mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Canım hayırlısı olsun kısmet bu işler Allah sağlıkla versin inşallah. Ayrıca çok geçmiş olsun uzunca bir zamandır giremiyorum annem rahatsız gelip gidiyorum bir de çalışıyorum İstanbul'da yaşamak zaten eziyet. İnşallah iyileşmiştir arkadaşınız. Epey zaman olmuş durumu nasıl?

Canım hayırlı olsun. Görünce çok sevindim. Epey zaman olmuş giremiyorum inşallah iyisindir. Müsait olduğunda arada haberdar et. İnşallah herşey yolunda ve sağlıklıdır. Rabbim sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Canım merhaba. Yine epey zaman geçmiş giremedim annem rahatsız Bu ara bebek düşünecek durumda bile değilim hatta Allah biliyor korkuyorum varsa ne yaparım annemin yanında olmam gerekiyor diyorum ama bir taraftan da varsa Allah gücünü de verir diyorum hayırlısı artık. Sen Nasılsın bulantı da vardı galiba. İnşallah daha iyisindir. Her biriniz aklımdasınız ve tüm hamile arkadaşlarıma her gün içimden dua ediyorum. Arada da haber ver bize. Güzel sağlıklı haberler olsun inşallah. Öpüyorum Hayırlı geceler

arkadaşlar merhaba. hastane kağıtlarımı bulamıyrum ama orada mol gebelik gibi şeyler yazdığını hatırlıyorum fakat çoğu yerde yazan gibi benm değerlerim çok hızlı değil çok yavaş yükseliyordu 48 saat aralıklarla hiç 2ye katlanmadı doktorum sağlıksız dedi ve küretaj işlemi gerçekleşti. şimdi benm sorum şu bana lk adete kadar kornun dedi. snrasında ise kontrole çağırdı yumurta durumuna bakıcam dedi. ben 15 nisanda geçirdim operasyonu 33. gün bugün ama hala adet plmadım sizce ne kadar sürer adet olmam?

Patolojiye gonderdimi kürtajla aldıklarını gondermediyse bilemez mol olduğunu canim kırk gune kadar oluyor adet benim tam 30 günde olmuştu iki ay 30 oldum ama ben hayatımda öyle bir adet olmadim evden çıkamadım 8 9 ped değiştirdim bir günde artik basim donuyodu o kadar cok geliyoduki doktora gittim onemli degil icerde biriken dedi sende olursun bu gunlerde gecmis olsun bu arada kalp atisi varmiydi kac haftalikti insallah bidahaki saglikli olur

canm gönderildi temiz çıktı sonuçlarım benimki gelişmiyordu yani döllenme bile sağlıklı değildi en son değerim 320 idi o gün alındı zaten. reahim içi temizleme yöntemiyle alındı. rahim içi sağlıksız gebelik olarak adlandırdı doktorum durumumu. kese falan yoktu sadece operasyondan 2 gün önce bir hücre birleşmesi görülebildi ama gelişmedi.

Anladım canim o zaman adetten sonra senin korunmana gerek yok 40 gün geçerse olmazsan hala doktora git baksın bi ne dicek bakalim

Mrb cnmm iyiyim smdilk cok sukur 4+5 hamileyim bi hafta once kontrole gttim kan degerlerim guzeldi ama henuz keseyi goremedik yarin kontrolum var 1 hafta gecti tedrginm korkuom dualarini eksik etme bu arada cok gecmis olsun rabbim saglik sihhat, hayrli evlatlar nasip etsin anneligi tattirsin....

Canım çok teşekkürler. Keseyi kontrolde görürsünüz diye düşünüyorum inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına. Yarın haberdar et kontrolden sonra mutlaka merak ederim. Benim de iki gündür göğüslerim çok ağrıyor ayrıca da bel Ağrım da var hiç böyle olmazdı aslında. Cumartesi günü hastalanmam lazım bu kadar erken olmazdı belirtiler. Ya erken hastalanacağım ya da bakalım hayırlısı artık. Yarın haberdar et bizi öpüyorum

İns hamilesindr cnm rabbim sanada bu dygulari tez tattirr ins m etme bilio musum benmde belirtilerim bi hafta kala baslamsti ozellikle goguslerimde hassasiyet vardi ins seninde guzel haberlerini aliriZ hadi bakalm ins yarin mutlaka haber veririm cnm

Canım nasılsın? Gittin mi kontrolüne? Merak ettim. İnşallah herşey yolundadır. Hayırlı haberlerin olsun inşallah

Canım nasılsın? Gittin mi kontrolüne? Merak ettim. İnşallah herşey yolundadır. Hayırlı haberlerin olsun inşallah

Mrb cnm kusuruma bkma donemedim bi turlu veee bugun gttim Allah' a sukurler olsun sevincten agladmm dayanamadmm kesem gorundu ins minigimide gorurum dktor hersey yolunda dedi o yuzden sakin ama sakin umudunuzu kaybetmeyin biz uc hamile arkads sizde en ii cesaret ornegiyiz Allah yardim edio olacagin onunede,gecilmio korkmayin sizede o kadr dua ediom ki szlerde benm aklimdasiniz rabbim ins sizede bu dygulari yasatacaktr bndan emin olun ve ustunuzdeki korkuyu atin

Canım çok sevindim valla ne yalan söyleyeyim ara ara girip baktım dua ediyordum içimden de. İnşallah sonraki kontrolünde de kalp atışını duyarsınız. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim mutlulukları yaşatsın inşallah. Benim de pazartesi günü annem amiliyat olacak ve yanında kalacağım bir de malesef sigara içiyorum öğrenirsem bırakırım bildiğim için yarın test yaptıracağım hastalanmazsam. Bugün kasık ve bel ağrısından öldüm. Bakalım kısmet herşeyin hayırlısı. Haber veririm Rabbim sağlıkla nasip etsin başka şey istemem. Kendine dikkat et. İyi beslenmemeye çalış. Öpüyorum

arkadaşlar bende mol gebelik şlüpesiyle kürtaj oldum yalnız benm benm kürtaj olmadan birhafta önce bebek kalp atışları vardı bebgide dr görmüştü sonradan oluştu bu durumda dr parsiyel mol olabilir dedi kesin sonuç patolojide çıkacak polikistik over hastasıyım zaten coş zor hamile kaldım böyle oluncada yıkıldım resmen ben hamile kaldıgım ay bilmeden çok igne ilaç kullanmıştım diş için bu etkili olmuşmudur sizce

Merhaba arkadaşlar. Bugün kan tahlili yaptırdım 128 çıktı değer. Allah sağlık izin verirse dördüncü hamile olacağım. Ama korkuyor insan yalan söyleyemem. Rabbim korkularımızı sevince dönüştürsün İnşallah. Haftaya doktora randevu aldım. İnşallah herşey yolunda gider dualarınızı eksik etmeyin ne olur. İyi akşamlar

Cnm oncelikle cok gecmis olsun annen icin... Ve hayirli olsun bu demektr ki hamilesin çoook sevindim ya canm Allah kucagina alacagin gunleride gostersin korkma bol bol ayet filan oku ben oyle yapiorum ayy cok mutlu oluom hamile gaberi alinca benm belim iki hafta cok agrimsti hic korkma

Cnmm cok gecmis olsun mol gebeligin zaten tam olarak neyden oldgu bilinmiyor olacagin onune gecilmiyor cnm korkma ins tekrar hamile kalirsin yeri geldiginde ... Parsiyel mol oldgu kesinlestimi ? Bnde tam mol gecrmistim her hafta duzenli kontrollere git iyi beslenmeye bak cabuk atlatrsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…