- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Aminn canim çok sagolHadi hayırlısı az kalmis canim benim etmezmiyim herzaman dularimdasiniz.Hıç kafana takma hamileleiğin ilk kontrolerinde bi tedirgin oluyorsun.sonrasi aratik aklina bile gelmiyor daha once mol yasadigin.Rabbim sağlikla sihatle hayirlisiyla herkese nasip etsin inşallah.
Bu tedavisi yok malesef normal bir gebelik olarak basliyo parsiyel mol iki sperm bir yumurta dollenmesi kromozom fazlalığı kendiliğinden olan bisey tedavi yok tekrarlama olasılığı var ama yok belli değil ama insallah tekrar gelmez başımıza çok geçmiş olsun sanadaMerhaba arkadaşlar, ben de parsiyel mol gebelikten dolayı 15 ocakta kürtaj oldum. geçen hafta hcg seviyem 286'ya kadar düşmüştü. Bugün yine test yaptırdım ancak sonucu henüz çıkmadı. Benim size danışmak istediğim hcg seviyeniz sıfırlandıktan sonra tedaviniz nasıl devam etti? şu an bana uygulanan hiç bir tedavi yok, sadece hcg seviyesinin takibi yapılıyor. Bu yeterli mi acaba yoksa genetik kontroller falan da yapılması gerekli mi? sizin doktorlarınız bu konuda ne söylüyor?? kafam bu konuda çok karışık bu ikinci kürtajım ilki boş gebelik dendi. gerçi boş gebelik de bir nevi mol gebelik olabilir de deniyor ama patolojiye gitmedi. yasak kalktıktan sonra eğer tedavi falan yapılmıyor ise tekrar hamile kalmaya nasıl cesaret ederim bilemiyorum =((
Hadi bakalim saliyi beklioz ikinci guzel haberi sen ver bize salı insallah Allah aratmasin isteyen herkese sanada tez zamanda insallahMrb arkadaslar yaklasik 1 aydir folik asit kullaniyorum 4 gundur adetim gecikti hem tedirginjm hem heyecanliyim hamilelik belirtilerim var henuz test ypmdim korkuom sali gunu hastanede randevum var ne olur dualarinizi eksik etmeyin korkuom muayeneye gtmeye rabbim ayni seyi yasatmaz ins bu arada ayin 20 sinde 9 ayim olack kurtaj olali
Hadi bakalim saliyi beklioz ikinci guzel haberi sen ver bize salı insallah Allah aratmasin isteyen herkese sanada tez zamanda insallah
Merhaba canim çok geçmiş olsun sanada tekrar yasarmiyim diye o korku olmuyor değil malesef bize bir yıl dedi doktor ben bir yıl beklemek zorundayım ve tekrar yaşama riskin var hatta tekrarladiginda bidaha cesaret edemem diye düşünüyorum Allah nasip etsin herkese insallahMerhabalar. Ben de 2015 mart ayında hamile olduğumu öğrendim. Kese kalp atışları derken ikinci ayda herşey normal sağlıklı demişti doktorum. 11-14 testine ayaklarım bir türlü gitmedi ama sonunda 14. Haftada gittim. Doktor kalp atışlarını alamıyorum dediğinde yaşadığımı anlatamam. Doplerde de kalp atışları duyulmayınca aynı gün kürtaj olmak zorunda kaldım. 8 haftalık kalmış miniğim 1,5 aydır kalp atışı yokmuş ama bilmiyormuşum. Hala daha çok acı geliyor. 6 ay dedi doktor. Sonra hastaneyi de doktoru da değiştirdim psikolojim kaldırmıyordu çünkü. Yeni doktorum demeyebilirsin dedi. Bu ay deneme yaptık 19 şubat adet olmam lazım ama bekleyemeden bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. pozitif olsa da korkularım olacaktı onu biliyorum. Sadece Allah'a sığınıyorum. Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın. Allah hiç birimize evlat acısı göstermesin ve hayırlı Zamanda sağlıklı hamileliklerle sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah. Yaşayan herkese ve tüm hamilelere sürekli sağlık için dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. sağlıklı süreçlerimizi de paylaştığımız günlerimiz olsun inşallah. Sevgiler
[QUOTE="bahark_05, post: 45149369, member: 63826mrabalar. Ben de 2015 mart ayında hamile olduğumu öğrendim. Kese kalp atışları derken ikinci ayda herşey normal sağlıklı demişti doktorum. 11-14 testine ayaklarım bir türlü gitmedi ama sonunda 14. Haftada gittim. Doktor kalp atışlarını alamıyorum dediğinde yaşadığımı anlatamam. Doplerde de kalp atışları duyulmayınca aynı gün kürtaj olmak zorunda kaldım. 8 haftalık kalmış miniğim 1,5 aydır kalp atışı yokmuş ama bilmiyormuşum. Hala daha çok acı geliyor. 6 ay dedi doktor. Sonra hastaneyi de doktoru da değiştirdim psikolojim kaldırmıyordu çünkü. Yeni doktorum demeyebilirsin dedi. Bu ay deneme yaptık 19 şubat adet olmam lazım ama bekleyemeden bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı. pozitif olsa da korkularım olacaktı onu biliyorum. Sadece Allah'a sığınıyorum. Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın. Allah hiç birimize evlat acısı göstermesin ve hayırlı Zamanda sağlıklı hamileliklerle sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah. Yaşayan herkese ve tüm hamilelere sürekli sağlık için dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. sağlıklı süreçlerimizi de paylaştığımız günlerimiz olsun inşallah. Sevgiler
Merhaba canim çok geçmiş olsun sanada tekrar yasarmiyim diye o korku olmuyor değil malesef bize bir yıl dedi doktor ben bir yıl beklemek zorundayım ve tekrar yaşama riskin var hatta tekrarladiginda bidaha cesaret edemem diye düşünüyorum Allah nasip etsin herkese insallah
Mrb seni cok ii anliyorum yasamayan bilmez bu duyguyu rabbim ayni aciyi bi daha gostermesin hic kimseye ins sana 6 ay demislerse ne guzel iste rabbim kucagina cocuk vermeyi nasip etsin ama uzulme sureci atlatmaya bak ayrica patoloji sonuclarin nasildi degerlerin ne zamn kac ay icinde dustu
Aynen öyle yaşamayan anlayamaz Allah hiç kimseye yaşatmasın. Patoloji 1 haftada çıktı kısmı mol çıktı değerler tam bir ayda sıfırlandı. Hazirandan temmuza ilk hafta iki günde bir sonra her hafta kan verdim ve 1 ayda sıfırlandı. Yalnız 6 ay kesin beklemek gerekiyor o arada hamile kalmak sorun yaratabiliyormuş
Gecmis olsun canm benm sukredelim en azndan doktorun sana 6 ay demis ii beslenmeeye ve hamilelige ii bi önhazirlik yap benmde nerdeyse 9 ayim btti bu ay adetim gecikti sali gunu kontrolum var korkuyla bekliom ama Allah buyuk
Hepimize çok geçmiş olsun Canım. Geçti diyeceğiz ve pozitif olacağız başka yapacak bişey yok. Az önceki mesajımda da yazmıştım tavsiye üzerine Uğur Koşar adlı bir yazarın Allah de ötesini bırak isimli ve diğer kitaplarını okudum bana çok iyi geldi şiddetle tavsiye ederim. Korkma Allah istedikten sonra hiç bir şey olmaz. Dua edelim yeter. İnşallah hamilesindir ve inşallah sağlıklı bir süreç ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Doktordan sonra yaz merak ederim. Ben çok sık giremiyorum çalışıyorum çünkü.
bahark_05 .!.:Canm yazarim tabii mutlaka ii haberleri en cok bizler hakediyoruz Allahin izniyle iyi hanerler alirsam ilk buraya yazcam ne olur dualarinizi esirgemeyin rabbim hepimizin gonlune gore versin ins duaya cok ihtiyacm var
Amin inşallah. Tüm hamileler ve Bebek isteyen herkes için dua ediyorum inan ve gerçekten duaya çok ihtiyaç duyuyorum insan. İsmin Gamze miydi? :) Dualarım seninle inşallah salı günü güzel haberlerini alırız
Gamzecim hadi hayirli haberlerle gel insallh.Sen iyi dayanabiliyorsun ben hemen test yaptirip dr gitmiştim.2 ay okadarda ö emli degil takilma ona bende 8 ay korundum.ilk haftalarda o korku hep oluyor acaba mi diye.
Dua et canim Allahin izniyle birşey olmaz.
Bahar cim sanada çok geçmiş olsun.Birsey sormak isteterim sana.Bende Allah nasip ederse 11+3 günlük hamileyim.bebek kalp atişlari durunca hiçbelirti vermedimi canim. Kanama sanci gibi.Icime kurt düştü şimdi.bende cumartesi 2 li test için gidicem dra.
bahark_bn post: 45156314 .!.:Merhaba. Öncelikle çok teşekkür ederim ve Allah sağlıkla hamilelik sürecini tamamlayıp kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende o dönemde aşırı bir mide bulantısı vardı ama kusma değil sadece bulantı hissi kanama falan hiç birşey olmadı. Bir de ben tüm süreçten sonra tek bir şey öğrendim dua dua dua. Dua edelim hayırlısıyla hiç birşey olmayacak sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza. Dualarım tüm hamilelerle olduğu gibi seninle de... Korkma Allah in izniyle birşey olmayacak inşallah.
Gamzecim hadi hayirli haberlerle gel insallh.Sen iyi dayanabiliyorsun ben hemen test yaptirip dr gitmiştim.2 ay okadarda ö emli degil takilma ona bende 8 ay korundum.ilk haftalarda o korku hep oluyor acaba mi diye.
Dua et canim Allahin izniyle birşey olmaz.
Bahar cim sanada çok geçmiş olsun.Birsey sormak isteterim sana.Bende Allah nasip ederse 11+3 günlük hamileyim.bebek kalp atişlari durunca hiçbelirti vermedimi canim. Kanama sanci gibi.Icime kurt düştü şimdi.bende cumartesi 2 li test için gidicem dra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?