mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Allah razı olsun canım ya. Daha yeni yaşadın sende bu duyguları anlıyorsundur beni. Doktoruma bir gideyim keseyi görürsek biraz daha rahatlarım inşallah. Ben de dua ediyorum edeceğim de Allah'ın izniyle. Hep birlikte bebeklerimizi kucaklarınıza aldığımız günleri görelim İnşallah. Öpüyorum

bahark_05 G gamzeninyildizi
Kizlarrrr hadi hepinizin gozu aydin. Cok seviniyorum hep boyle guzel haberler paylasmak nasip etsin Rabb'im su mubarek gunlerde.
Annen icin cok gecmis olsun canim umarim rahatsizligi ciddi degildir.
Bizde 13uncu haftadayiz. Sık sık kontorle gidiyoruz. Dun de ultrasyonumiz vardi hersey yolunda gidiyor elhamdüllillah.
Darisi sizlere olsun, kucak dolusu sevgiler...

Canim cok gecmis olsun. Insallah sonuclar temiz cikarda cok fazla beklemek zorunda kalmazsin. Ama oyleyse de uzulme, Allah yardim ediyo zaman su gibi geciyo tolarlanirsin bir an once insallah. Dua et bol bol. Bilmek sormak istedigin bisey olursa elimizden geldigince yardimci oluruz. Mol gebelikte sebep bulamiyorlar, o nedenle ilac kullanmana filan takilma. Biz doktordan cok biliyoz artik sanirim bu konuyu(

teşekkür ederim inşallah çabucak geçer benm anlamadıgım ilk hafta bebekte kalp atışı vardı bu durumdada mol gebelik olabiliyormu en çokta zor hamile kaldıgım için bu bekleme süresi beni üzüyor yasımda 31 zaman aleyhime işliyor

Kesinlikle canm senu cok iyi anlaiyorum neler hissettiginide canm dualarim seninle... Ben korkuodum halada korkuom ama korkularimz genellikle yersiz cikiyor hepimizn bak bircok arkadasnda saglikli masallah rabbim sanada bu duygulari tattircak korkma canm sure ayet oku aklina geldikce ... Rabbim anneligi tattirsin haber vermeyi unutma haber beklicem hayirli haberlerle donecegini dusunuom ins

Desteğin için çok teşekkür ediyorum canım. Allah razı olsun. Şu mübarek Berat Kandil'inde Rabbim herkesin ne sıkıntısı varsa gidersin, tüm hamilelerin ve buradaki arkadaşlarımızın sağlıklı bir hamilelik süreci ile bebeklerimizi kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş

Bakalım perşembe günü gideceğim İnşallah herşey normaldir. Haber veririm tabi ki inşallah hayırlı haberlerimi olur sen de haberdar et. Öpüyorum

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah. Benim de kalp atışı vardı bebeği de gördük 13. Haftada ikili teste gidince öğrendik kalp atışı durmuştu Ve ben de 31 yaşımdayım. Patolojiden kesin sonuç gelince anlaşılıyor benimki parsiyel moldü. 1 ay kadar kanda beta hcg düşüşü takibi yapılıyor. Muhtamelen 6 ay korunun diyecektir doktorun. Sonrasında Allah'ın izniyle yeniden hamile kalınabiliyor. Ben 2015 yılı haziran ayında kürtaj olmuştum. Şimdi çok yeni daha ama kanda çıktı doktora gideceğim Allah'ın izniyle hamileyim. Zor bir süreç ama bu bizim imtihanımız demek gerekiyor bence ve şükür etmek gerekiyor geçiyor ve öğretiyor geçerken. Allah yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun. Herhangi bir sorun olur ise buradayız. İyi geceler.

Merhaba canım. Çok teşekkür ediyorum. Annem bel fıtığı bel kayması ve omurilik daralmasından pazartesi amiliyat olacak. İnşallah Allah'ın izniyle iyi olacak yaklaşık 3 haftadır ayağının üstüne basamıyor. Biraz zor ve riskli bir operasyon. Bakalım yarın hastaneye yatıyoruz iyi olacak inşallah. Tam da bunlarla uğraşırken bir kan testi yaptırayım dedim çünkü göğüslerim çok ağrıyordu. Değerim 128 çıktı Ama tabi tedirgin oluyor insan Perşembe günü doktora gideceğim keseyi görürsem rahatlarım inşallah. Senin için de çok mutlu oluyorum canım. Manşallah. Rabbim sağlıkla hamileliğini tamamlayıp sağlıkla bebeğini kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Güzel haberlerle buluşalım yeniden inşallah mübarek Berat Kandil'inde yaptığımız tüm dualar kabul olsun inşallah. Öpüyorum iyi geceler

öncelikle tebrik ederim saglıkla kucagına al inşallah benm dr parsiyel moldan şüpeleni,yor çünkü beta hcgde yüksek degildi muhtemelen parsiyel dedi peki parsiyele ne sebep oluyor ve patoloji nekadar sürede çıkıyor bilginiz varmı

Merhaba, Bende geçen sene haziran parsiyel mol gebelik geçirdim. Sebebi sanırım 1 yumurtaya 2 spermin döllenmesi dr. deyimi ile genetik hata. Benim beta hcg çok yüksekti kürtajdan önce 70.000 idi normal kontrole gittim ve kalbi durmuştu ama kanama yada ağrı sancı hiç yoktu kürtaj oldum pataloji 1 haftada çıktı parsiyel mol gebelikti. Doktor 1 yıl kesinlikle hamile kalma dedi şimdi haziranda 1 yıl olacak sabırla bekliyorum inşallah rabbim bir daha yaşatmasın.

Bende kurtaj oldugumda 31 yasindaydim, tesaduf:)
Simdi 32 oldum. Daha cok gec degil uzulme.iki turlu mol gebelik var. Benimki kompleydi, sadecw tümör var bebek yok
Parsiyelde surekli okudugum bebek.kalp atislari filan duyuluyo ama 9ila12 haftada duruyo. Sende de oyle olmus sanirim.
Ben yurt disindayim burda sonuclar cok cabuk geliylo orda ne kadar surecek bilmem, doktorun bilgi vericektir uzulme
Sen sık sįk kan verip degerlerinin dustugunden emin ol. Su an sagligin herseyden onemli. Allah sana da verir insallah uzulme umudunu kaybetme.seni cok iyi anliyorum inan.

Canim annenin ameliyati iyi gecti umarim, acil sifalar dilerim.
Yarin doktor randevun var sanirim, hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

verdiginiz bilgi için teşekkür eder,m geçiren birileriyle konuşmak rahatlatıyor keşke geçirmeseydik o ayrı konu dün kontrolum vardı pataloji 1 hafta sonra çıkacak ama kan degerim bir haftada 200 düşmüş bu sevindirdi sıfırlanınca ne olacak korunma suresi,ni dahamı az verecek

Geçmiş olsun, ilk zamanlar çabuk düşse de beta hcg son aylarda düşmesi yavaşlıyor ve sıfırı görmek biraz uzayabiliyor. Ben kan tahlillerini ilk ay her hafta sonra 15 de 1 sonra ayda bir yaptırdım şu an 11 ay oldu kürtaj olalı. 1 ay sonra tekrar çalışmalara başlayacağız. İnşallah tekrar yaşamayız aynı şeyleri

yalnız benm beta zaten yuksek degildi haftasıyla uyumluydu inanıyorum ki bir ay içinde sıfırlanacak olumlu düşünmeye çalışıyorum

Geçmiş olsun canim sende bendensin aynı haziranda oldum bende kürtaj benimde 1 yil dolmak üzere ama ben geçen ay bıraktım korunmayı zaten olmadi geçen ayda bu ay nasip ama bu seferde pek zannetmiyorum olcagini folic asit başladım hem onu kullanıyorum saldim yakasını açıkçası Allahtan gelene razıyım

Sağol canım sanada geçmiş olsun, Bende geçen ay folic asite başladım solgar ın. Ben ramazanı bekliyorum ramazan geçsin öyle düşünüyoruz,kafam çok karışık ve korkuyorumda tekrar olur mu diye doktor araştırmasındayım rutin bi kontrole gitmek istiyorum öncesinde gerekli kan tahlillerini yaptıracağım kan değerlerim normal mi diye. Doktorlarda pek açıklama yapmıyor bu mol gebelikle ilgili. Ben kan pıhtılaşması testini de yaptıracağım

yalnız benm beta zaten yuksek degildi haftasıyla uyumluydu inanıyorum ki bir ay içinde sıfırlanacak olumlu düşünmeye çalışıyorum
İnşallah herşey gönlünce olur ama mol geçirince beklemek önemli. Çünkü beklemeyip tekrar geçirenlerde çok var tamamen sıfırlanması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…