- 10 Ekim 2015
- 111
- 52
- 18
- 34
Benimde dorduncu ayim benimde 1.20 canim herhalde normal suan diye dusunuyorum yani
Merhabalar, ben 3 aydir kullaniyorum dogum kontrol hapini ama icim hic rahat degil. Dun bir sonraki aya basladim. O bitsin bidaha kullanmoycam sanirim. Sogan suyunu nasil kullaniyosun? Idrar yolu iltihabi geciriyorum su an iyi gelirmiydi?Benimde tam moldü ama bazi şeyleri dktorlar abartio benimde degerlerim kurtaj oldugumda 16000 di sonradan cok hizli dsuodu hatta ben dogum kontrol habini kullanmiyorum ii gelmedigi icin ... Sogan suyu filan iciom idrari sokturuo ve cok faydali die
Merhabalar, ben 3 aydir kullaniyorum dogum kontrol hapini ama icim hic rahat degil. Dun bir sonraki aya basladim. O bitsin bidaha kullanmoycam sanirim. Sogan suyunu nasil kullaniyosun? Idrar yolu iltihabi geciriyorum su an iyi gelirmiydi?
Baska neler yapiyosunuz kendinizi bidahaki hamilelige hazirlamak icin? Beslenmenizde nelere dikkat ediyosumuz?
Ben sabah kahvemi biraktim, uyaninca once sut iciyorum:)
Kefiri burda bulamam zannedersemBen Protein agirlikli beslenmeye çalisiyorum birde bağışıklık sistemini güçlendirici kefir içiyorum tavsiye ederim.Dr um kefirin çok faydali olduğunu soyledi.
Buyük marketlerin hepsinde var.Ķüçük semt marketlerinde bulunmuyor malesef.Nerde oturuyorsun canim.Gerçi evdede yapiliyormus am hiç denemedim açikcasi.Aslinda dahada sağlikli olur.Kefiri burda bulamam zannedersem
Hollanda'da yasiyorum ben. Dun toptanci bir Turk marketina ugradim ama almanyada satiliyor dedi. Ona alternstif bisey bulmaya calisiyorum.Buyük marketlerin hepsinde var.Ķüçük semt marketlerinde bulunmuyor malesef.Nerde oturuyorsun canim.Gerçi evdede yapiliyormus am hiç denemedim açikcasi.Aslinda dahada sağlikli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?