- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Bunu söylememek için o kadar zor sabrettim ki anlatamamGit ileri kafalısını bul o zaman de arkana bile bakma. Bakim o borçlarını ödeyen başka kadın bulabilecek mi
Farketmeniz iyi olmuş kurtuluşumuz. En yakın zamanda yüzyüze konuşmak istiyorum başlarda iyiydi çalışmaya başladı agresif oldu bugün de işe gitmemiş izin almışBir kadının sevgiliyken kendini prenses gibi hissetmesi gerekmez miVazgeçilmez hissettirmeyin şöyle adamlara kendilerini. Vallahi de billahi de keşke daha önce bıraksaydım şu adamı dedim ben ki benden böyle şeyler istemedi ya da maddi destek beklemedi sadece eğitim kültür aile farklılığından ve kalaslığından ayrıldım ben ondan.
şu an vazgeçilmez olduğunu düşünüyor borçları nedeniyle depresyona girdi banada kötü davranıyorHer zaman derim mesafa diye... Borcunu ödeyecek kadar samimiyet kurarsan elbetteki cinsel anlamda da beklentileri olacak. İylikten maraz doğar diye boşa dememişler. Bazı erkekler düz mantıkdır. Sapla samanı ayırt etmekte güçlük çekebilirler. Ve birini ayrılamayacak kadar çok sevmeyin. Yoluna bak boşver
tek bir yaşasaydı bence bu isteğini geri çevirmezdinizBak güzel kardeşim ben gerçekten senin özel merhametli bir insan olduğunu yumuşak huylu nazik bir kadın olduğunu bu konuşmalarımızdan bile anladım. Bu adamın seni anlamaması normal mi? Bak niyetinde samimidir gerçekten evlenmektir niyeti cinsellik ister. Ama oldu ki nasip olmadı evlenmek ne olacak. Siz çok değerlisiniz. Bunca yaptığınız iyiliğe desteğe rağmen size tavır yapan bir adam cinselliği de yaşadığınız da size ileride bunun için laf söylemeyeceği ne malum? Seven insan bunun için tavır yapar mı? Şuanda ona karşı cinsel bir sorumluluğunuz yok. Ya benimki çok yakın bize benden kek börek istiyor yapamam diyorumha bunu gülerek diyorum kendini besle napim diyorum ama işin şakası bir yana sen kendine evlenmeden çok ağır sorumluluklar almışsın. Yazık canım benim
Şöyle düşün onın yaprığını sen ona yapsan, seni çeker mi?şu an vazgeçilmez olduğunu düşünüyor borçları nedeniyle depresyona girdi banada kötü davranıyor
Çekmez tabiki ama ona göre o beni çekiyormuş işe de gitmemiş uyuyor birazdan kalkar arar neler sayıca yine kimbilir engelledim mi dayanamıyorum Bi yandan da seviyorumŞöyle düşün onın yaprığını sen ona yapsan, seni çeker mi?
Telefon da ağzından çıkanı kulağı duymuyorÇekmez tabiki ama ona göre o beni çekiyormuş işe de gitmemiş uyuyor birazdan kalkar arar neler sayıca yine kimbilir engelledim mi dayanamıyorum Bi yandan da seviyorum
Küfür değil ama hakaret dolu sözlerTelefon da ağzından çıkanı kulağı duymuyor
Seni manipüle eden bir adamı nekadar ve nereye kadar sevebilirsin? Yapma bunu kendine. Bucudun hakkında kimse seni zorlama hakkına sahip değil. Lütfen güçlü durÇekmez tabiki ama ona göre o beni çekiyormuş işe de gitmemiş uyuyor birazdan kalkar arar neler sayıca yine kimbilir engelledim mi dayanamıyorum Bi yandan da seviyorum
Güçlü olmaya çalışıyorum kursa başladım kafamı toplayamıyorumSeni manipüle eden bir adamı nekadar ve nereye kadar sevebilirsin? Yapma bunu kendine. Bucudun hakkında kimse seni zorlama hakkına sahip değil. Lütfen güçlü dur
Engellemek istiyorum korkuyorum ondan artıkGüçlü olmaya çalışıyorum kursa başladım kafamı toplayamıyorum
Kork zaten canım yazmaya elim varmadı ama evlenirsen sonun iyi olmaz gibi geliyor bana Allah korusun.Engellemek istiyorum korkuyorum ondan artık
Evet beni bağlayan şey sadece sevgi başka bişeyini görmedim o kadar fedakarlık yaptım karşılık beklemeden ama hiç demedi bir gün de olsa mutlu ediyim sevdiği bişey yapiyim üstüne hakaretler şu an işten izin almış uyuyor uyanınca kimbilir ne hakaretler bekliyor Bi ara hayatımdan çıkardım bu sefer o yine geldi hatalı olduğunu biliyor ve benden çıkarıyor tam bir narsist kimseye de anlatamıyorumBir evliliği sürdüren en önemli şey sevgiden aşktan önce katşılıklı saygıdır bana göre. Siz daha evlenmeden aranızda saygı diye birşey kalmamış özellikle sana karşı. Dil yarası diye tabir vardır yıllarca insanın canını acıtır. Senin yaptığın fedakarlıkları senden başka kimsesi olmadığı halde göremeyecek kadar körse üstüne minnet duyacağı yerde sana hakaretler yağdırabiliyorsa ve orta bacağını tatmin edebilmek için seni zorlayıp geri kafalılıkla suçlayabiliyorsa Allah rızası için sabretme kardeşim defet gitsin. Hem suçlu hem güçlü şuna bak!! Kendinden bu kadar ödün verirsen evlenince dayak da yersin görünen köy kılavuz istemez. Şu anda senin ona bir bağımlılığın yok sevmekten başka ama inan şimdiden böyle yapan evlenince daha beter davranacak içindeki tüm sevgiyi öldürecek. Senin fedakarlığına karşı bu davranışlarının hiçbir özrü yok ne yaşarsa yaşasın. Çok sinirlendim uzun yazdım kusura bakma canım ama lütfen kendine bir iyilik yap ve kurtul o nankör hödükten lütfen.
Neden ama ya sonu bu olmamalı nasıl bir insana denk geldimKork zaten canım yazmaya elim varmadı ama evlenirsen sonun iyi olmaz gibi geliyor bana Allah korusun.
tek yaşıyor zaten annesi 2 günlüğüne gelditek bir yaşasaydı bence bu isteğini geri çevirmezdiniz
Evet beni bağlayan şey sadece sevgi başka bişeyini görmedim o kadar fedakarlık yaptım karşılık beklemeden ama hiç demedi bir gün de olsa mutlu ediyim sevdiği bişey yapiyim üstüne hakaretler şu an işten izin almış uyuyor uyanınca kimbilir ne hakaretler bekliyor Bi ara hayatımdan çıkardım bu sefer o yine geldi hatalı olduğunu biliyor ve benden çıkarıyor tam bir narsist kimseye de anlatamıyorum
[/QUOTE
Benim anlamadığım seni sevmeyeni sen nasıl sevebiliyorsun?
seni sevmeyeni sen nasıl sevebiliyorsun ben sevememEvet beni bağlayan şey sadece sevgi başka bişeyini görmedim o kadar fedakarlık yaptım karşılık beklemeden ama hiç demedi bir gün de olsa mutlu ediyim sevdiği bişey yapiyim üstüne hakaretler şu an işten izin almış uyuyor uyanınca kimbilir ne hakaretler bekliyor Bi ara hayatımdan çıkardım bu sefer o yine geldi hatalı olduğunu biliyor ve benden çıkarıyor tam bir narsist kimseye de anlatamıyorum
Hiç küsmesi mi peki gitmedin diyetek yaşıyor zaten annesi 2 günlüğüne geldi
Trip attı birkaç gün baktı ben hiç nazlamıyorum iplemiyorum o da şakayla karışık bulaşmaya başladı. Sonra geçti benim huyumu hayır dediğimde yapmayacağımı taviz vermediğimi bilirHiç küsmesi mi peki gitmedin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?