mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Ben israrla istemedim aslinda hap kullanmak. Doktorum 6 aylik verdi. Ben 4 ay kullanip biraktim.3 ay oldu birakali da. Gecen seferki hamileligimde hapi birakinca hemen hamile kalmistim. Sonradan biraz arastirinca da hapin yumurtanin kimyasini bozdugunu, yeniden kaliteli yumurta olusmasi icin en az 3 ay gecmesi gerektigini okudum. Bu sefer icime bir aci dusti, bebegimde hep bir anormallik olucakmis gibi hissettim hep. Bir seyler tersti sanki
Allah buyuk o ne derse o oluyor bizim tel yapabilicegimiz ustumuze dusen dikkati sarfetmek.
Hayirli cumalar diliyorum hepinize.

Dogum kontrol habini biraktiktan en az üç ay sonra cocuk dsunmek gerekiyor cnku bazi olumsz seylere neden oluyor Allahim hakkimizda hayirli olani nasip etsin ins

Canlarim herkese gunaydin.bulantilar uyku hali surekli giremiyorum malesef.Biz 3 ayi bitirdik kismetse bugun 2li testimiz var belki cinsiyetide belli olur.Herkes suresini doldurdu Allahin izniyle simdi mutlu haberlerin gelme zamani hayirlisiyla.
Barada ben 6 ay ilaçla korundum.biraktigimin 2.ayinda hamile kaldim.Bende ilaci kullanmak istememistim ama drum bunu zarari degil benim icin faydali olduğunu anlattı ki oylede oldu.bunun bir zarari yok kafaniza takmayin onu.
Yumurtlama gunlerinizi takip edin.protein agirlikli beslenin.
Inşallah en kisa zamanda hepinizden hayirli haberleri alalim.

Amin Canım inşallah. Benim de bat 3 gün geçti ama bata bir gün kala kan vermiştim 1 çıkmıştı negatif yanı. Hastalanmadım hala ama muhtemelen yarın gelir
Günun geneldede sasmiyorsa Hastalanmassan testi tekrarla bi canim arkadasiminda oyle olmuştu.Meğerse geç döllenme olmus. Adeti 10 gun geçince çikmişti. Hadi hayirlisi.haber verirsin durumunu.öpuyorum.

Amin Canım inşallah. Benim de bat 3 gün geçti ama bata bir gün kala kan vermiştim 1 çıkmıştı negatif yanı. Hastalanmadım hala ama muhtemelen yarın gelir
Benim de yarin adet olmam lazim. Biraz once de ev doktorumu arayip haber verdim artik hamile kalabilirmisim diye. Jinekolog onlara bildirmemis.
Ama icimden bir his git test al diyo. Allah'im hepimize nasip etsin isteyen herkese yasatsin insallah.

Oyyy cnmmm benim masallah hh Allah tamamina erdirsinnnnn inssss rabbim hepimize nasip etsin ins bu duygulari

Benim de yarin adet olmam lazim. Biraz once de ev doktorumu arayip haber verdim artik hamile kalabilirmisim diye. Jinekolog onlara bildirmemis.
Ama icimden bir his git test al diyo. Allah'im hepimize nasip etsin isteyen herkese yasatsin insallah.

Guzrl haberlerinizu bekliyoruz cnm rabbim guzel olmlu haberrlerle donmeyi nasip etsin ☺☺

Günun geneldede sasmiyorsa Hastalanmassan testi tekrarla bi canim arkadasiminda oyle olmuştu.Meğerse geç döllenme olmus. Adeti 10 gun geçince çikmişti. Hadi hayirlisi.haber verirsin durumunu.öpuyorum.

Canım çok sağol. Bugün de şu saate kadar hastalanmadım ama başka hiç belirti yok bulantı falan bir tek çok fazla idrara çıkıyorum 15 dk bir geliyo. Bakalım hayırlısı Çarşamba ya kadar hastalanmazsam test yapıcam ama bilmiyorum yani pek bir nötürüm. Allahım herkese sağlıkla versin inşallah...

İnşallah Canım hayırlı Zamanda sağlıkla versin inşallah. Güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah...

Duramadim test aldim yaptim
Neyse Allah buyuk tatli bekleyis bunlar. Bahar sen naptin testi yarinmi yapicaksin?
Guzel haberler ver bize:)

Canim bulanti 8. Haftadan sonra başliyor genelde.bendede oyle oldu adet olacakmisim gibi kasik agrim vardi.birde sik tuvalet onun disinsa ne akinti ne bulanti hiçbirsey yoktu.insallah bebis geliyordur hayirlisiyla.

Canim bulanti 8. Haftadan sonra başliyor genelde.bendede oyle oldu adet olacakmisim gibi kasik agrim vardi.birde sik tuvalet onun disinsa ne akinti ne bulanti hiçbirsey yoktu.insallah bebis geliyordur hayirlisiyla.

Günaydın. Hala hasta olmayınca sabah test yaptım tek çizgi çıktı. Bu ay bişey yok anlaşıldı. Hayırlısı diyorum. Mart ayında 1 yıl olacak tam. Geçen yıl da Mart ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Biliyor musunuz bu bir yılda öyle çok üzüldüm ki şimdi test de tek çizgiyi görünce üzülmüyorum çünkü her gün Allah'tan sağlıklı bir hamilelik ile sağlıklı bebekler dünyaya getirip sağlıkla büyütmeyi diliyorum kendim ve isteyen herkes ve tüm hamileler için ve biliyorum Rabbim dualarımızın karşılığını bir gün hayırlısıyla verecek inşallah. Biz bekleyenler için ise sadece o gün bugün değil :) öpüyorum hepinizi

Le

Uzulmeyelim birdaha insallah, Rabbim korusun bizleri. Bende artik dua ederken hamile kalayim degil saglikli bir hamilelik hayirli bir evlat diliyorum. Bana da ordan burdan mesajlar geliyo bebegin dogdumu hediye yollayalim diye
Ayin 16sindaydi yaklasik dogum tarihim. Cok zor gecer diyodum ama simdi baska telaslarimiz var unutalim gitsin.
Birlikte hamile kalirmisiz ya ne guzel olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…