mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Amin inşallah canim Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin.Herzaman dua ediyorum.Dualar okuyorum.Benim o dedgin sekildebulanti hamilelik basladigindan beri var.sadece sabahlari kusuyorum oda herzaman değil.Ben yavrumu Allaha emamet ettin Rabbim korusun bizlere bağislasin.
Herkesin güzrl haberlerini alalim.bebeklerimizi anlatalim.hamileliklerimizden bahsedelim.Allahim kimseyi evlatsizla sinama kimsenin kucaginda baktirma eger bu benim imtahanimsa kalbime sabir var.
Rabbim burda olan tanıyıp tanimadigim isteyen herkese nasip et.
Hep boyle dua ediyorum.Allah kabul etsin.

Amin Canım inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. kendine de bebişe de iyi bak. Herşey güzel olacak hayırlısıyla. İyi akşamlar

Sağol canim tabikide önce Allah diyoruz böyle bir sinavimiz varsa cekicez ne yapalım insallah nasip olur

Bak canim sokma aklına böyle şeyler düşünme sağlıklı bir bebek o saglikli da dogcak insallah dua et sadece ama kötüyü düşünüp çağırma benim gibi lutfen

Gecmis olsun canm benm sukredelim en azndan doktorun sana 6 ay demis ii beslenmeeye ve hamilelige ii bi önhazirlik yap benmde nerdeyse 9 ayim btti bu ay adetim gecikti sali gunu kontrolum var korkuyla bekliom ama Allah buyuk

Hepimize çok geçmiş olsun Canım. Geçti diyeceğiz ve pozitif olacağız başka yapacak bişey yok. Az önceki mesajımda da yazmıştım tavsiye üzerine Uğur Koşar adlı bir yazarın Allah de ötesini bırak isimli ve diğer kitaplarını okudum bana çok iyi geldi şiddetle tavsiye ederim. Korkma Allah istedikten sonra hiç bir şey olmaz. Dua edelim yeter. İnşallah hamilesindir ve inşallah sağlıklı bir süreç ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Doktordan sonra yaz merak ederim. Ben çok sık giremiyorum çalışıyorum çünkü.[/QUOTE]

Günaydınlar. Gamzecim bugün test yaptıracaktın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Gunaydin arkadaslar, cokkk guzel bir gun olsun hepiniz icin. Rabbim guzel haberler versin bize:)
Ozellikle Gamze'den bekliyoruz bugun. Okuyunca hemen icim kipir kipir oldu. Ne zamandir bekliyoruz bu gunleri birlikte. Bende sali guni jinekologdaydim, artik hamile kalabilirsin; hamile olduguni ogrenince gorusuruz dedi. Heyecandan elim ayagim tutmadi epey bir hastahanenin cafesinde oturdum:)
Bekleyen herkese once bunu duyursun, sonra hamilelik haberi; ardindan guzel saglikli bir gebelik vee saglikli hayirli bir evlat versin.
Aygays senin hamileligin hepimize unut oldu zaten. Dualarimiz kalbimiz senle. Baharcim gecmis olsun, senin 6 ayin dolmadimi?

Çok teşekkür ederim çok sağol. 6 ay doldu bana da doktorum ocak ayından itibaren demeyebilirdin sesi. Biz bu ay denedik BAT 19 şubat. Dün akşamdan beri bulantım oluyor ama ümitlenmek istemiyorum Allahım sağlıkla versin başka bir şey istemem hayırlısı bakalım

Mrb kizlar hastaneden demin geldim henuz adet olmadim doktor bakti ultrasondan ve kanda birsey cikmadi degerlerim 0.0 iken 0.10 du sordum doktor rahmin kendink hamilelige hazirluo dedi korunuoz dedim obur ay korunmazsan kesin hamile kalirsin dedi henuz hamile degilsin ama 10 gune kadar adet olmazsan gel dedi smdilk birseyinyok dedi ama vucud onu yapio rahim kendini hazirlio ddedi ondan adet olmuom dedi 10 ayin dolunca yani obur ay gebelik dusunebilirsin dedi hem mutlu oldum hem uzuldum karmask duygular yasadm ama rabbim buyuk hersey icin hic korkmayin ikinci gebelikler saglikli oluo doktor syledi mol gebelik gecirenlerde...

Sevindim bi problem çıkmadığına canim demekki insallah bi dahaki ay sıra sende evet benimde sorduğum bi doktor aynen öyle söyledi tekrarlar mi dediğimde ben hiç denk gelmedim hastalarimda seninkide sağlıklı olcak bu dahaki büyük ihtimalle dedi

Canmm tsk ederim evet aynn doktor oyle deyince bi cesaretlendim ki sorma ☺ inan vardr herseyin bi hikmeti byle seyler yasayinca insan o hisse bile kapilinca sonradan butun korkulari attirio yani byle birsey yasadm ya hani oyle oldgumu hissettim ya beni hem cesaretlendirdi hemde kendimi eskisimden daha guclu saglikli oldgumu gosterdi bi durum yani Allah buyuk hersey icin sadeve ihtimaller onlar inanin %90 ilimci gebelik saglikli oluo ben korkumu atip onumuzddki ay dusuncem hayirliayla psikolojik olarakta saglik olarkta kendini ii hissedenler cok beklemeyin 9 aydan sonra ... Kendi fikrimce

Hersey zamanini bekliyor inanin. Rabbim hepimize bir ohhh be dedirticek insallah:)

Amin Canım inşallah. Ben de Cuma gününü bekliyorum adet olmazsam test yapacağım tekrar kanda. BAT a 10 gün kala yapmıştım çıkmamıştı ama şuanda 2 gün kaldı (BAT 19 şubat) hamilelik belirtileri hissediyorum aklım karıştı bakalım hayırlısı. Muhtemelen yoktur diyorum iç sesimi bastırmak için. Allahım kimseyi evlat ıle sınamasın ve bizlere de bir daha yaşatmasın inşallah. Hamile bile olsak oh be demek aylar sürecek belki ama tek dileğim hepimiz için Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum...

Arkadaşlar sabah kan verdim ancak sonuç 1 çıktı. Negatif yanı. Muhtamelen yarın hastalanırım. Hayırlısı bakalım artık önümüzdeki aylara artık.

Arkadaşlar sabah kan verdim ancak sonuç 1 çıktı. Negatif yanı. Muhtamelen yarın hastalanırım. Hayırlısı bakalım artık önümüzdeki aylara artık.
Hayirlisi canim cok takmamak lazim kafaya streste etkiliyor yani hala bekleme surecinde gibi hayal et kendini insallah Rabbim bos birakmasin kimsenin kucagini saglikli hayirli evlatlar versin

Canim bak nihayet gun saymayi biraktik ne zaman guzel haberi alicaz diye bekliyoruz, cok sukur!
Ben 2 temmuzda kurtaj oldum, agustosun ortasinda 1.6ydi. Bir daha da yukselmedi cok sukur.
Tam moldu benimkisi. Sen yazmistin ama bir kez daha sorsam
Ben de bu ay biraktim korunmayi insan hemen havaya giriyo ama olsun telasli bir bekleyis:)

Hayirlisi canim cok takmamak lazim kafaya streste etkiliyor yani hala bekleme surecinde gibi hayal et kendini insallah Rabbim bos birakmasin kimsenin kucagini saglikli hayirli evlatlar versin

Amin inşallah Canım çok sağol. Aynen çok düşününce vücut hiç vermediği belirtileri veriyor. Örneğin benim adet öncesi hiç göğüslerim ağrımaz ama bu ay çok sızladı. Bulantı hissi aynı şekilde... Bence beyin bize oyun oynuyor birde benim ayrıca miyom var 4 tane. Bakalım hayırlısı Allah hayırlı Zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah

Sen nasil.korundun bu sure zarfinda?
Hap filan aldinmi? Ben 3 aydir biraktim hapi. Tam jinekologa gittigimde yumurtlama yeni olmustu yani benim de bu ay sansim cok az ama kismet. Allah saglikla versinde bekleyelim olsun.

Aynen Canım ya valla unutmuşum sanırım o günleri ki bugün böyle acele acele hamilelik istiyoruz. Bugünümüze çok şükür. Benimkisi parsiyel moldü. Ben de 6 haziran da kürtaj oldum ve bir ayda sıfırlandı değerler. Ben de bu ay bırakmıştım korunmayı ama bu ay kısmet değilmiş hayırlısı bakalım.

Sen nasil.korundun bu sure zarfinda?
Hap filan aldinmi? Ben 3 aydir biraktim hapi. Tam jinekologa gittigimde yumurtlama yeni olmustu yani benim de bu ay sansim cok az ama kismet. Allah saglikla versinde bekleyelim olsun.

Yok ben hap ya da benzeri birşey kullanmadım. Kendimiz korunduk. Hiç belli olmaz ihtimali az dersin oladabilir. Benim ihtimal yüksekti ancak bu ay olmamış. Aynen Allah sağlıkla ve hayırlı Zamanda versin inşallah

Bnde temmuzun 5nde kurtaj oldum 4 haftada degerlerim cok hizli dustu 10 na dustukten sonra yavasladi biraz ama eylulde 1 in altina dustu 1 ay sadece dogum kontrol hapi kullandmm snra biraktimm kendimiz korunuoz 8 aydr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…