mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Masallah prensesmi geliyor. Darisi bana.Biliyorum hikayeni canim benim , sana nasil surpriz geldi bebisin. Rabbim tamamina erdirsin. Sen artik kesin hamilesin bol bol dua et bizlere. Insallah hersey gonlunce olsun.

Günaydin kizlar bnde dun agrilarim oldu durduk yere acile gttim sag kasigimda 4 cm lik kist varmis birde rahimde yara varmis tamda cocuk dsunmeye baslamisken ... O kadr uzuldum ki ... Doktor " duphaston,ornitop"ilaclarini yazdi doktorm cddi bi durum yok dedi cocuk dsunubilirsin suanlik dedi sizce kist hamilelige engel midir goruslerinizi samimiyetle merak ediyorum arkadslar benm basim hastalktan kurtulmicak galiba yinede cok sukur dualarinizi eksik etmeyin lutfen...

Çok geçmis olsun.canım.kist sorun değil fakat miyomsa problem diye biliyorum.hatta hamile kalince kistler gidebiliyormuş.kurtajdan sonra bendede kücük kistler olusmuştu.dogum kontrol ilaci kullandığım için geçti ve tekrarlamadi.rahimde yara deďigin rahim ağzi yarasi ise bendede vardi ilaçla geçmedigi için 1 yil arayla 2 kere dondurttum.
Rahim agzi yarasi düsüge sebep oluyormus canim.Bana özellikle bunu halledelim öyle korunmayi birak demisti drum.Hatta hamile kalmadan 2 ay once dondurma işlemi yapilmişti.
Allah dermani olmayan bi dert vermesin. Canim Bunlar geçiyor.

Mrb canm tsk edrrim bilgin icin doktor yaran kucuk dedi sorun teskil etmez dedi ama dikkate alacagim mutlaka canm arti over kisti filan diodu adet olursan eriyip gider byle kistler dedi ins benimde oyle olur agri yapio sag tarafmda korkuom tekrarlarsa die ... Allah saglik sihhat versin kurtajdan snra bu iki sorunum basladi maalesef ... Sogan kurune baslamayi dsunuom rabbim hayirlisini nasip etsin

Masallah prensesmi geliyor. Darisi bana.Biliyorum hikayeni canim benim , sana nasil surpriz geldi bebisin. Rabbim tamamina erdirsin. Sen artik kesin hamilesin bol bol dua et bizlere. Insallah hersey gonlunce olsun.
Aminnn insallah herzaman ediyorum azkaldi senin
[QUOTE="bukus, post: 45853764,
Aminn canim inşallah sende gorueceksin bu günleri .herzaman dualarimdasin.öpüyorum haberdar et durumundan.

Kızlar son üç gündür adet olacakmış gibiyim anlamadım ya valla pedle dolasiom artık acaba mi diyorum ama yok diyom sonrada bilmiom duygularım karisik valla bide tam adet tarihimide unuttum bu arada gectimi kaldimi bilmiyorum aman şaşkınlıktan ne ne kadar çok bilmiyorum demişim kısacası dua edin bana varsada sağlıkla yoksada hayırlısı diye ihtiyacım var fazlasiyla

Canim benim hayirli haberlerle inşallah.hamilelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse ayni.emin olmak ićin kan testi yaptir orda kesin ćikiyor.haber ver olurmu.öpüyorum seni..

Günaydin canim yanliş hatirlamiyorsam kontrolün bugündü dimi.Merak ediyorum.seni hayirli haberlerle gelirsin inşallah.Haber ver olur mu.

Günaydin canim yanliş hatirlamiyorsam kontrolün bugündü dimi.Merak ediyorum.seni hayirli haberlerle gelirsin inşallah.Haber ver olur mu.
Cok tesekkur ederim canim ilgine. Yeni geldik hastahaneden 6 haftalik, pıt pıt kalbini gorduk elhamdulillah herkes yasasin bu duyguyu isteyen aglaya aglaya perisan oldum. Iki gundur uyuyamiyordum korkudan ne diyecek doktor diye. Sizi de korusun Allah'im tamamina erdirsin.

Hadi Sibel seni de bekliyoruz aramiza:)

Canim benim cok gecmis olsun. Herseyde var bir hayir, hamile kalsanda bebege zarar vericek bir durum olsaydi daha buyuk hayal kirikligi yasardin. Rabbim korusun artik hepimizi bu hayal kirikliklarindan artik. Doktor onemsiz bulmussa korkma sende sakin. Ama once iyilesmeye calis bence. Icin rahat olsun. Sogan kurunu yapmanda iyi gelir ilk adetinlede yokolup gider insallah korkma. Hepimiz senin icin dua ediyoruz uzulme. Neler atlattik biz bunuda atlatiriz

Aminn canim inşallah cok sevindim.Çok iyi anliyorum seni. Ayni bende oyle olmustum.benim prensesimde 6 haftalikken duyurmuştu kalp atışlarını.Allahin izniyle 4 hafta sonra kendisinide göreceksin biraz sabret ennesi oda bambaska bir duygu.Sonra bi bakmişiz kucağimizdalar.
Rabbim hep güzel yazilar yazsin herkesin yavrusunu korusun bizlere bağişlasin.

Slm canm o kadr o kadr coook mutlu oldum ki cok duygulandim canmm gozlerim doldu Allah tamamina erdirsin suan daha iyigim cok sukur Allaha biraktim rabbim hayirla sonuclandrsin ins hepimizn istegini dktor duphaston isimli ilaci verdi hem kist icin hemde hamile kalmaya yardimciymis ins bnde byle guzel habeler veririm sizlere opuomm hepinizi

Hadi Sibel seni de bekliyoruz aramiza:)
Ya kızlar korkuyorum inanın test yapmaya napcan bilemedim test yapsammi beklesemmi bile kararsızım ben adet olduğum gün ağır cekerdim son 4 gündür ağrılarım var kocama bile diyemedim daha garibim o da çok uzuluyo sonra ondan çok korkuyom ya yoksa yada varsa da yine aynı olursa offf bilmiyorum valla

Canım bugün çarşamba diyerek girdim siteye senin haberin gelmiştir inşallah diye. İnan öyle Mutlu oldum ki anlatamam çok duygulandım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebişe de kendine de iyi bak. :) Dualarımız seninle

Çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana 12haftalık hamileyim ikiz gebelik ama tip dünyasında daha önce hiç yaşanmamış bi durum yaşıyorum bebeğimin biri çok sağlıklı tüm değerleri çok güzel diğer bebek komple mol doktorlar üniversitede tez Konusu olacak bi durum yurtdışında ve ülkemizde üniversitelerde ders olarak işlenmesi için bizden cd olarak görüntü istediler 5 ayrı profesöre muayene oldum gatanin ve çapanın Proflarına da muayene oldum ama hepsi hamileliği sonlandırmam gerektiğini söylüyor ama bebeğim okadar kıpır kıpır ki onu gördükten sonra mümkün değil aldırmak istemiyorum vicdanım hiç rahat değil gebeliğe devam edersem rahimin alınma durumu da var ve bir daha hiç bi şekilde hamile kalamazsin diyo doktorlar ne yapacağımı bilmiyorum sürekli ağlıyorum Allah kimsenin başına vermesin çok zor çok çaresiz bi durum

ALLAH hakkında hayirlisini versin canim çok zor bu durum nasıl anladılar birinin mol olduğunu hicmi ihtimal yok kurtarma şansınız yok çok üzüldüm senin adına dua et bol bol vücudun atmiyomu acaba hiç mi şans vermiyor doktorlar aldirmasan rahime kesin zarar veriyomuymus nasıl kiyilir o cana ya ama sana zarar vercekse napcaksin canim aldircan o zaman mecburen

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıklı olan bebeği kurtarma şansınız olur. Bir arkadaşımın da ikiz gebelikte bebeklerden birini sonlandırmışlardı ama mol değildi. Bu durumda böyle birşey olabiliyor mu acaba. Rabbim mucize yaratsın inşallah senin için. Çok Zor bir durum tüm kalbimle dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…