Canim benim hayirli olsun uzun zamandir giremiyorum.çok sevindim ne guzel hepimiz hamileyiz.saglikla kucagimizada almak nasip olur inşallah.Her ayi farkli bir heyacanli sitresli.dogurana kadarda bitmiycek bu endişe.bizde 27. Haftadayiz Rabbim hepimizinki sağlikla tamamina erdirsin.Dikkat et canim hayirli haberler ver inşallah.Mrb cnmm iyiyim smdilk cok sukur 4+5 hamileyim bi hafta once kontrole gttim kan degerlerim guzeldi ama henuz keseyi goremedik yarin kontrolum var 1 hafta gecti tedrginm korkuom dualarini eksik etme bu arada cok gecmis olsun rabbim saglik sihhat, hayrli evlatlar nasip etsin anneligi tattirsin....
Canim annenin ameliyati iyi gecti umarim, acil sifalar dilerim.
Yarin doktor randevun var sanirim, hadi guzel haberlerini bekliyoruz.
öncelikle tebrik ederim saglıkla kucagına al inşallah benm dr parsiyel moldan şüpeleni,yor çünkü beta hcgde yüksek degildi muhtemelen parsiyel dedi peki parsiyele ne sebep oluyor ve patoloji nekadar sürede çıkıyor bilginiz varmı
Amannn maşallah sen 27 haftalikmi olsun kizz valla zaman nasıl geciyo tup bebek için doktor bakarken nasilda şıp diye hamile kaldin dün gibi hala Allahim ne yüce zamanı geldimi herşey oluyo sabretmek sukretmek önemli Allah tamamina erdirsin insallah canim benim annesi gibi bir kız olsunCanim benim hayirli olsun uzun zamandir giremiyorum.çok sevindim ne guzel hepimiz hamileyiz.saglikla kucagimizada almak nasip olur inşallah.Her ayi farkli bir heyacanli sitresli.dogurana kadarda bitmiycek bu endişe.bizde 27. Haftadayiz Rabbim hepimizinki sağlikla tamamina erdirsin.Dikkat et canim hayirli haberler ver inşallah.
Canim her bunyede baska ilerliyor aslinda. Sana kendi hikayemi anlatayim. 9 haftalikken tam mol gebelikten kurtaj oldum ben. Degerim 60.000 civariydi. Sonra haftalik kan verdim birbucuk ay. Sifirlandigini gorunce 3 haftada bir 3 defa daha kan verdim. Emin olmak icin yukselmedigine.verdiginiz bilgi için teşekkür eder,m geçiren birileriyle konuşmak rahatlatıyor keşke geçirmeseydik o ayrı konu dün kontrolum vardı pataloji 1 hafta sonra çıkacak ama kan degerim bir haftada 200 düşmüş bu sevindirdi sıfırlanınca ne olacak korunma suresi,ni dahamı az verecek
Dualarimiz seninle canim.Günaydın canım. Çok sağol. Çok şükür iyi geçti amiliyatımız ama sonrası da çok özenli bakim istiyor. Pazar yattık hastaneye sanırım yarın çıkaracak doktorumuz. Rabbim sağlık sıhhat versin geçecek inşallah. Evet bugün annemi ablama bırakıp doktora gideceğim biraz heyecan biraz korku var tabii. İnşallah keseyi görürüz inşallah sağlıklıdır. Dualarınızı eksik etmeyin. Haber veririm doktordan sonra inşallah hayırlı sağlıklı haberlerim olur.
Yok canim kiz değişmedi. Aynen öyle veren rabbime bin şükür.Molden sonra zaman nasil geçecek yine aynisi olurmu olmazmi ne yapicam derken hamile kaldim.Sadece dua ve şükür Rabbim vakti zamani gelmeden hicbirşeyi nasip etmiyor.Amannn maşallah sen 27 haftalikmi olsun kizz valla zaman nasıl geciyo tup bebek için doktor bakarken nasilda şıp diye hamile kaldin dün gibi hala Allahim ne yüce zamanı geldimi herşey oluyo sabretmek sukretmek önemli Allah tamamina erdirsin insallah canim benim annesi gibi bir kız olsunhaha kızdı dimi bide oglansa darilmasin bize ayol
Çok teşekkür ederim bakalım bugün doktor kontrolüm var daha net olacak inşallah durumum. Yani genel olarak mol gebelik için bir yumurtanın iki sperm ile döllenmesi deniyor ancak neden olduğuna gelince hiç bir neden yok. Patoloji bir haftada çıkıyor. İnşallah patoloji sonrası değerlerin çabuk düşer. Değerlerin düşmesi bir ayı geçebiliyor. Sonrasında da doktorun sana söylediği süre kadar korunmak gerekiyor. Ama sakin uzun demeyin o sürede geçiyor ve sonrasında yeni süreçlere girilebiliyor. Bu arada bende de 3 tane miyom var. Yanı benim de hamilelik sürecim iki kere zor ama Rabbim nasip edecekse gerisi boş. İnşallah hayırlı sağlıklı haberlerimizi paylaşırız. Kendine
Allah tama
Günaydın canım. Çok sağol. Çok şükür iyi geçti amiliyatımız ama sonrası da çok özenli bakim istiyor. Pazar yattık hastaneye sanırım yarın çıkaracak doktorumuz. Rabbim sağlık sıhhat versin geçecek inşallah. Evet bugün annemi ablama bırakıp doktora gideceğim biraz heyecan biraz korku var tabii. İnşallah keseyi görürüz inşallah sağlıklıdır. Dualarınızı eksik etmeyin. Haber veririm doktordan sonra inşallah hayırlı sağlıklı ha
berlerim
Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin canım benim hiç korkma sitreste yapma.Rabbim yavrularimizi bize bağişlasin.hayirli saglikli haberlerin olsun inşallah.Günaydın canım. Çok sağol. Çok şükür iyi geçti amiliyatımız ama sonrası da çok özenli bakim istiyor. Pazar yattık hastaneye sanırım yarın çıkaracak doktorumuz. Rabbim sağlık sıhhat versin geçecek inşallah. Evet bugün annemi ablama bırakıp doktora gideceğim biraz heyecan biraz korku var tabii. İnşallah keseyi görürüz inşallah sağlıklıdır. Dualarınızı eksik etmeyin. Haber veririm doktordan sonra inşallah hayırlı sağlıklı haberlerim olur.
Bende birşey yok daha canim suan temizlik var boya yaptırdım temizlik le cebellesiyorum bugün bitecek insallah ramazanda geçsin insallah sonra olur diye düşünüyorum bari oruclarimi tutayim denemeye devam ama nasip artık napayim eltimin bebeği oldu bu arada çok tatli maşallah hiç düşündüğüm gibi olmadi tabi benimde cocugum sayılır dedim vermeyen Allah vermez elimizden birşey gelmez dua etmekten başka yapacak birseyim yok sizlerde dua edin insallah Rabbim tez zamanda nasip etsin banada isteyen herkesedeYok canim kiz değişmedi. Aynen öyle veren rabbime bin şükür.Molden sonra zaman nasil geçecek yine aynisi olurmu olmazmi ne yapicam derken hamile kaldim.Sadece dua ve şükür Rabbim vakti zamani gelmeden hicbirşeyi nasip etmiyor.
Sen nedurumdasim nasil gidiyor.
Bende birşey yok daha canim suan temizlik var boya yaptırdım temizlik le cebellesiyorum bugün bitecek insallah ramazanda geçsin insallah sonra olur diye düşünüyorum bari oruclarimi tutayim denemeye devam ama nasip artık napayim eltimin bebeği oldu bu arada çok tatli maşallah hiç düşündüğüm gibi olmadi tabi benimde cocugum sayılır dedim vermeyen Allah vermez elimizden birşey gelmez dua etmekten başka yapacak birseyim yok sizlerde dua edin insallah Rabbim tez zamanda nasip etsin banada isteyen herkesede
Sağol canim sende çok dikkat et hem kendine hem bebege biliyorum bu kuru bu ay olmazsa denicem bakalim yok zaten geçen yılda bu zamana denk gelmişti kahrolmustum orucun gitti diye bu yıl insallah tutcam sağol cokAllahin izniyniyle Allah sanada nasip edecek ama vakti gelmedi demekki.Ben bi kür uygulamistim bi dene istersen.Yumurtaliklari guclendirmek icin.Çorekotu bal tarcin.yapmak istersen detayli anlatirim.Ramazani da bos geçirme bence mübarek ay.Bu ramazan ben tutamiycam gunler cok uzun dayanamam.Sonra 30 günü nasil tutarim bilmiyorum.Allah yardimcim olsun.
Eltininde bebeginide Allah bagislasin anali babali büyütsün.
Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah.Dikkaat et kendine..
Dualarimiz seninle canim.
Çok teşekkür ederim bakalım bugün doktor kontrolüm var daha net olacak inşallah durumum. Yani genel olarak mol gebelik için bir yumurtanın iki sperm ile döllenmesi deniyor ancak neden olduğuna gelince hiç bir neden yok. Patoloji bir haftada çıkıyor. İnşallah patoloji sonrası değerlerin çabuk düşer. Değerlerin düşmesi bir ayı geçebiliyor. Sonrasında da doktorun sana söylediği süre kadar korunmak gerekiyor. Ama sakin uzun demeyin o sürede geçiyor ve sonrasında yeni süreçlere girilebiliyor. Bu arada bende de 3 tane miyom var. Yanı benim de hamilelik sürecim iki kere zor ama Rabbim nasip edecekse gerisi boş. İnşallah hayırlı sağlıklı haberlerimizi paylaşırız. Kendine iyi bak.
Geçmiş olsun canim doktorunun haberi varmi polikistik over olduğuna eğer yoksa soyle 1 yil yerine 6 ay diyebilir o zmanInşallah benimde suremde gecer sagkikli bir sekilde hamile kalirim bende pokikistik over var zaten iki yilda zorla hamile kaldı m insallah 6ay korun derde sure uzun okmaz
Inşallah canim .Benimde yumurta rezervimde azalma vardi.1 yilda 2 kere yarim agzi yarasi dondurttum.bende zor hamile kalmistim.komplet mol geçirdim.Normalde 1 yildi bekleme surem ama ben 8 ay korundum.drum izin verdi.Korunmayi biraktim,1 kere adet oldum ve hamile kaldim.Umutsuz olma canim benim Rabbim ol derse olur.ilk zamanlar cok zor geciyor ama sonrası bi bakmissin vakit geçmiş.Inşallah benimde suremde gecer sagkikli bir sekilde hamile kalirim bende pokikistik over var zaten iki yilda zorla hamile kaldı m insallah 6ay korun derde sure uzun okmaz
Cok haklisin umutsuz olmayim rabbim cok aratmasin insallahInşallah canim .Benimde yumurta rezervimde azalma vardi.1 yilda 2 kere yarim agzi yarasi dondurttum.bende zor hamile kalmistim.komplet mol geçirdim.Normalde 1 yildi bekleme surem ama ben 8 ay korundum.drum izin verdi.Korunmayi biraktim,1 kere adet oldum ve hamile kaldim.Umutsuz olma canim benim Rabbim ol derse olur.ilk zamanlar cok zor geciyor ama sonrası bi bakmissin vakit geçmiş.
Haberi var ulturasondada gordu geçen umarim 6ay der bu sebepten üzülüyorum kolay hamile kalsam bekleme suresi beni germezdiGeçmiş olsun canim doktorunun haberi varmi polikistik over olduğuna eğer yoksa soyle 1 yil yerine 6 ay diyebilir o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?