bence her erkek biraz değişiyor evlenince önemli olan bunun derecesi.. benim eşim evlenmeden meyva soyar bana ve elleriyle yedirirdi düşünün.. şimdi bu ve bunun gibi şeyler yok ne yazıkki ama olsun.. ben de değişmişimdir belki eskisi kadar ilgi göstermiyo olabilirim..bilmiyorum..
ilgi görmeyince göstermemekte çok normal canım benim eşim nişanlıyken bana bir söz vermişt hafta sonları kahvaltını yatağa getiricem diye.. 15 yıl oldu ben bu özü unutmadım unutamamda çünkü 1 defa bile yapmadı:S söz ağızdan çıktımı bitmiştir bende belki kötü bir şey ama bende öyle..
canım ya kıyamam. Benim kocam da işten gelir yemek yer, tv izler, kitap okuyup uyur. Pek konuşmaz. Geceleri uyanır, beni sever öper sarılır, uykusuna devam eder. Ben de 2buçuk senedir başka şehirdeyim. Hiçbir yere gitmeme izin vermez, annesiyle bile... Bir de bebeğim var benim. O oyalıyor şimdilik. Bir de işten çocuktan artan zamanlarda Kur'an öğrenmeye çalışıyorum. Istediğim herşeye su gibi para harcar ama gezmeme izin vermez...
Bende buna kendimce bir çare buldum: şimdi evde sims diye bir oyun var, bilgisayar oyunu. Bunun sims2 sürümü ve ek paketleri var. Insan yapıyorsun, aile kedi köpek vs. Geziyor. Tatile filan çıkıyor... Her neyse; ben kocişkomla ikimizi yaptım. Sonra kocişkoma kızdığımda oyundaki evde bulunan klozeti kaldırıyorum altına yapıyo, simsteki benle kocişkomu kavga ettiriyorum bi temiz dayak yiyor sim kocişkom. Geçen de oyunda evimin ortasına penguen tuvaletini yaptı ona temizlettim, bir de elektirik çarptırdım. Ay çok eğleniyorum...
canım ya kıyamam. Benim kocam da işten gelir yemek yer, tv izler, kitap okuyup uyur. Pek konuşmaz. Geceleri uyanır, beni sever öper sarılır, uykusuna devam eder. Ben de 2buçuk senedir başka şehirdeyim. Hiçbir yere gitmeme izin vermez, annesiyle bile... Bir de bebeğim var benim. O oyalıyor şimdilik. Bir de işten çocuktan artan zamanlarda Kur'an öğrenmeye çalışıyorum. Istediğim herşeye su gibi para harcar ama gezmeme izin vermez...
Bende buna kendimce bir çare buldum: şimdi evde sims diye bir oyun var, bilgisayar oyunu. Bunun sims2 sürümü ve ek paketleri var. Insan yapıyorsun, aile kedi köpek vs. Geziyor. Tatile filan çıkıyor... Her neyse; ben kocişkomla ikimizi yaptım. Sonra kocişkoma kızdığımda oyundaki evde bulunan klozeti kaldırıyorum altına yapıyo, simsteki benle kocişkomu kavga ettiriyorum bi temiz dayak yiyor sim kocişkom. Geçen de oyunda evimin ortasına penguen tuvaletini yaptı ona temizlettim, bir de elektirik çarptırdım. Ay çok eğleniyorum...
Benim kocada aynı erkenden uyur ilgi göstermez gezmek deyince dellenir ah bu erkekler neden bu kadar odun oluyolar ne yaptıysam aynı degişmiyo Gerçi konu sahibinede konuşmayı dene süslen dikkatini çekecek bi şeyler yap dedim de degişmeyen degişmio belki onunki degişr inş..
neden içinde tutuyorsun ben olsam çatlardım.. söylemedin mi hiç? sen böyle demiştin bana diye?
benim esimde ayni eve gelir yemegini yer bilg oyunun basina gecer..saatlerce oynar zorla konusurum falan iste..sonra dizi izlemek icin herhangi bir kanali acarim diziyi izlemek istemiyorsa hem bilg oynar hemde diziye mudahale edip izletmez..buna ragmen sorunumuz yok cok sukur polemige girmem bende degistiririm..cunku ne dersem yapar..
bende bir ara boyle sinir olmustum..arkadasim kizim niye sinirleniiyorsun birak gozunun onunde oynasin iste..disarimi cikiyor eve gecmi geliyor istediginimi yapmiyor..e bunlar varsa birak takilsin orada kendi halinde gozu disarilarda degilya ona bakicaksin sen dedi..sonra baktim bu felsefeyle bakinca oo daha iyis simdi gercekten benim kuruntularimis dedim..
kaç kez bağırdım çağırdım ağladım anlattım kavga ettim güzellikle söyledim yok yok ilk günkü gibi. o hayatı dilediğince yaşıyor ben tek takılıyorum. acaba niye evlendim merak ediyorum hani madem böyle yalnız takılacaktım ne gereği vardı
şu ademoğlundaki "alışkanlık mekanizması" herşeyin sorumlusu. Şimdi giyinecek, süslenecek, kokuş kokuş mis gibi parfüm sıkacak. Ama bir süre sonra kocası onun yeni haline de alışacak, sonra hoop başa... Kendimden biliyorum.
Keşke kalıcı bir çözüm olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?