mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Doktorlar çok olumsuz bi kaç hafta sonra çok yoğun kanamayla geleceksin ve senin hayatı riskin olacak okadar yogun kanamada rahimin mutlaka alınacak başka türlü kurtulamazsin diyo bebeğin yaşama şansı bu durumda zaten olmaz diyolar kafam çok karışık düşünecek vakit bile yok dedi doktor napıcam bilmiyorum

Doktorlara göre şansım hiç yok zaten İkizlerden birinin mol diğerinin normal olduğu daha önce hiç görülmemiş bi şey diyo doktorlar 5Prof gördü beni hepsi de aynı şeyi söylüyor

O zaman çok zor biliyorum ama aldır canim yoksa baska yolu daha sonra ucunda hic anne olamamak var şimdi en azindan 1 yil sonra tekrar hamile kalabilirsin rahmin alinirsa o sansinda yok Rabbim bu mubarek gecede seni caresiz birakmasin insallah gerek birakmasin yavrun senle kalsin canim

Doktorlara göre şansım hiç yok zaten İkizlerden birinin mol diğerinin normal olduğu daha önce hiç görülmemiş bi şey diyo doktorlar 5Prof gördü beni hepsi de aynı şeyi söylüyor
Canim cok gecmis olsun sastim kaldim bende okuduklarima. Ah insan nasil baglaniyor hemen karnindakine dimi. Ama seni bir tehlikeye sokacak durumda da kendini de dusunmen lazim. Hicbirimiz anlayamayiz nasil hissettigini senin basina geldi ama en azindan bizimle paylasmak rahatlatir seni bir nebze umarim.
Allah yar ve yardimcin olsun.

Aminnnn canim.amin.hepimize guzel gunler yasatsin yaradan.

Insallah canin ben inaniyorum zaten az kaldi hepimiz bebeklerden bahsedicez yakinda sadece. Sabrimizin sonu selamet insallah.

Allah razi olsun canim, ilginize alakaniza nasil mutlu oldum anlatamam.
Insanin hic tanimadigi bilmedigi kisilere derdini paylasip sonrada onlardan aldigi destek paha bicilemez. Hele ki paylasacak kimsesi yoksa.

Allah razi olsun canim, ilginize alakaniza nasil mutlu oldum anlatamam.
Insanin hic tanimadigi bilmedigi kisilere derdini paylasip sonrada onlardan aldigi destek paha bicilemez. Hele ki paylasacak kimsesi yoksa.

Canım çok doğru söylüyorsun ama bizi bizden iyi kimse anlamaz kimi ne olmuş der kimi daha da üzüyor insanı. Paylaşılmıyor başkasıyla. Dualarımız daha bir içten yürekten bizim çünkü birbirimizi anlayabiliyoruz sadece. Ben de 8 nisanda doktora gittim yumurtlamaya denk gelmiş doktor heyecan yaptı biraz ama rahim duvarı kalınlığı 8 cm üstü olması gerekirken 7cm miş progesteron ilacı verdi sabah akşam kullanıyorum. 22 nisanda test yap dedi kandan. İçim tuhaf buruk ama biraz da kıpır kıpır. Dualarınıza çok ihtiyacım var ne olur dua edin benim için. 10 gün sonra test yapacağım tabi hastalanmazsam. Rabbim sağlıkla versin başka şey istemem. Sen de kendine de bebişe de iyi bak ve bizi arada haberdar et. Öpüyorum

Hadi canim insallah, beklemek cok zor biliyorum ama tatli bekleyisler olsun hep hayatimizda. Rabbim saglikli guzel bir bebis versin sana da.
Zaten eger olmussa simdi karninda buyuyodur:)

Merhaba arkadaşlar ben de kısmi mol gebelik gecirdim. Patolojiden gelen raporla anladık. 6 ay boyunca kontrollerim olacak. Ilk ogrendigimde yıkıldım. Simdi biraz biraz atlatiyorum. Bebeğime uzulurken simdi de kendi sağlığımın derdine dustum. Bu surecteki arkadaslara sabır ve kolaylıklar diliyorum. Güzel haberleri olan da bizlere umut oluyor. Maalesef 2000 de 1 ihtimal geldi bizi buldu. Bundan sonrası guzel olsun inş.

Geçmiş olsun öncelikle 10 ay oldu benimde korkma yukselmez insallah bende her ay kontrole yürek caarpintisiyla gidiyordum ama çok şükür atlattım insallah sağlıkla bir bebek nasip etsin Allah kucağına almayı canim damdan düşenin halini yine damdan düşen anlar derler bizde öyle ışte birini daha duyduğumuzda üzülüyoruz hamile olanı duyuncada seviniyoruz yakındır bitecek insallah bu gunlerde moralini yüksek tut

Amin canım. Inşallah bugunler geride kalacak.. Bir gun hepimiz evlat sahibi oluruz inşallah. . Aslında biz secilmis kişileriz öyle düşünüyorum. Ödülümuz de buyuk olacak senin de kısmı mol gebelik miydi canım?

Evet aynıydı benimde nasip böyleymiş çok baglanmistim ben ruyalarda bile hala hamileyim düşün o kadar yani şimdi gülüp geçiyorum mecburen napalim

Evet aynıydı benimde nasip böyleymiş çok baglanmistim ben ruyalarda bile hala hamileyim düşün o kadar yani şimdi gülüp geçiyorum mecburen napalim
Ben de acaba sorun bende mi diye düşünmüştüm. Yanlış bir hareket mi yaptım ya da yanlış mı beslendim diye, kimisi de hava kirliği stres filan dedi. Herkes bir sebep söyledi. Hava kirliliği sebebi çok saçmaydı, o zaman bu şehirde kimse doğuramaz herkes farklı kafadan konuştu. Patoloji raporundan sonra öğrendim zaten yaşayamayacak bir bebekmiş. En azından sebebini öğrendim ama ondan sonrası başka telaşlar başladı mol gebelik olduğu için. Bundan sonrası iyi olsun inşallah. Diğerlerinden daha çok mücadele vereceğiz sadece bundan sonraki süreçte.

Kızlar ben korunmayı bırakıyorum artık dua edin 11 ay oldu yeter beklemek istemiyorum artık yine olmucaginin garantisi yokki 5 yil gecsede bana dua edin valla en çok buna ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar anneliği yaşamak bebeğimizi kucağımıza almak hepimizin isteği tabii allahın izniyle. 5 kez düşük yaptım ve hepsi 5. haftasındaydı. en sonuncusu 15 gün önce. aslında acım çok büyük bunu yaşayanlar anlar ancak, fakat öyle noktadayım ki elimden gelen bir şey ne yazık ki yok. KATÜ de yapıldı tetkiklerim düşük için hiç bir nedene rastlanamadı. herşeyim normal. Bana diyecekleri bir şey olmadı ne yazık ki. Herhangi bir doktora gittiğimde senin şu rahatsızlığın var işte bu yüzden demeleri için dua ediyorum çünkü sorun varsa çözümü de var. ya yoksa? Benim gibi olanlar var mı aranızda tekrarlayan nedensiz düşükler. varsa bana yardımcı olur musunuz. hepimizin hepimizden öğrenecekleri var.ne bileyim artık kulağım her şeye açık. söyleyeceğiniz yazacağınız tek bir söz bile benim için çok kıymetli, şimdiden teşekkür ediyorum.

Kızlar ben korunmayı bırakıyorum artık dua edin 11 ay oldu yeter beklemek istemiyorum artık yine olmucaginin garantisi yokki 5 yil gecsede bana dua edin valla en çok buna ihtiyacım var
Canim yeter bencede ben 8 ayda birakmiştim.Allahim tez zamanda sağlikla once karnini sonra kucagini doldursun inşallah.Allahim yüzüne gülsün.

Canim yeter bencede ben 8 ayda birakmiştim.Allahim tez zamanda sağlikla once karnini sonra kucagini doldursun inşallah.Allahim yüzüne gülsün.
Ya insallah canim ya dua et insallah tutsun ve sağlıklı olsun insallah çok yıprandım inanki hamile görmeye tahammül edemiyorum üzüntüden onlar için seviniyorum kendim için uzuluyorum

Canim Allah birdaha yasatmasin burda genelde mol gebelik yaşayanlar var açıkçası senin durumunda olan birine rastlamadım.5.haftada kendilinden mi düsüyor bebeklerin patoloji yapılmadı mi hic.Kan pıhtılaşmasi düsuğe sebep olurmuş. Genetik tarama da çıkmıştır ama bilemedim.Allah şifa versin inşallh.dilerim tekrarini yasamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…