ben bu aralar bunalımdayım galiba kızlar.aslında anlatıp tadınızı kaçırmakta istemiyorum ama bi akıl verene ihtiyacım var.ben motivayonumun düştügünü hissediyorum.sürekli yeniden yeniden başlayıp sonra bozmalarım artık kendimden nefret etmeme sebep oldu.bugün tamam diyorum yeni bir başlangıç ama 2 gün sonra bi kaçamak hadi ertesi gün yeniden .bıktım artık iradesizliğimden .çokta aman aman oburlugum yok ama bu suçluluk pişmanlık duygusundan bıktım artık.kendimi salmak istiyorum ama biliyorum ki fazlasıyla bu bana pahalıya patlıyacak dahada mutsuz olacagım.çünkü biliyorumki salmak demek hooppp kiloların yeniden geri gelmesi demek.sürekli zayıflamayla hayatımda değişen şeyleri düşünmeye çalışıyorum eşime karşı daha rahatım mesala koplekslerim azaldı yada bi magazaya girdiğimde buldugum kıyafet secenegi arttı.insanların övgülü sözleri gibi gibi ama işte bunlar bile beni gaza getirmiyor sanki.akrepbimin başlattıgı yarışmaya bile 2 günden fazla azimlenemedim.kendi manevi hayatımla ilgilide sıkıntılarım var en büyük sorunum bi karar alıp sonuna kadar arkasında duramıyorum.acaba aldıgım kararlarla kendimi çokmu kasıyorum kafam karışık anlayacagınız biraz ara versem sizce iyi gelir mi bana yada daha farklı çözüm varsa lütfen yazın bana çünkü ben monti yapıyorum diye kendimi ve sizleri kandırıp vaktinizi almak istemiyorum
narincim seni o kadar iyi anlıyorumki...hangimizin başına gelmediki bu depresyon hali...ben en son 2 hafta önce cuma tartıda 78,800 ü görünce sinirlerim bozulmuştu,o gün kendi kendime kızıp durdum,bi türlü diyet moduna giremiyodum,pazartesi başlayıp çarşambaya varamadan son bulan denemeler,2 gün yürüyüş yapıp devamını getirememeler
bu hal işede yansımaya başladı,çünkü mutsuzdum ve o gün herşey okadar üstüste geldiki abartmıyorum 2 saat falan ağlama krizine girdim...sonra hem burdaki arkadaşlarım hemde nişanlım sayesinde kendime geldim,o gün dönüm noktam oldu,önümde bi hedefim var,gelinliğimin içinde zarif bi gelin olmak istiyorum ben..ve karar verdim,şu ana kadarda 4 kilom gitti bile...karar vermek inan herşeyin başı...seninde şu anda ki sorunun karar tam olarak karar verememek...
canımcım sen zaten yolun büyük bi bölümünü katetmişsin,resimlerine baktım l,öncekiyle şimdiki arasında inanılmaz fark var,biliyosun kendimizi salınca hemencecik eski halimize dönüyoruz ve kendimize en büyük mutsuzluğu yaşatıyoruz...bugün seninde dönüm noktan olsun bence...bi karar ver inan arkası gelicektir...kendini çok daha mutlu hissedeceksin eminim...burdan kopmayıda sakın düşünme,inan benim için. şuraya yazıyor olmak,size karşı sorumlu hissettiriyo beni ve birbirimize verdiğimiz destek motivemi ikiye katlıyo