mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Kizlar ne haberler var sizden??? Ben pozitif test yaptim cok sukur. Yokmu baska aramizda???
Rabbim hepimize hayirlisini versin.
Ayyy hadi hayırlısı insallah canim çok sevindim senin için Allah tamamina erdirsin bu sefer insallah kucaginda gör evladini

Canim benim çok sevindim ne güzel bi haber.Dikkat et tatlim yorma kendini.Folik asit iç yat.kaç haftalik.
Sagol canim daha 5 gun oldu gecikeli.iki hafta sonra randevum doktorda ama cok korkmaya basladim sanki yine ters gidicek gibi, sevinemiyorum bir turlu. Folik asit iceren multivitamine baslayali 3 ay oldu zaten.dinlenmek dersen de yorgunluktan zor ayaga kalkiyorum zaten. Sende de cok agri oldumu ilk zaman kasiklarinda?

Ayyy hadi hayırlısı insallah canim çok sevindim senin için Allah tamamina erdirsin bu sefer insallah kucaginda gör evladini
Aminnn insallah canim darisi sana insallah. Dua edin bana cok gerginim korkuyorum ters gitmesin diye

Canim.benim korkma benimde kasik agrim cok oldu.ilk zamanlarda yerlesmeye basliyor minnak sonrasi buyudukce daha cok hissedeceksin kasik agrilarini.ben 18.haftadayim hala agrim var.
Ilk haftalarda bende cok halsizdim.
Bide bukadar sitres yap.a canim benim.Allahin izniyle sağlikla alacaksin kucagina bebegini.
2 haftaya gec vermis randevuyu sanki.ben dru arayip hamileyim dediğimde o an gitmistim.sonrası 5 gün arayla cagirdi.13.haftaya kadarda her hafta gittim.
Artik ayliga gectik.
Ağrılari sikinti yapma olurmu.ozellikle sag ve sol kasiginda olacak zamanla oda rahim büyüdüğü icin.gittiginde drun da sana soyleyecektir zaten.
Opuyorum Dualarim seninle.

Ilk gittiginde ne kontroller yapildi peki. Ultrasonda bisey gorebiliyorlarmi?

Ilk gittiginde ne kontroller yapildi peki. Ultrasonda bisey gorebiliyorlarmi?
Benim degerletim cok yuksekti canim.ilk gittiğimde 4 haftalikti.kese olusmaya başlamıştı.5 haftalikken hem kese hem bebek gördü.6 haftada da kalp atislarini duyduk.

Benim degerletim cok yuksekti canim.ilk gittiğimde 4 haftalikti.kese olusmaya başlamıştı.5 haftalikken hem kese hem bebek gördü.6 haftada da kalp atislarini duyduk.
Masallah sübhanallah, cok hizli gelismis herseyi insallahh bende bir bebek gorsem biraz rahatliycam. Bende gecen sefer hic bebek olusmamis iki ay tumore baglanmisim bebegim diye. Simdi esimde bende tedirginiz karnima dokunmaya
Rabbimmm korusun bidaha yasatmasin n'olur.

Seni cok iyi anliyorum.o tedirginlik malesef hep oluyor.her gittiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum.halada öyle.nezamnki dr saglikli diyor rahatliyorum.
Allah tekrarlarini yasatmasin kucagimizada almayi nasip etsin insallah.

Canim birde her soylenen takilma herkeste farklilik gosteriyor bebegin gelişimi.bi arkadaşımla aramizda 5 gun var mesela o kalp atislarini 8. Haftada duydu ben 6 ama onunki cinsiyiyetini daha cabuk gosterdi.benimki hep sakliyor.onun icin dua et sadece tatlim.Cok arastirip okuma kafan karistirmaktan başka hiçbir faydası yok.

Ah canim cok zor beklemek Rabbim guzel seyler duyursun yeterki de beklemeye de raziyim. Allah sizi de korusun bebisine sana saglik versin hep aklimdasiniz. Cok seviniyorum bu ara giren de yok forma mol gebelik sikayetiyle gelmesinde kimse insallahhhh.

Amin canim kimse girmesin.Rabbim kimseyede Yaşatmasin.Sende benim aklimdasin yazdıklarini okuyunca ilk haftalrtimi hatırlıyorum. Bunlar guzel bekleyiş sonuda güzel olacak Allahin izniyle.

Kizlar ne haberler var sizden??? Ben pozitif test yaptim cok sukur. Yokmu baska aramizda???

Canım çok ama çok sevindim Allah sağlıklı bir süreç ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH. Aslında ara ara girip baktım kimseden ses yoktu. Şimdi de bir bakayım dedim hamile var mı aramızda diye ve şimdi seni gördüm çok duygulandım içime doğmuş sanki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tüm kalbimle Dualarım seninle. Dikkat et kendine ve arada bizi haberdar et.

Slm canm uzun zamandr giremiyorum yeni gordum cok dygulandim vallaha cok sevindim Allah tamamina erdirson sakim korkma devamli sure filan oku gelismlerden haberdar et lutfen bnde korunmayi biraktim hayirlisiyla kucagina alirsin ins rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin

Sagolun kizlar insallah en kisa zamanda sizlerden de alalim guzel haberler ama su korkuyuda bir atlatsak keyfini cikartamiyorum sevinemiyorum daha.
Haftaya sali randevum insallah insallah guzel haberler yazarim buraya.
Rabbim korusun hepimizi, umustuz birakmasin hepimize saglikli gebelikler hayirli guzel evlatlar versin.

Mrb bukus oncelikle hic korkma rabbimden yardin dile ve tevekkul et Allaha ins hersey istedgin gibi gider dualarim seninle ... İi hisset ki ii olsun arti sormak istedgim birsey var suan ters gttigini hissettigin belirtin varmi ? Bende kahverengi akinti oluodu misal merak ettim ondan sordum ins ins ins sen bu kez hayirli bi sekilde cocugunu kucagina alirsin

Amin Canım inşallah. Dualarımız seninle. Habersiz bırakma bizi. Kendine de iyi bak.

Sagol canim guzel dileklerin icin. Beni de gecen sefer ebe acil cagirmisti kahverengi lekem var diye. Simdi yok cok sukur .Kasiklarim cok agriyo yine birde goguslerim cok hassasti gecen sefer simdi yine oyle. Ama iste bu her hamilelikte de olabilicek bir durum oldugundan aklima kotu seyler getirmek istemiyorum. Hayirlisi insallah Rabbim bu sefer layik gorur bebisimizi bize.

Merhaba bendr mol gebelik geçirdim bundan 1 sene önce degerlerim dusmedi sürekli cıktı ilaçlı emara tomografilere girdim çok şeyler atlattm. 1 sene bekledim çok şükür şuan hamileyim 3 aylık Rabbime şükürler olsun.Rabbim hepinize nasip etsin.

Hayirli olsun canim, saglikla.kucagina al bebisini insallah.guzel.haberler alalim boyle hep cok sukur.

Benim icin birak mol riskini hamile kalabilmek bile çok zor görünüyordu.sakin ama sakin umudunu yitirme .Allah nasip etsin yeterki.
Bak şimdi 19 hafta bitmek üzere kizim olacak Allah izin verirse.
Allah Burdaki herkesin yavrularına saglikla dogmayi nasip etsin bizlere bağislasin.senin icinde hayirli olcak canim içimden hep oyle geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…