mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Canm gozunaydinnn☺ çok sevindim ya canm masallh rabbim lucagimiza almayida nasip eder ins bnde bu hafta kontorle gidicem kalp atislarini duymaya ins hayirli haberle donerim hafif hafif agrilarim oluo yani olup duruyo korkuomda ama Allah buyuk rabbim butun isteyen herkse nasip eder ins hayrlisyla ins bu mubarek gunlerde ...[/QUOTE]

Çok sağol canım. Bakalım inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder. Beni de iki hafta sonra çağırdı. 13 haziran da gideceğim kısmet olursa. Sen ne Zaman gideceksin? Haber ver mutlaka. İnşallah sağlıkla atıyordur minik kalbi Rabbim
inşallah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah.

Inşallah benimde suremde gecer sagkikli bir sekilde hamile kalirim bende pokikistik over var zaten iki yilda zorla hamile kaldı m insallah 6ay korun derde sure uzun okmaz

İnşallah doktorun verdiği süre bitiminde sağlıkla en kısa sürede hamile olursun canım

Çok sağol canım. Bakalım inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder. Beni de iki hafta sonra çağırdı. 13 haziran da gideceğim kısmet olursa. Sen ne Zaman gideceksin? Haber ver mutlaka. İnşallah sağlıkla atıyordur minik kalbi Rabbim
inşallah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah.[/QUOTE]
Cok sevindimm inan gozlerim doldu. Guzel haberlerinizi aldikca kardesim gibi mutlu oluyorum hepinize.
Insallah sabirla bekleyen herkese versin Rabb'im. Herseyin hayirlisi. Bu mubarek gunlerde dualarim kalbim hep sizin yaninizda. Bir daha kotu seyler yasamamak dilegiyle

Cok sevindimm inan gozlerim doldu. Guzel haberlerinizi aldikca kardesim gibi mutlu oluyorum hepinize.
Insallah sabirla bekleyen herkese versin Rabb'im. Herseyin hayirlisi. Bu mubarek gunlerde dualarim kalbim hep sizin yaninizda. Bir daha kotu seyler yasamamak dilegiyle[/QUOTE]

Günaydın canım Amin inşallah. Aynı şekilde benimde tüm dualarım hepimiz için. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Bunda sonra guzel ve hayırlı haberler paylaşırız inşallah öpüyorum

Yarin patoloji sonucum cikacak insallah supelendigi gibi mol gwmwlik degildir bir umut iate
Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın sabret o bebeğin henüz vakti gelmedi demekki ben umudumu kaybetmiyorum zamanı geldiğinde rabbim bizlerede sağlıklı evlatlar verecektir bundan şüphen olmasın. Allahım bizimde kucağımızı boş bırakmasın

Amin insallah allah kimsenin kucagini vos birakmasin peki sizin korunma sureniz bittimi

Peki sizin ilk bebeginizmi bebim ikinciydi oglumda hic sorun yoktu sorunsuz gamile kaldim ama bunfa once polikistik over kisti cikti sonra mol gebelik oldu zor hamile kaldim siz suan hamilemiainiz okuyorum okudukları mi unutuyorum :)

Peki sizin ilk bebeginizmi bebim ikinciydi oglumda hic sorun yoktu sorunsuz gamile kaldim ama bunfa once polikistik over kisti cikti sonra mol gebelik oldu zor hamile kaldim siz suan hamilemiainiz okuyorum okudukları mi unutuyorum :)

Benim ilk gebeliğimdi bende kolay hamile kaldım ama kalbi durdu sonradan malesef mol gebelik olmuş yani beslenmeme de çok dikkat ederim sırf bebek için sevmesem de neler yedim vitamin olsun diye. Ama olacağı varmış yapacak birşey yok. Şuan hamile değilim ramazan geliyor diye düşünmedik ramazandan sonra deneyeceğiz hayırlısı inşallah. Facem yok benim kullanmıyorum canım.

Beslenmem benimde iyi kiloluyum aksine birde bende d vitamini düşük oda kakitesiz yumurta yapabilirmis ben hamile olmsdan antibiyotik igne falan kullanmistim acaba inlardami rtkilesi diye düşünüyorum

Peki eşler in tedavi olmasina gerek varmı yoksa bir kerelige mahsus bir sıkıntı mi nette bos yumurtayı iki spermin follemesnden kaynakli yazıyor
Tedavi yok canım tamamen sans bize denk geldi bidaha tekrarlama olasılığı düşük ama yok.değil ışte bu yüzden bekliyoruz 1 yil 6 ay olasılıkları düşürelim diye yani bu bir hastalık değil bulasmiyor tedavi edilmiyor tamamen şans isi kisaca

Peki eşler in tedavi olmasina gerek varmı yoksa bir kerelige mahsus bir sıkıntı mi nette bos yumurtayı iki spermin follemesnden kaynakli yazıyor

Tedaviye gerek yok canım bizimkisi kötü şans malesef. Ben geçen dr gittim iki defa tekrarlayan pek görmedim dedi inşallah dediği gibi olur dua edelim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…