mol gebelikten kisa sure sonra saglikli gebelik ...

Arkadaslar ben tam mol gecirdim 4 ay once degerlerim cok hizli dustu 1 lere gelince yavas dusmeye basladi suan 1.20

Benimde dorduncu ayim benimde 1.20 canim herhalde normal suan diye dusunuyorum yani

Merak etmeyin 5 in altina düşünce sifirlanmis sayiliyor sonrarasi cok yavas ilerliyor. yükselmedigi surece risk yok canim.Şimdi surenin bitmesini bekliyoruz.Benimde 6.ayim bitti kasımda basliycam kismetse.

Tsk ederim bi nevi içim ferahladı cnmm 5 in altina düşünce artik yukselme gibi bi ihtimal kalmio sanirimm ama yinede gel gör ki psikolojik olarak yanlis seyler dsunuom çevremde mol gebe cocugu olan cok insan var ins bizde ilerde bebis kucagimiza aliriz

TE="aygays, post: 42982735, member: 670010"]Merak etmeyin 5 in altina düşünce sifirlanmis sayiliyor sonrarasi cok yavas ilerliyor. yükselmedigi surece risk yok canim.Şimdi surenin bitmesini bekliyoruz.Benimde 6.ayim bitti kasımda basliycam kismetse.[/QUOTE]

Tam molmüydü kısmi molmü ?

Benim tam moldü.Ilk degerim 27000 di 25 . Gun 4.6 diydi sifirlanmis kabul ediyoruz dedi drum.3 farkli dr biri 1 yil ikisi 6 ay yeterli dedi bende hepsinin ortasini buldum.8 aydan sonra basliycam.

Benimde tam moldü ama bazi şeyleri dktorlar abartio benimde degerlerim kurtaj oldugumda 16000 di sonradan cok hizli dsuodu hatta ben dogum kontrol habini kullanmiyorum ii gelmedigi icin ... Sogan suyu filan iciom idrari sokturuo ve cok faydali die

ygays, post: 43016917, member: 670010"]Benim tam moldü.Ilk degerim 27000 di 25 . Gun 4.6 diydi sifirlanmis kabul ediyoruz dedi drum.3 farkli dr biri 1 yil ikisi 6 ay yeterli dedi bende hepsinin ortasini buldum.8 aydan sonra basliycam.[/QUOTE]

Masallah Canm benimde 4 ayim oldu en son 1. 20 di

Ayyy bitsin istiyorum artik bende gecsin su zaman da hayirlisiyla bida yasamak istemiyorum allah yasatmasin kimseye beklemek cok zor

Merhabalar, ben 3 aydir kullaniyorum dogum kontrol hapini ama icim hic rahat degil. Dun bir sonraki aya basladim. O bitsin bidaha kullanmoycam sanirim. Sogan suyunu nasil kullaniyosun? Idrar yolu iltihabi geciriyorum su an iyi gelirmiydi?
Baska neler yapiyosunuz kendinizi bidahaki hamilelige hazirlamak icin? Beslenmenizde nelere dikkat ediyosumuz?
Ben sabah kahvemi biraktim, uyaninca once sut iciyorum:)

Ben bugün test yaptirdim 5 aydir yaptirmiyordum.en son 2.20 idi şimdi 2 .altina düşmüyor malesef cumartesi günü kontrolüm var dra sorucam bakakalim ne diycek.Gerci 5 in altina düşünce problem yok demisti.ilaci dun itibariyle bira8ktim.cok zor geçti ama cok sukur 2 ayim kaldi.
Allahin izniyle buzamanda geçer saglikli bir sekilde alırız bebislerimizi kucaklarimiza.Umutlari yitirmek yok olumlu düsünelim ki olumlu olsun canlar.
Guzel haberler gelsin artik .

Ben Protein agirlikli beslenmeye çalisiyorum birde bağışıklık sistemini güçlendirici kefir içiyorum tavsiye ederim.Dr um kefirin çok faydali olduğunu soyledi.

[QUOTE="bukus, post: 43048822, member:ierhabalar, ben 3 aydir kullaniyorum dogum kontrol hapini ama icim hic rahat degil. Dun bir sonraki aya basladim. O bitsin bidaha kullanmoycam sanirim. Sogan suyunu nasil kullaniyosun? Idrar yolu iltihabi geciriyorum su an iyi gelirmiydi?
Baska neler yapiyosunuz kendinizi bidahaki hamilelige hazirlamak icin? Beslenmenizde nelere dikkat ediyosumuz?
Ben sabah kahvemi biraktim, uyaninca once sut iciyorum:)[/QUOTE]

Cnm doktor habi al dedi ama hic almk istemedim 4.ayimdayimm suan ilac kullanmayida dusunmuom sogan suyunu faydali her derde deva oldugu icin adetlerimin 7. Gununden sonra iciom elimden geldgince vitaminli seyler tuketiom misal hamilelikten once folik aside baslicam die dsunuom ins...

Buyük marketlerin hepsinde var.Ķüçük semt marketlerinde bulunmuyor malesef.Nerde oturuyorsun canim.Gerçi evdede yapiliyormus am hiç denemedim açikcasi.Aslinda dahada sağlikli olur.
Hollanda'da yasiyorum ben. Dun toptanci bir Turk marketina ugradim ama almanyada satiliyor dedi. Ona alternstif bisey bulmaya calisiyorum.

Kizlar besinci ayim kurtajdan sonra normalde olmam gerek bugun yada dundu aslinda gunu ama adet olmadim henuz kocama bile soyleyemedim hamile olabilirim diye dusunuyorum ama doktor bir yil demisti olsa bile bisey olur diye korkuyorum yine napcammmm offgg biilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…