- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Sen çok beklemezsin o zaman canim ben bir yıl bekledim seni bekletmezHaberi var ulturasondada gordu geçen umarim 6ay der bu sebepten üzülüyorum kolay hamile kalsam bekleme suresi beni germezdi
[QUOTEgozunaydin5, post: 46657828, member: 638263"]Canım Doktorda dönüyorum. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Keseyi gördük çok şükür bin şükür. 4+4müş. Progesteron başladı. Rabbim sağlıkla tamamını erdirip kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.
Inşallah benimde suremde gecer sagkikli bir sekilde hamile kalirim bende pokikistik over var zaten iki yilda zorla hamile kaldı m insallah 6ay korun derde sure uzun okmaz
Canm gozunaydinnn☺ çok sevindim ya canm masallh rabbim lucagimiza almayida nasip eder ins bnde bu hafta kontorle gidicem kalp atislarini duymaya ins hayirli haberle donerim hafif hafif agrilarim oluo yani olup duruyo korkuomda ama Allah buyuk rabbim butun isteyen herkse nasip eder ins hayrlisyla ins bu mubarek gunlerde ...
Cok sevindimm inan gozlerim doldu. Guzel haberlerinizi aldikca kardesim gibi mutlu oluyorum hepinize.Çok sağol canım. Bakalım inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder. Beni de iki hafta sonra çağırdı. 13 haziran da gideceğim kısmet olursa. Sen ne Zaman gideceksin? Haber ver mutlaka. İnşallah sağlıkla atıyordur minik kalbi Rabbim
inşallah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah.
Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın sabret o bebeğin henüz vakti gelmedi demekki ben umudumu kaybetmiyorum zamanı geldiğinde rabbim bizlerede sağlıklı evlatlar verecektir bundan şüphen olmasın. Allahım bizimde kucağımızı boş bırakmasınYarin patoloji sonucum cikacak insallah supelendigi gibi mol gwmwlik degildir bir umut iate
Amin insallah allah kimsenin kucagini vos birakmasin peki sizin korunma sureniz bittimiGeçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın sabret o bebeğin henüz vakti gelmedi demekki ben umudumu kaybetmiyorum zamanı geldiğinde rabbim bizlerede sağlıklı evlatlar verecektir bundan şüphen olmasın. Allahım bizimde kucağımızı boş bırakmasın
Benimki sadece merak patolojide bebetin cinsiyetide cikiyormu ha hic fatketmez acının cinsiyeti olmaz kizda olsa erkekte farketmez[/QUOT
Canım benim bu ay bitiyor 1 yıl önce haziranda bebeğimi kaybettim 11 haftalıkken. Cinsiyeti bebek büyükse belli olur belki ama bana birşey demedi dr. cinsiyetle ilgili bende sormadım açıkçası.
Peki sizin ilk bebeginizmi bebim ikinciydi oglumda hic sorun yoktu sorunsuz gamile kaldim ama bunfa once polikistik over kisti cikti sonra mol gebelik oldu zor hamile kaldim siz suan hamilemiainiz okuyorum okudukları mi unutuyorum :)
Beslenmem benimde iyi kiloluyum aksine birde bende d vitamini düşük oda kakitesiz yumurta yapabilirmis ben hamile olmsdan antibiyotik igne falan kullanmistim acaba inlardami rtkilesi diye düşünüyorumBenim ilk gebeliğimdi bende kolay hamile kaldım ama kalbi durdu sonradan malesef mol gebelik olmuş yani beslenmeme de çok dikkat ederim sırf bebek için sevmesem de neler yedim vitamin olsun diye. Ama olacağı varmış yapacak birşey yok. Şuan hamile değilim ramazan geliyor diye düşünmedik ramazandan sonra deneyeceğiz hayırlısı inşallah. Facem yok benim kullanmıyorum canım.
Peki eşler in tedavi olmasina gerek varmı yoksa bir kerelige mahsus bir sıkıntı mi nette bos yumurtayı iki spermin follemesnden kaynakli yazıyorYani mol gebelikte daha cok spermle ilgili sorun oluyor sanırım
Tedavi yok canım tamamen sans bize denk geldi bidaha tekrarlama olasılığı düşük ama yok.değil ışte bu yüzden bekliyoruz 1 yil 6 ay olasılıkları düşürelim diye yani bu bir hastalık değil bulasmiyor tedavi edilmiyor tamamen şans isi kisacaPeki eşler in tedavi olmasina gerek varmı yoksa bir kerelige mahsus bir sıkıntı mi nette bos yumurtayı iki spermin follemesnden kaynakli yazıyor
Peki eşler in tedavi olmasina gerek varmı yoksa bir kerelige mahsus bir sıkıntı mi nette bos yumurtayı iki spermin follemesnden kaynakli yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?