Moralim çok bozuk

Farketmeniz iyi olmuş kurtuluşumuz. En yakın zamanda yüzyüze konuşmak istiyorum başlarda iyiydi çalışmaya başladı agresif oldu bugün de işe gitmemiş izin almış

şu an vazgeçilmez olduğunu düşünüyor borçları nedeniyle depresyona girdi banada kötü davranıyor

tek bir yaşasaydı bence bu isteğini geri çevirmezdiniz

Çekmez tabiki ama ona göre o beni çekiyormuş işe de gitmemiş uyuyor birazdan kalkar arar neler sayıca yine kimbilir engelledim mi dayanamıyorum Bi yandan da seviyorum
Seni manipüle eden bir adamı nekadar ve nereye kadar sevebilirsin? Yapma bunu kendine. Bucudun hakkında kimse seni zorlama hakkına sahip değil. Lütfen güçlü dur

Bir evliliği sürdüren en önemli şey sevgiden aşktan önce katşılıklı saygıdır bana göre. Siz daha evlenmeden aranızda saygı diye birşey kalmamış özellikle sana karşı. Dil yarası diye tabir vardır yıllarca insanın canını acıtır. Senin yaptığın fedakarlıkları senden başka kimsesi olmadığı halde göremeyecek kadar körse üstüne minnet duyacağı yerde sana hakaretler yağdırabiliyorsa ve orta bacağını tatmin edebilmek için seni zorlayıp geri kafalılıkla suçlayabiliyorsa Allah rızası için sabretme kardeşim defet gitsin. Hem suçlu hem güçlü şuna bak!! Kendinden bu kadar ödün verirsen evlenince dayak da yersin görünen köy kılavuz istemez. Şu anda senin ona bir bağımlılığın yok sevmekten başka ama inan şimdiden böyle yapan evlenince daha beter davranacak içindeki tüm sevgiyi öldürecek. Senin fedakarlığına karşı bu davranışlarının hiçbir özrü yok ne yaşarsa yaşasın. Çok sinirlendim uzun yazdım kusura bakma canım ama lütfen kendine bir iyilik yap ve kurtul o nankör hödükten lütfen.

Evet beni bağlayan şey sadece sevgi başka bişeyini görmedim o kadar fedakarlık yaptım karşılık beklemeden ama hiç demedi bir gün de olsa mutlu ediyim sevdiği bişey yapiyim üstüne hakaretler şu an işten izin almış uyuyor uyanınca kimbilir ne hakaretler bekliyor Bi ara hayatımdan çıkardım bu sefer o yine geldi hatalı olduğunu biliyor ve benden çıkarıyor tam bir narsist kimseye de anlatamıyorum

Hiç küsmesi mi peki gitmedin diye
Trip attı birkaç gün baktı ben hiç nazlamıyorum iplemiyorum o da şakayla karışık bulaşmaya başladı. Sonra geçti benim huyumu hayır dediğimde yapmayacağımı taviz vermediğimi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…