Amin inşallah canim Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin.Herzaman dua ediyorum.Dualar okuyorum.Benim o dedgin sekildebulanti hamilelik basladigindan beri var.sadece sabahlari kusuyorum oda herzaman değil.Ben yavrumu Allaha emamet ettin Rabbim korusun bizlere bağislasin.Merhaba. Öncelikle çok teşekkür ederim ve Allah sağlıkla hamilelik sürecini tamamlayıp kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende o dönemde aşırı bir mide bulantısı vardı ama kusma değil sadece bulantı hissi kanama falan hiç birşey olmadı. Bir de ben tüm süreçten sonra tek bir şey öğrendim dua dua dua. Dua edelim hayırlısıyla hiç birşey olmayacak sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza. Dualarım tüm hamilelerle olduğu gibi seninle de... Korkma Allah in izniyle birşey olmayacak inşallah.
Amin inşallah canim Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin.Herzaman dua ediyorum.Dualar okuyorum.Benim o dedgin sekildebulanti hamilelik basladigindan beri var.sadece sabahlari kusuyorum oda herzaman değil.Ben yavrumu Allaha emamet ettin Rabbim korusun bizlere bağislasin.
Herkesin güzrl haberlerini alalim.bebeklerimizi anlatalim.hamileliklerimizden bahsedelim.Allahim kimseyi evlatsizla sinama kimsenin kucaginda baktirma eger bu benim imtahanimsa kalbime sabir var.
Rabbim burda olan tanıyıp tanimadigim isteyen herkese nasip et.
Hep boyle dua ediyorum.Allah kabul etsin.
Sağol canim tabikide önce Allah diyoruz böyle bir sinavimiz varsa cekicez ne yapalım insallah nasip olurAynı duyguları yaşıyoruz Ama pozitif kalmaya çalışalım dua edelim. Biz hasta değiliz oldu ve bitti diyelim. O dönemde bana tavsiye edilen Uğur Koşarın Allah de ötesini Bırak serisinin tamamını okudum tavsiye ederim çok iyi geldi
Bak canim sokma aklına böyle şeyler düşünme sağlıklı bir bebek o saglikli da dogcak insallah dua et sadece ama kötüyü düşünüp çağırma benim gibi lutfenGamzecim hadi hayirli haberlerle gel insallh.Sen iyi dayanabiliyorsun ben hemen test yaptirip dr gitmiştim.2 ay okadarda ö emli degil takilma ona bende 8 ay korundum.ilk haftalarda o korku hep oluyor acaba mi diye.
Dua et canim Allahin izniyle birşey olmaz.
Bahar cim sanada çok geçmiş olsun.Birsey sormak isteterim sana.Bende Allah nasip ederse 11+3 günlük hamileyim.bebek kalp atişlari durunca hiçbelirti vermedimi canim. Kanama sanci gibi.Icime kurt düştü şimdi.bende cumartesi 2 li test için gidicem dra.
Gecmis olsun canm benm sukredelim en azndan doktorun sana 6 ay demis ii beslenmeeye ve hamilelige ii bi önhazirlik yap benmde nerdeyse 9 ayim btti bu ay adetim gecikti sali gunu kontrolum var korkuyla bekliom ama Allah buyuk
Gunaydin arkadaslar, cokkk guzel bir gun olsun hepiniz icin. Rabbim guzel haberler versin bize:)
Ozellikle Gamze'den bekliyoruz bugun. Okuyunca hemen icim kipir kipir oldu. Ne zamandir bekliyoruz bu gunleri birlikte. Bende sali guni jinekologdaydim, artik hamile kalabilirsin; hamile olduguni ogrenince gorusuruz dedi. Heyecandan elim ayagim tutmadi epey bir hastahanenin cafesinde oturdum:)
Bekleyen herkese once bunu duyursun, sonra hamilelik haberi; ardindan guzel saglikli bir gebelik vee saglikli hayirli bir evlat versin.
Aygays senin hamileligin hepimize unut oldu zaten. Dualarimiz kalbimiz senle. Baharcim gecmis olsun, senin 6 ayin dolmadimi?
Sevindim bi problem çıkmadığına canim demekki insallah bi dahaki ay sıra sendeMrb kizlar hastaneden demin geldim henuz adet olmadim doktor bakti ultrasondan ve kanda birsey cikmadi degerlerim 0.0 iken 0.10 du sordum doktor rahmin kendink hamilelige hazirluo dedi korunuoz dedim obur ay korunmazsan kesin hamile kalirsin dedi henuz hamile degilsin ama 10 gune kadar adet olmazsan gel dedi smdilk birseyinyok dedi ama vucud onu yapio rahim kendini hazirlio ddedi ondan adet olmuom dedi 10 ayin dolunca yani obur ay gebelik dusunebilirsin dedi hem mutlu oldum hem uzuldum karmask duygular yasadm ama rabbim buyuk hersey icin hic korkmayin ikinci gebelikler saglikli oluo doktor syledi mol gebelik gecirenlerde...
Sevindim bi problem çıkmadığına canim demekki insallah bi dahaki ay syasyeevet benimde sorduğum bi doktor aynen öyle söyledi tekrarlar mi dediğimde ben hiç denk gelmedim hastalarimda seninkide sağlıklı olcak bu dahaki büyük ihtimalle dedi
Hersey zamanini bekliyor inanin. Rabbim hepimize bir ohhh be dedirticek insallah:)
Amin Canım inşallah. Ben de Cuma gününü bekliyorum adet olmazsam test yapacağım tekrar kanda. BAT a 10 gün kala yapmıştım çıkmamıştı ama şuanda 2 gün kaldı (BAT 19 şubat) hamilelik belirtileri hissediyorum aklım karıştı bakalım hayırlısı. Muhtemelen yoktur diyorum iç sesimi bastırmak için. Allahım kimseyi evlat ıle sınamasın ve bizlere de bir daha yaşatmasın inşallah. Hamile bile olsak oh be demek aylar sürecek belki ama tek dileğim hepimiz için Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum...
Hayirlisi canim cok takmamak lazim kafaya streste etkiliyor yani hala bekleme surecinde gibi hayal et kendini insallah Rabbim bos birakmasin kimsenin kucagini saglikli hayirli evlatlar versinArkadaşlar sabah kan verdim ancak sonuç 1 çıktı. Negatif yanı. Muhtamelen yarın hastalanırım. Hayırlısı bakalım artık önümüzdeki aylara artık.
Canim bak nihayet gun saymayi biraktik ne zaman guzel haberi alicaz diye bekliyoruz, cok sukur!Amin Canım inşallah. Ben de Cuma gününü bekliyorum adet olmazsam test yapacağım tekrar kanda. BAT a 10 gün kala yapmıştım çıkmamıştı ama şuanda 2 gün kaldı (BAT 19 şubat) hamilelik belirtileri hissediyorum aklım karıştı bakalım hayırlısı. Muhtemelen yoktur diyorum iç sesimi bastırmak için. Allahım kimseyi evlat ıle sınamasın ve bizlere de bir daha yaşatmasın inşallah. Hamile bile olsak oh be demek aylar sürecek belki ama tek dileğim hepimiz için Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum...
Hayirlisi canim cok takmamak lazim kafaya streste etkiliyor yani hala bekleme surecinde gibi hayal et kendini insallah Rabbim bos birakmasin kimsenin kucagini saglikli hayirli evlatlar versin
Sen nasil.korundun bu sure zarfinda?Arkadaşlar sabah kan verdim ancak sonuç 1 çıktı. Negatif yanı. Muhtamelen yarın hastalanırım. Hayırlısı bakalım artık önümüzdeki aylara artık.
Canim bak nihayet gun saymayi biraktik ne zaman guzel haberi alicaz diye bekliyoruz, cok sukur!
Ben 2 temmuzda kurtaj oldum, agustosun ortasinda 1.6ydi. Bir daha da yukselmedi cok sukur.
Tam moldu benimkisi. Sen yazmistin ama bir kez daha sorsam
Ben de bu ay biraktim korunmayi insan hemen havaya giriyo ama olsun telasli bir bekleyis:)
Sen nasil.korundun bu sure zarfinda?
Hap filan aldinmi? Ben 3 aydir biraktim hapi. Tam jinekologa gittigimde yumurtlama yeni olmustu yani benim de bu ay sansim cok az ama kismet. Allah saglikla versinde bekleyelim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?