdi 5+4 oldum cok
azaldi ara ara vurup geciyor.

Nasılsın canim nasıl gidyor iyisiniz insallah guzel haberlerin devamını bekliyorum kese göründü demek ins haftaya bebeği görür kalp atışlarını da duyarsin hadi masallahh
Cok sukur şimdilik bi sikinti yok gibi carsamba gunu tekrar gidicem.oncesinde riskki gebelik olduğu icin drum haftada bir çagriyor.carsamba 6+2 olucam insalah kalp atislarinida duyarim.
Allah tez zamanda sana ve isteyen herkesede nasip etsin.
Olmaz denilen oldu.drum mucize bebek diyor.Rabbim nasip ettikten sonra olmaz diye birsey yok.

Ay canmm benm ne guzel rabbim buyuk hersey icin ol der olur valla rabbim ins kucagina almayida nasip eder ya benimde kasiklarim agrio dun gece yine agridi baya sag kasigim ozellikle aniden baslio bi saat kadr snra duruo ins ne kadr tehlikeli bi durum olsada rabbime tevekkul ediyorumm ve ins hamileyimdr diorumm

Canm bu arada senin patoloji sonucun nasildi tam mol muydu yoksa parsiyel mol muydu ? Kac ayin bitti ve degerlerin ne zamn tam dustu k bkma canmm cok merak ediom en azndan bizdde bilgi olur

Canm bu arada senin patoloji sonucun nasildi tam mol muydu yoksa parsiyel mol muydu ? Kac ayin bitti ve degerlerin ne zamn tam dustu k bkma canmm cok merak ediom en azndan bizdde bilgi olur
Benim tam moldu6 .haftalikken kurtaj olmuştum.26.gunu 5in altina dusmustü.27 martta kurtaj oldum.ekime kadar dogumkontrol kullandim.kasimda korunmayi biraktim.araliktada hamile kaldim.8 ay korundum.Aslinda 1 yildi fakat yumurt rezervim dusuk oldugi icin korunmayi biraktim.Normal yolla hamile kalmam cok zordu.bu ay tup bebege baslayacakken çok sukur veten rabbime hamile kaldim.

Kizlar Rabbim olderse olur.Allahin izniyle hamileyim.cok sukur.tup bebek icin hazirlik yaparken bugun hamile oldugumu ögrendim
Şuan bi sikinti yok gibi görunüyor.insallh sonuda hayirli olur.Rabbim isteyen herkese tez vakitte nadip etsin..

Merhaba canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırsın hep canım hayırlısıyla kucağına doğar sıkıntısız.
Benim sorum var sana ama mol geçireli ne kadar olmuştu canım yada geçirdin mi mol gebelik bir de kaç haftalık şuan bi sıkıntın var mı yani çok sordum ama çok ihtiyacım var bunlara bende 6 ay oldu mol olalı bu ay korunmayı bıraktık artık bakalım bekliyoruz folikasite başladım bilgi verirsen çok sevinirim :)

Canim yukardada yazdim.8 ay korundum.tam mol du.suan 5+3 deyim.kese gorundu.bebek te olusmaya baslamis.çok sukur bi sikinti yok.mol brlirtisi yok dedi dr.sadece oncesi mol oldugu icin herhafta kontrole gidiyorum.tedbirli davraniyoruz. carsamba gunu 6+1 olucam tekrar kontrolum var.insallah kalp atislarinida duyariz.
Insallah seninde kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz.Bende ekimde baslamistim folik asite ihmal etme.

Mrb cnm benmde tam moldü degerlerim cok hizli dusmeye basladi ama 10 na gelince cok yavas dusmeye basladi 10 olan degerim yaklask 2 ayda dustu ayrica cnmm ben 3 ay snra cocuk istiom hayrliyla sence ne zamn folik asite basliyim b12 vitaminine filan gerek varmi ? Cok tskler bilgiler icin

Canim benim nedemek keşke daha fazlası gelse elimdem.ekim de başlamıştım folik asite onun disinda bağışıklık sistemim zayif oldugu icin kefir iciyordum halada iciyorum onun disinda ek bir vitamin kullanmadım.protein agirlikli beslenmeye dikkat et ozellikle balik ye haftada bir.
Allah gonlune gore versin seninde.

Ya zaten benim sorduğum bi doktor ikinci sefer aynı şeyle karşılaşan çok az yok denecek kadar az dedi ama dikkat edin yinede siz tedbirli olmak lazım ama sağlıkla alcaksin bebeğini kucağına sen hiç düşünme mol durumlarını hepimiz olcaz evlat sahibi insallah bize dua et hamilelerin duası kabul olur bugün bebek görmeye gittim arkadaşımın normal dogum yaptı sancilandim hastaneye gittik dedi valla bir sen bide bir arkadaş daha var sadece siz geldiniz aklıma size dua ettim dedi Allahim insallah saatine gelmiştir duasi da kabul olur tek isteğim bu tekrar o guzel duyguyu hissetmek

Canm benmm ya cok tsk ederim rabbim hepimizingonlune gore versin ins bnde simdideb folik aside baslayayim o zamn sende hic dsunme kucagina alacagin gunleri bekle ins... Cok sevndim adina duam seninle her zamn ...

Allah razi olsun dilerim seninde guzel haberlerini aliriz.Rabbim kimseye yasatmis bizler içinde giden günler geri gelmesin birdaha.
Sizlerde benim dualarimdasiniz.Allahim kimsenin kucagina baktirip evlatsizlikla sinamasin.
Sevgilerr

Selam arkadaslar, ne guzel hamile haberleri almaya basladik insallah saglikla dogmus bebek haberleri de duyalim.ben de son kez kan aldiricam onumuzdeki ay, doktor subat sonunda korunmayi birakabilirsin dedi. Ben de simdiden basladim folik asit iceren hamilelige hazirlayan vitaminler iciyorum.ben de yarin bebek gormeye gidicem. Nerdeyse ayni hamile kaldigim arkadasim dogum yapti. Nasil hissederim bilmiyorum ama Allah bize de nasip edicek insallah benim umudum tam. Aygays cok seviniyorum senin adina.

Mrb canm inan bnde cok seviniorumm byle seyler olunca demekki mucizelre inanmak lazim rabbim herseyin sahibidiro verir o alir hatta ben hala doktorlarin insan kimyasini cozmedgini dsunuorumm yani mol gebelikte cocuk sagliklo olmicak die birsey yok Allah buyuk ben inaniyorumm hepimiz kucagimiza cocuk alcaz ins buna inanin hayirlisyla ☺

Ay hadi maşallah martta yada nisanda senden de guzel haberler alcaz insallah hangi vitaminleri kullaniyosun

Merhaba bende 2014 te temmuzda parsiyal mol gebelik yaşadım 6 ay ara verdikten sonra saglikla gebe kaldım şimdi oğlum kucağımda şükür. Dr altı ay yasak dedi gebeliğe bende subat ayinda gebe kaldım. İnsaAllah sende sağlıkla gebe kalır kucağına alırsın.

Ya bende parsiyel moldu ama bana niye illa 1 yil dedi bu doktor diyorum ki hiç doktora bakmayıp denemelere baslasammi kızlar akıl verin bana kimi duysak 3 ay 6 ay diyolar ya benimki niye 1 yil yahu kafama takilio bu arada Allah anali babalı büyütsün canim duani eksik etme bizlere bizde alalım sağ saglim bebeklerimizi insallah

Ay hadi maşallah martta yada nisanda senden de guzel haberler alcaz insallah hangi vitaminleri kullaniyosun
Hamilelige hazirlayan icinde cinko magnezyum folik asit gibi vitaminler var, prenatal ismi ama Turkiye'de de muhakkak ona benzer vitamin haplari bulabilirsiniz.kefir icmeyi denedim bagisikligi guclendiriyormus diye ama acaipppp karin agrisi yapiyo bende.haslanmis yumurtayi hergun yemeye gayret ediyorum. Bakalim hepimiz icin en hayirlisini versin Allah'im.

Saglol canim yaaaa desteginiz nasil moral oluyo bizlere hala gelipte burayi ziyaret edip bizleri dusundugunuz icin ayrica tesekkurler. Saglikla mutlulukla buyut bebegini insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…