Valla ben iki ayri jinekologa israrla sordum canim Turkiye'deki doktorlar 1 sene bekletiyormus diye. Biz bilmeyiz onlar neden yapiyor ama 6 ay bizim icin yeterli diyorlar. Degerlerin 2nin altina dustukten itibaren 6 ay tam korunmalisin.benim degerlerim agustosun ortasinda 1.6ydi.Eylulde aylik kontrole gectik. Subatin sonunda insallah bitiyo yasagim.subatin basinda bir kez daha kan vericem sonrasi Allah buyuk.Ya bende parsiyel moldu ama bana niye illa 1 yil dedi bu doktor diyorum ki hiç doktora bakmayıp denemelere baslasammi kızlar akıl verin bana kimi duysak 3 ay 6 ay diyolar ya benimki niye 1 yil yahu kafama takilio bu arada Allah anali babalı büyütsün canim duani eksik etme bizlere bizde alalım sağ saglim bebeklerimizi insallah
Sağol canim problem değil giden gelenler oluyo yurtdışına onlara söylerim getirirler burda bu folic asit duydum ben başka varmı bilmiyorumHamilelige hazirlayan icinde cinko magnezyum folik asit gibi vitaminler var, prenatal ismi ama Turkiye'de de muhakkak ona benzer vitamin haplari bulabilirsiniz.kefir icmeyi denedim bagisikligi guclendiriyormus diye ama acaipppp karin agrisi yapiyo bende.haslanmis yumurtayi hergun yemeye gayret ediyorum. Bakalim hepimiz icin en hayirlisini versin Allah'im.
Baktım canimda yabancı iki sitede var guvenemedim ismini yazayım söylerim gelenlere getirirler yaInternetten bak istersen: Solgar Prenatal vitamines.
Belki vardir orda da.
Saglol canim yaaaa desteginiz nasil moral oluyo bizlere hala gelipte burayi ziyaret edip bizleri dusundugunuz icin ayrica tesekkurler. Saglikla mutlulukla buyut bebegini insallah.
Hadi maşallah canim iyi olcak herşey hemde çok iyi aminnn insallah bizede nasip etsin Allah güzel olmazmi bence sende bizlerde böyle şeyler yaşayan bütün kadınlar iki misli hakediyolar bu duyguyu Allah isteyen dileyen bunun için gözyaşı doken bütün herkese nasip etsin inşallahMerhaba arkadaslar bugun dr gittim.Allahin izniyle bebisim saglikli kalp atışlarınıda duyduk çok şukür.hatta olmasi gerekenden 5 gün onde gidiyor dedi drumuz.çok guzel bir duyguymus.
Dilerim en kisa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin.
Valla ben iki ayri jinekologa israrla sordum canim Turkiye'deki doktorlar 1 sene bekletiyormus diye. Biz bilmeyiz onlar neden yapiyor ama 6 ay bizim icin yeterli diyorlar. Degerlerin 2nin altina dustukten itibaren 6 ay tam korunmalisin.benim degerlerim agustosun ortasinda 1.6ydi.Eylulde aylik kontrole gectik. Subatin sonunda insallah bitiyo yasagim.subatin basinda bir kez daha kan vericem sonrasi Allah buyuk.
Canim yukardada yazdim.8 ay korundum.tam mol du.suan 5+3 deyim.kese gorundu.bebek te olusmaya baslamis.çok sukur bi sikinti yok.mol brlirtisi yok dedi dr.sadece oncesi mol oldugu icin herhafta kontrole gidiyorum.tedbirli davraniyoruz. carsamba gunu 6+1 olucam tekrar kontrolum var.insallah kalp atislarinida duyariz.
Insallah seninde kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz.Bende ekimde baslamistim folik asite ihmal etme.
Canm degerlerin ne zamn 5 in altina dusmustu cnku 2nin altina dusunce 6 ay korunuomusuz sadece
Benim kurtajin 27.gunü 5 altina dustu.2 den asagiyada hic inmedi.ben 8 ay korundum
canim.Aslinda 1 yil denilmisti.
Cok sukur...Merhaba arkadaslar bugun dr gittim.Allahin izniyle bebisim saglikli kalp atışlarınıda duyduk çok şukür.hatta olmasi gerekenden 5 gün onde gidiyor dedi drumuz.çok guzel bir duyguymus.
Dilerim en kisa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin.
Canim 2nin altina dusunce 3 hafta daha kan aldirdim. Sonra aylik kontrole gectik , 6 ay sureylede kontrol devam edicek.subattaki kontrolum sonuncu insallah.hemen jinekologa randevu yapip kontrol olmak istiyorum. Rabbim hepimize saglikli hayirli hamilelikler versin. Bak yavastan basladi bebisler gelmeye:)Mrb cnm benimde eylul mydu ekim miydi tam hatrlamiom 1. 20 ydi ekimdi sanirim o aydan itibarenmi 6 ay beklicez bilgilerin icinde cok tsk ederimmm
Beni hatırladın mıbirden fazla mol gebelik yaşayanızı oldumu acaba?0
Canim nasılsınız iyisiniz insallah girmiyosun bayadir
Canim nasılsınız iyisiniz insallah girmiyosun bayadir
Çoķ şükür iyiyim canim.Bulantilarla uğraşıyorum 2 gundür biraz geçti gibi 11. Haftaya girdim.Allahin izniyle.
Sen nasılsın. Sende varmi bi gelişme..
Yok suan nisanda on ay olcak o zaman birakcan bende korunmayı dua et bana ins sağlıklı olur tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum çok sevindim gecicek insallah sağlıklı pembe yanaklı bir evladin olcak insallah
Selam cok gecmis olsun. Benim de kurtajdan sonra hicbir tedavi yada arastirma olmadi. Zaten mol gebelik sebebini bilemedikleri icin neden olmus arastirma geregj duymuyorlar. Onemli olan degerlerin tekrar yukselmesin. Ben kurtaj olali 8inci ayimdayim. Yarin son kez jinekolog randevum var. Insallah artik denemeye basla diyecek diye umut ediyorum.zaman cabuk geciyo uzme kendini. Dikkat et hep pozitif kal. Allah buyuk.Merhaba arkadaşlar, ben de parsiyel mol gebelikten dolayı 15 ocakta kürtaj oldum. geçen hafta hcg seviyem 286'ya kadar düşmüştü. Bugün yine test yaptırdım ancak sonucu henüz çıkmadı. Benim size danışmak istediğim hcg seviyeniz sıfırlandıktan sonra tedaviniz nasıl devam etti? şu an bana uygulanan hiç bir tedavi yok, sadece hcg seviyesinin takibi yapılıyor. Bu yeterli mi acaba yoksa genetik kontroller falan da yapılması gerekli mi? sizin doktorlarınız bu konuda ne söylüyor?? kafam bu konuda çok karışık bu ikinci kürtajım ilki boş gebelik dendi. gerçi boş gebelik de bir nevi mol gebelik olabilir de deniyor ama patolojiye gitmedi. yasak kalktıktan sonra eğer tedavi falan yapılmıyor ise tekrar hamile kalmaya nasıl cesaret ederim bilemiyorum =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?