Bugun 2 li test sonucumuz pazitif cikti çok şükür.Kesin olmamakla beraber prenses annesi olucam insallah.
Aminn canim insallah.Hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsinMerhaba. Mesajını okudum çok sevindim Allah sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Aminn canim insallah.Hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin
Günun geneldede sasmiyorsa Hastalanmassan testi tekrarla bi canim arkadasiminda oyle olmuştu.Meğerse geç döllenme olmus. Adeti 10 gun geçince çikmişti. Hadi hayirlisi.haber verirsin durumunu.öpuyorum.Amin Canım inşallah. Benim de bat 3 gün geçti ama bata bir gün kala kan vermiştim 1 çıkmıştı negatif yanı. Hastalanmadım hala ama muhtemelen yarın gelir
Yaaaaa cok sevindimmmmm:):)Bugun 2 li test sonucumuz pazitif cikti çok şükür.Kesin olmamakla beraber prenses annesi olucam insallah.
Benim de yarin adet olmam lazim. Biraz once de ev doktorumu arayip haber verdim artik hamile kalabilirmisim diye. Jinekolog onlara bildirmemis.Amin Canım inşallah. Benim de bat 3 gün geçti ama bata bir gün kala kan vermiştim 1 çıkmıştı negatif yanı. Hastalanmadım hala ama muhtemelen yarın gelir
aygays .!.:Canlarim herkese gunaydin.bulantilar uyku hali surekli giremiyorum malesef.Biz 3 ayi bitirdik kismetse bugun 2li testimiz var belki cinsiyetide belli olur.Herkes suresini doldurdu Allahin izniyle simdi mutlu haberlerin gelme zamani hayirlisiyla.
Barada ben 6 ay ilaçla korundum.biraktigimin 2.ayinda hamile kaldim.Bende ilaci kullanmak istememistim ama drum bunu zarari degil benim icin faydali olduğunu anlattı ki oylede oldu.bunun bir zarari yok kafaniza takmayin onu.
Yumurtlama gunlerinizi takip edin.protein agirlikli beslenin.
Inşallah en kisa zamanda hepinizden hayirli haberleri alalim.
Benim de yarin adet olmam lazim. Biraz once de ev doktorumu arayip haber verdim artik hamile kalabilirmisim diye. Jinekolog onlara bildirmemis.
Ama icimden bir his git test al diyo. Allah'im hepimize nasip etsin isteyen herkese yasatsin insallah.
Günun geneldede sasmiyorsa Hastalanmassan testi tekrarla bi canim arkadasiminda oyle olmuştu.Meğerse geç döllenme olmus. Adeti 10 gun geçince çikmişti. Hadi hayirlisi.haber verirsin durumunu.öpuyorum.
Benim de yarin adet olmam lazim. Biraz once de ev doktorumu arayip haber verdim artik hamile kalabilirmisim diye. Jinekolog onlara bildirmemis.
Ama icimden bir his git test al diyo. Allah'im hepimize nasip etsin isteyen herkese yasatsin insallah.
Duramadim test aldim yaptim
Neyse Allah buyuk tatli bekleyis bunlar. Bahar sen naptin testi yarinmi yapicaksin?
Guzel haberler ver bize:)
Canım çok sağol. Bugün de şu saate kadar hastalanmadım ama başka hiç belirti yok bulantı falan bir tek çok fazla idrara çıkıyorum 15 dk bir geliyo. Bakalım hayırlısı Çarşamba ya kadar hastalanmazsam test yapıcam ama bilmiyorum yani pek bir nötürüm. Allahım herkese sağlıkla versin inşallah...
Canim bulanti 8. Haftadan sonra başliyor genelde.bendede oyle oldu adet olacakmisim gibi kasik agrim vardi.birde sik tuvalet onun disinsa ne akinti ne bulanti hiçbirsey yoktu.insallah bebis geliyordur hayirlisiyla.
LeGünaydın. Hala hasta olmayınca sabah test yaptım tek çizgi çıktı. Bu ay bişey yok anlaşıldı. Hayırlısı diyorum. Mart ayında 1 yıl olacak tam. Geçen yıl da Mart ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Biliyor musunuz bu bir yılda öyle çok üzüldüm ki şimdi test de tek çizgiyi görünce üzülmüyorum çünkü her gün Allah'tan sağlıklı bir hamilelik ile sağlıklı bebekler dünyaya getirip sağlıkla büyütmeyi diliyorum kendim ve isteyen herkes ve tüm hamileler için ve biliyorum Rabbim dualarımızın karşılığını bir gün hayırlısıyla verecek inşallah. Biz bekleyenler için ise sadece o gün bugün değil :) öpüyorum hepinizi
Günaydın. Hala hasta olmayınca sabah test yaptım tek çizgi çıktı. Bu ay bişey yok anlaşıldı. Hayırlısı diyorum. Mart ayında 1 yıl olacak tam. Geçen yıl da Mart ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Biliyor musunuz bu bir yılda öyle çok üzüldüm ki şimdi test de tek çizgiyi görünce üzülmüyorum çünkü her gün Allah'tan sağlıklı bir hamilelik ile sağlıklı bebekler dünyaya getirip sağlıkla büyütmeyi diliyorum kendim ve isteyen herkes ve tüm hamileler için ve biliyorum Rabbim dualarımızın karşılığını bir gün hayırlısıyla verecek inşallah. Biz bekleyenler için ise sadece o gün bugün değil :) öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?