mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

İnşallah Canım çok güzel olur valla :) hayırlısı inşallah

Merhaba bende parsiyel mol gebelik yaşadım kasım ayında kürtaj oldum bebeğim 10 haftalıktı kalbi durmuştu alındı değerlerim 1 ay içinde sıfırlandı o yüzden mi bilmiyorum ama doktorum 3 adetten sonra hamile kal gel dedi yani mart ayında ama korkuyorum aynı şey olur diye sizde çok ara vermediniz herhalde hamilesiniz sanırım nasıl gidiyor inşaallah herşey yolundadır bana da cesaret verebilirmisiniz??

Gecmis olsun canim
Sen senin yerinde olsan degerler sifirlandigi tarihten itibaren 6 ay beklerdim.ki biz hepimiz oyle yapiyoruz. Kimisine daha 1 yil diyormus doktorlar. Tabi senin kararin ama ben 3 ay diyen doktor hic duymadim daha.

Gecmis olsun canim
Sen senin yerinde olsan degerler sifirlandigi tarihten itibaren 6 ay beklerdim.ki biz hepimiz oyle yapiyoruz. Kimisine daha 1 yil diyormus doktorlar. Tabi senin kararin ama ben 3 ay diyen doktor hic duymadim daha.

Allah razı olsun çok sağolun,ya tıp diliyle birşey dedi doktorum o neyse işte onu yapmadık sana dedi beni zaten onkolojiyede gönderdi kontrol amaçlı çok şükür herşey yolunda olunca doktorumda dedi 3 kere adet gör hamile kal ben arada baktırdım beta hcg ye normal seviyede hatta geçen gün doktorumla yine görüştüm folik asite başlayalım korunmayı bırakalım gebe kal dedi bilemiyorum vallahi herşey Allahtan diyorum ama tabi korkuyorum bi yandanda hayırlısı olsun inşaallah

Ben sana soyle ozetleyim bizim yasadiklarimizi. Kurtajdan sonra her hafta beta hcg degerlerin olculuyor kan veriyosun.ne zamanki degerlerin normale dondugune karar verirse doktorun 3 hafta daha kan veriyosun haftalik.
Daha sonra ayda bir 6ay boyunca veriyosun.bu sure zarfinda muhakkak korunman gerekiyo. Ben 4 ay hap kullanip biraktim o arada da zaten basladim hemen folik aside filan kazara olursa yine de diye. Olmadi ama korktugum. 6 ay sonunda jinekologum muayene edip hersey yolunda dedi cok sukur.
Yani su an ben kurtaj olali 8 ay oldu tam.
Ama tabi su da var 2 sene bekleyip sonra yeniden yasayanlar olmus, 3 ay bekleyip saglikli hamile kalan da. Nasip bisey yapamayiz. Ama tedbirli olmak da lazim. Kararini sen ver ne hissediyosan. Allah guzel bebisli gobusler versin bir an once hepimize

Evet zaten burda okudum ve öğrendim mol gebeliğin tam olarak ne olduğunu herkesin tecrübesini zaten bende o yüzden korkuyorum ama seninde dediğin gibi canım insanın başına gelecekse her ne yaparsan yapsın geliyor ama tabiki tedbir almak şart biz tedbir alacağız takdir Mevlamın inşaallah cümlemiz tekrar bunları yaşamadan sağlıklı bir gebelik yaşayıp ve sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza..

Ne yaptin canim adet oldunmu?
Ben oldum.bu ay
ALLAH buyuk henuz dogru zaman degilmis demekki. Hepimize herseyin hayirlisini versin.

Canım oldum sorma ama olana kadar tam 35 gün geçti ve ben ne stres oldum anlatamam aynen Allah hayırlı Zaman'da sağlıkla versin inşallah. tam adet bitti şimdi de Boğaz enfeksiyonu geçirdim iki gündür yatıyorum işe gidemedim ve tabiki yine antibiyotik kullanıyorum. Şimdi de düşünüyorum acaba bu ay denemesem mi? Sonuçta bir hafta antibiyotik kullanmış olacağım. Ne yapsam bilemedim

Antiniyotik recetesi alirken doktoruna danistinmi canim biz bebek istiyoruz diye? Ona gore en az zararsiz olandan veriyorlar. Cok gecmis olsun.kac gundur gelmedin foruma, Allah biliyo ya hamilemi aceba dedim. Boylesi hayirlisi, uzme sen canini toparlanmaya bak. Ama eger bu ay da deniyceksen sen yine de doktoruna bir danis ilac konusunda. Riske atma hicbirseyi. Hayirli cumalar, acil sifalar.

Hollandada bu sistem cok guzel isliyo, korunmayi birakinca doktorun eczanen hepsi sistemine kaydediyor senin korunmadigini ve olaki ilac alicaginda filan da ona gore dikkat ediyorlar. Keske Turkiye'de bu kadar insan sagligina onem verseler. Yasli insanlar sirf bu sebepten donemiyorlar burada bakim daha iyi oldugu icin. Koylerde caresiz yasayan insanlara cok uzuluyorum o yuzden, Allah kimseyi caresiz eli kolu bagli birakmasin.

Evet Canım ya bu aralar çok yoğun çalıştım geç saatlerde eve geldim o yüzden giremedim siteye. O kadar yoğun olunca da hastalandım. Aslında ben acil hekime gittim özel hastaneye ve doktora söyledim Bebek istediğimi o da hamile olup olmayacağımı sordu hastalığım yeni bitti dedim ve ona göre verdi ilacı ama bakalım hayırlısı artık. Zaten hesaplamaya göre şuan yumurtlama dönemine çok yakın ve ben hala ilaç kullanıyorum. Bu ay riske atmak istemem. Hayırlısı bakalım önümüzdeki aylara kısmetse. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Ben de iyiyim cok sukur,gecen ay benim de olmadi ama dedigim gibi gec kalmistik beklemiyodum zaten. Bakalim bu ay olursa insallah nasip. Clearblue'nun ovaluasyon testini aldim hep merak ederdim onu deniyorum su an. Gulen yuz bekliyorum:)
Yumurtlama gununu tam tespit edebiliyosun. Tabi olacak Allah'tan ama bu ay olmazsa oluruna birakicaz. Tekrar gecmis olsun. Meslegin nedir seni bu kadar yoruyo

Çok sağol Canım geçti sayılır ama tabii antibiyotik bitmeden bırakılmıyor. Hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız bu ay sağlıkla inşallah. Ovulasyonu kullan da sonra bize de anlatırsın ben de merak ediyorum ve kullanmayı düşünüyorum. Benim meslek bankacılık ama hiç bankada çalışmadım. Alışveriş merkezi yönetimi yapan bir şirkette çalışıyorum yoğun oluyor işler özel sektör olduğu için esnek çalışma saatleri var tabii hiç bir zaman mesai bitiminde çıkmak mümkün olamıyor. Tabii bir de İstanbul trafiği neyse Allah sağlık versin yeter.

Mrb kizlar benimde 9 ayim bitti folik asit bi aydir kullaniyorum alerji yapio yuzum gözüm sisio baska tavsiyeleriniz varsa folik asit disinda ulasabilir misiniz

Mrb kizlar benimde 9 ayim bitti folik asit bi aydir kullaniyorum alerji yapio yuzum gözüm sisio baska tavsiyeleriniz varsa folik asit disinda ulasabilir misiniz
Merhaba canim, ben sadece folik asit degil de hamilelige hazirlik icin icilen multivitamin hapi kullaniyorum. Gunluk iki kez alinca yeterli folik asit ihtiyacini da karsiliyo. Eczacima da danistim doktoruma da. Oyle birsey deneyebilirsin belki?
Allah saglikli hamilelikler nasip etsin hepimize, bekleyen herkese

Mrb canm alerjim oldgu icin korkuom o tarz ilaclar kullanmaya isim kaldi Allaha artik ama ii beslrnmeye calisiyorum rabbim hayirli saglikli gebeliklr nasip etsin ins artik bnfe korunmayi adetime 10 gun kala hamile kalabilme ihtimalim varmi acaba

Syah kuru üzümde tavsiye ediyorum hepinize yararini pek duymustum mol grbelik geciren bi arkadasmda ..
Hemen bugun aliyorum:)
Ben cok sevmem kuru uzumu ama ozellikle cekirdelerinin cok faydali oldugunu hep duymusumdur. Gunluk badem findik filan yemek de folik asit uretiyor. Ben yemeye calisiyorum. Bir de ananasi duymustum bir arastir canim. Yeni biseyler duyarsan bizle de paylas
Allah hepimizin yuzunu guldursun.....

Kizlar ne haberler var sizden??? Ben pozitif test yaptim cok sukur. Yokmu baska aramizda???
Rabbim hepimize hayirlisini versin.

Kizlar ne haberler var sizden??? Ben pozitif test yaptim cok sukur. Yokmu baska aramizda???
Rabbim hepimize hayirlisini versin.
Canim benim çok sevindim ne güzel bi haber.Dikkat et tatlim yorma kendini.Folik asit iç yat.kaç haftalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…