moralim çok bozuk yine yalnızım

BlackCat

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
5.069
9
356
Erzurum
çok yoruldum bu evliliği tek yürütmekten. ya işte akşamları ya arkadaşları ile buluşur. evde ise de devamlı nette yada şimdi olduğu gibi maç izler çok sıkılıyorum bunalıyorum ne olacak bizim halimiz. herşey normalmiş gibi davranıyor ben bu mutsuzluğu tek başıma yaşıyorum

5 yıl olmuş kuzum tavır koymak içn geç kalmışsın gerçi koysanda değiştiremezdin.. can çıkar huy çıkmaz. 15 yıldır bizdede durum sizdeki gibi:)

aynen öyle kuzum ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen tabiri caizse:// şöyle bir yol gösterebilirim sana sende arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir o zaman bu kadar çok dert etmezsin şahsen ben çareyi böyle buldum:)

5 yıl olmuş kuzum tavır koymak içn geç kalmışsın gerçi koysanda değiştiremezdin.. can çıkar huy çıkmaz. 15 yıldır bizdede durum sizdeki gibi:)

nasıl başlarsa öyle gidiyor değil mi...

kaç kez bağırdım çağırdım ağladım anlattım kavga ettim güzellikle söyledim yok yok ilk günkü gibi. o hayatı dilediğince yaşıyor ben tek takılıyorum. acaba niye evlendim merak ediyorum hani madem böyle yalnız takılacaktım ne gereği vardı

böle okuyunca evlilikten cekiniyorum

sevgiliyken nişanlıyken falan da mı ilgisizlerdi yoksa evlendiginiz gun hop diye mi değiştiler :44:

böle okuyunca evlilikten cekiniyorum

sevgiliyken nişanlıyken falan da mı ilgisizlerdi yoksa evlendiginiz gun hop diye mi değiştiler :44:

sevgiliyken her sabah 7 de arardı senin sesinle uyanmak sesini duymak güç veriyo sevgilim diye günde en az 3 kez arar 10 msj yollardı en az bu da. sei seviyorumlar aşk yeminleri nele r neler evlenince odunlaşıyorlar niyeyse. birde bana o kadar söz vermişti ben değişmeyeceğim hep böyledeli aşık kalacam diye

hiç arkadaşım yok ki yeni bir şehirdeyiz 5 aydır ve hiç çevrem yok. yapayalnız kaldım iyice ((

aman artık benim nasıl olsa rahatlığı onlardaki nişanlıyken hergün saat başı telefonlar her gün görüp gezmek istemeler evlenince malesef bitiyor://

hadi yaa :26:

nedir acaba böle değiştiren herseyi... evlilik kumar gibi diyolar ya dogru galiba

kumar ve ne yazık ki kaybedenler hep kadınlar oluyo. devamlı yalnızzım. burada tanımadığım insanlarla konuşup dertleşiyorum. yanlış anlamayın iyi ki siz varsınız yoksa kafayı yiyeceğim. ama be adam hiç mi korkmuyon bu netten sevgili falan buldu diye. kıskansa mutlu olacam yani o hale geldim

sordun mu hiç neden böle olduk diye? cevabı ne oldu

Ben de böyle yazıları okudukça korkuyorum evlenmekten ya..Üzücü gerçekten sonuçta evlilik nedir? Bir hayatı paylaşmaktır.. Ne demek bekar hayatı yaşıyor, tek başına takılıyor.. Olur mu öyle şey o zaman senle neden evlenmiş ev işlerini yaptırmak için mi Bakalım ben nasıl bir odunla evlenicem gerçekten çekiniyorum...

sıkma canını kuzum alışmaya çalış başka çaremiz yok malesef alışmak zorunda olmaktan başka.. ve dediğimi yapmaya çalış arkadaşlarınla mutlu olduğun insanlarla daha çok vakit geçir inan iyi gelicek.

kısmet işi canım bu işler gerçekten hepsi aynı değil çok nadirde olsa etrafta görüyoruz eşinin ağzının içine düşüp nasıl mutlu edeceğini şaşıran ereklerde var bize bakıpta korkma yani:) kaderinde ne varsa onu yaşar herkes.

Haklısın canım gerçekten kader...İşin kötüsü de hiç aşık olmadım ya bu yaşıma kadar Allah biliyor ben nasıl seçicem evleneceğim adamı İlgiyi alakayı geçtim umarım dürüst namuslu inançlı biri olur. Umutsuzum bu konuda malesef :/

sordun mu hiç neden böle olduk diye? cevabı ne oldu
cevap basit. onu sıkmayacakmışım bunalıyormuş. öyle zora gelemiyormuş. bin yılın başı çıkıyormuş bin yılın başı dediği haftada en az bir kez üç kezide bilirim. o zaten evliliği hiç istememişmiş. insanların arkadaşları ile zaman geçirmesi normalmiş. benim yalnız olmam arkadaşım olmaması onun suçumuymuş. o evde yokken devamlı ark ile tel görüşüyorum ama bir yere kadar ya herkesin hayatı var hergün benim tel ile mi ilgilenecekler.

canım dediğim gibi yeni bir şehirdeyim ve eski dostların hepsi çook uzak. tel görüşüyorum ancak. burada kimseyi tanımıyorum. bütün gün işteyim akşam evde ortamda yok zaten tanışacak...

Bu cümleyi kendimi kurdu Sizle zorla mı evlenmiş yanii :/ bence siz ona onun size davrandığı gibi davranın böyle pervasız hiçbişeyi takmayan bazende yemek felan yapmayın, -valla arkadaş edindim bi kaç tane yarın gün var ona hazırlancam diyiverin bakalım napıyomuşş görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…