Cok gecmis olsun canim Rabbim bir an once sagligina kavustursun. Insan basta cok korkuyo uzuluyo ama zaman ilac gibi geciriyo.Merhaba arkadaşlar ben de kısmi mol gebelik gecirdim. Patolojiden gelen raporla anladık. 6 ay boyunca kontrollerim olacak. Ilk ogrendigimde yıkıldım. Simdi biraz biraz atlatiyorum. Bebeğime uzulurken simdi de kendi sağlığımın derdine dustum. Bu surecteki arkadaslara sabır ve kolaylıklar diliyorum. Güzel haberleri olan da bizlere umut oluyor. Maalesef 2000 de 1 ihtimal geldi bizi buldu. Bundan sonrası guzel olsun inş.
Insallah canim hadi hayirlisi.Ya insallah canim ya dua et insallah tutsun ve sağlıklı olsun insallah çok yıprandım inanki hamile görmeye tahammül edemiyorum üzüntüden onlar için seviniyorum kendim için uzuluyorum
Sağol canim çok teşekkür ederim dusunmen yeter söyledim birine birkaç gune gelecek o getirecek hem bu arada folic asit kullanıyorum o gelince ona baslicam bıraktım artık bende korunmayı vercek olan Allah yine vercek 10 yil beklesemde kendimi hazır hissediyorum ve bıraktım hayırlısı insallahInsallah canim hadi hayirlisi.
Su multivitamin varya benim kullandigim, hep aklimdaydi zaten, eger istersen sana da yollarim postayla? Icimden geciriyodum hep birisine faydam dokunursa ne mutlum ben hala devam ediyorum kullanmaya su an.
Insallah bekletmesin seni, guzel saglikli bir hamilelik diliyorum. Korkma sakin Allah buyuk.Sağol canim çok teşekkür ederim dusunmen yeter söyledim birine birkaç gune gelecek o getirecek hem bu arada folic asit kullanıyorum o gelince ona baslicam bıraktım artık bende korunmayı vercek olan Allah yine vercek 10 yil beklesemde kendimi hazır hissediyorum ve bıraktım hayırlısı insallah
Aminnn canim çok sağol insallah korkmuyorum suan tek istediğim sağlıklı olsun AllahtanInsallah bekletmesin seni, guzel saglikli bir hamilelik diliyorum. Korkma sakin Allah buyuk.
Hayırlı olsun yeni surecinKızlar ben korunmayı bırakıyorum artık dua edin 11 ay oldu yeter beklemek istemiyorum artık yine olmucaginin garantisi yokki 5 yil gecsede bana dua edin valla en çok buna ihtiyacım var
Mol gebeliği ogrenmeden önce sebebini baya arastirmistim dusuklerin.. Buyuk ihtimal bebeklerde kromozom anomilisi olabilir.. Kurtaj meteryali genetige gönderilmedi mi hic? Onun dışında sende kan pıhtılaşmasi, genetik bir takim durumlar, gizli seker, gizli tansiyon, ottoimmun rahatsızlıklar(troid gibi) olabilir. Riskli gebelik uzmaniyla görüşmeni tavsiye ederim.. Yine bu yaptiracagin tahlillerden bir sey cikmazsa pgt yöntemi ile tup bebek kalıyor geriye. Bu arada eşin sperm testi ve kromozom analizi yaptırmalı. . Belki de esinden kaynaklı olabilirmerhaba arkadaşlar anneliği yaşamak bebeğimizi kucağımıza almak hepimizin isteği tabii allahın izniyle. 5 kez düşük yaptım ve hepsi 5. haftasındaydı. en sonuncusu 15 gün önce. aslında acım çok büyük bunu yaşayanlar anlar ancak, fakat öyle noktadayım ki elimden gelen bir şey ne yazık ki yok. KATÜ de yapıldı tetkiklerim düşük için hiç bir nedene rastlanamadı. herşeyim normal. Bana diyecekleri bir şey olmadı ne yazık ki. Herhangi bir doktora gittiğimde senin şu rahatsızlığın var işte bu yüzden demeleri için dua ediyorum çünkü sorun varsa çözümü de var. ya yoksa? Benim gibi olanlar var mı aranızda tekrarlayan nedensiz düşükler. varsa bana yardımcı olur musunuz. hepimizin hepimizden öğrenecekleri var.ne bileyim artık kulağım her şeye açık. söyleyeceğiniz yazacağınız tek bir söz bile benim için çok kıymetli, şimdiden teşekkür ediyorum.
Ah canim çok sağol çok yıprandım bu süreçte benle hamile kalıp doğuran insanları gördükçe iki kat arttı bide eltim hamile şimdi bu hafta doğumu var ve ben o bebeğe nasıl bakcam onu düşünüyorum suan Allah büyük kiskanmiyorum ama çok üzülüyorum Rabbim banada isteyen herkese de nasip etsin hep sağlıklı bir gebelik hayirli sağlıklı bir evlat diye duam hetkesinkini kabul etsin insallahHayırlı olsun yeni surecinben de sabırla bekliyorum korunmayi bırakmayı. .Zaman çabuk geçiyor. .Bundan sonrası güzel olsun canım. .
Mol gebeliği ogrenmeden önce sebebini baya arastirmistim dusuklerin.. Buyuk ihtimal bebeklerde kromozom anomilisi var.. onun dışında sen kan pıhtılaşmasi, genetik bir takim durumlar, gizli seker, gizli tansiyon, ottoimmun rahatsızlıklar(troid gibi) olabilir. Riskli gebelik uzmaniyla görüşmeni tavsiye ederim.. Yine bu yaptiracagin tahlillerden bir sey cikmazsa pgt yöntemi ile tup bebek kalıyor geriye. Bu arada eşin sperm testi ve kromozom analizi yaptırmalı. . Belki de esinden kaynaklı olabilir
Amin canım. . Insallah hemen gelir bebegin sağlıkla kucağına alırsın. . Seni cok iyi anlıyorum. Son zamanlarda gözümün önüne o kadar cok hamile kisi geliyor ki resmen büyük bir sınavın icinde olduğumu hissediyorum. Bu kıskançlık degil onlar adına cok seviniyorum ama kendime uzuldugum de cok oldu. Ama en önemlisi bu mol gebelik sağlığın her seyden daha önemli olduğunu ogretti bana. Oyuzden sukrediyorum yine de halime. Insallah bizler de senin gibi sureci sorunsuz atlatip bebek icin calismalara başlarızAh canim çok sağol çok yıprandım bu süreçte benle hamile kalıp doğuran insanları gördükçe iki kat arttı bide eltim hamile şimdi bu hafta doğumu var ve ben o bebeğe nasıl bakcam onu düşünüyorum suan Allah büyük kiskanmiyorum ama çok üzülüyorum Rabbim banada isteyen herkese de nasip etsin hep sağlıklı bir gebelik hayirli sağlıklı bir evlat diye duam hetkesinkini kabul etsin insallah
Inşaallah bende öyle dusunenlerdenim verdiyse Rabbimin bu bildiği vardır diyorum ama nefis ışte onada engel olunmuyo benim 1 ayim daha vardı doktora bile demedim birakcam korunmayı diye sonuçta tekrar yasamiyacagimin garantisimi var Allaha bıraktım işimi folic asit kullanıyorum bide dua ediyorum benden bu kadar Rabbim bilirAmin canım. . Insallah hemen gelir bebegin sağlıkla kucağına alırsın. . Seni cok iyi anlıyorum. Son zamanlarda gözümün önüne o kadar cok hamile kisi geliyor ki resmen büyük bir sınavın icinde olduğumu hissediyorum. Bu kıskançlık degil onlar adına cok seviniyorum ama kendime uzuldugum de cok oldu. Ama en önemlisi bu mol gebelik sağlığın her seyden daha önemli olduğunu ogretti bana. Oyuzden sukrediyorum yine de halime. Insallah bizler de senin gibi sureci sorunsuz atlatip bebek icin calismalara başlarızunutma bizim ödülümuz herkesten buyuk olacak..
Insallah bekletmesin seni, guzel saglikli bir hamilelik diliyorum. Korkma sakin Allah buyuk.
Benimde olmadi canim zaten bu ay başlamıştık bizde o yüzden çok yapmıyorum suan kafaya aslında hiç takmamayi düşünüyorum bu arkadaşımız 8 aylık filan hamileydi dün gece kanamasi başlamış az kalsin kaybediyoduk bebek ölmüş içinde zehirledi galiba hala yoğun bakımda Allahim göstermesin bi bebekleri daha var kurtaramayiz demiş dün doktor ama bugün azcik daha iyiymiş ne desem bilmiyorum çok moralim bozuldu duyuncaBukus merhaba Canım. Merak ettim nasılsın? İnşallah herşey iyi gidiyordur. Haberdar et arada bizi. Bu arada benim nisanda da olmadı. Hayırlısı hayırlı Zamanda olacak inşallah.
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin inşallah.Mrb kizlar bugün normalde adet gunumdu hamilelik belirtilerim vardi ozellikle gogus agrisi icimden kan testi yapmak geldi ve deger yani beta hcg degerim 81 virgullu bisey cikti p.tesi tekrarlican hamileyim sevincliyim icim icime sigmio hemsirem tekrarlamk lazm dedi esimle 18 19 gun filan oldu iliskiye gireli, tahminmce o zamn hamile kaldim ne olur dualarinizi esirgemeyin inanin sizlerde aklimdan cikmiyorsunuz rabbim ins hayrli evlatlar vermeyi nasip etsin hepimize şu hayirli gunlerde
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin inşallah.
Selamlar canim. Allah'a sukur hersey yolunda gidiyo simdilik, 12inci haftamiza girdik. Ultrasonda gorunce rahatladik biraz. Ama hala tedirginligimi atamadim.biseyler ters gidicek diye. Sen nasilsin, olmayisina uzulme sakin zamani degilmis bu ay olur kimbilir. Saglikla sihhatle olsun da insallah hepinize yasatsinRabb'im dualarimdasiniz. Opuyorum.Bukus merhaba Canım. Merak ettim nasılsın? İnşallah herşey iyi gidiyordur. Haberdar et arada bizi. Bu arada benim nisanda da olmadı. Hayırlısı hayırlı Zamanda olacak inşallah.
Guzel haberlerini alalim insallah canim. Gozun aydin Rabb'im seni de bebisini de korusun saglik versin. Cok sevindim.Mrb kizlar bugün normalde adet gunumdu hamilelik belirtilerim vardi ozellikle gogus agrisi icimden kan testi yapmak geldi ve deger yani beta hcg degerim 81 virgullu bisey cikti p.tesi tekrarlican hamileyim sevincliyim icim icime sigmio hemsirem tekrarlamk lazm dedi esimle 18 19 gun filan oldu iliskiye gireli, tahminmce o zamn hamile kaldim ne olur dualarinizi esirgemeyin inanin sizlerde aklimdan cikmiyorsunuz rabbim ins hayrli evlatlar vermeyi nasip etsin hepimize şu hayirli gunlerde
bukus .!.:Guzel haberlerini alalim insallah canim. Gozun aydin Rabb'im seni de bebisini de korusun saglik versin. Cok sevindim.
Hep aklimdasiniz inan cok bulantim var internete filan giremiyorumSaol canm ya ins rabbim kucagina almayi nasip eder korkma zateb kritik haftalari neredeyse atlatmissin Allab buyuk banada dualarini esirgeme benimde korkularim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?