Moralim çok bozuk

Hiç küsmesi mi peki gitmedin diye
küserse de kü
Taviz vermemek lazım aslında ben çok ezik davranıyorum
Ezik demeyelim siz çok nazeninsiniz. Hele bana bağıracak öyle mi? Bana kaç senedir birbirimizi tanırız ne ben ona ne o bana kavga da ettik asla ses yükseltmedik afedersiniz salak dahi demedik demem de derse de canına okurum. Saygı çok önemli. Bana anam babam saygı gösterir herkes de göstermek zorunda.

Bu peşimde çok kız var havasında geçen gün yemeyenin malını yerler dedi resmen tehdit etti çok acımasız

Yani o bir insan evladı,erkeklikte bir efsane,evlilik düşüncesinde yıldız futbolcu,hayatta herkesin idolü ,siz
Gerikafalı.....
Mümkünatı yok hata sizde o kadar çok yüz vermişsiniz ki artık yüzsüz yüzsüz birde tekme atar gibi abuk subuk konuşuyor...kızdım şimdi...

Ailesi de yok diye elimden geleni yaptım sonuç bu demekki farkında olmadan çok şımarttım

Siz ayrılmaktan geç kalarak kendi kul hakkınızda girmişsiniz. Hemen ayrılın kurtulun. Çok hayranı varsa onlar çeksin kahrını. Evlenecek adam mı kalmadı bacım

Tanımadan ilişkiye başlamamak çok önemli. Yeterince tanımadan ciddi sorumluluklar almamak birbirine yüklememek lazım.

Neden ama ya sonu bu olmamalı nasıl bir insana denk geldim
Kötü bir insana denk gelmişsin üzgünüm. Bana öyle davranılsa ölecek kadar sevsem de anında soğurdum. Kendini bu kadar aşağı görme. Kendine değer vermeyen sürekli kendinden çok başkalarını düşünen sürekli taviz verir. Karşındaki kişi de ya bu değeri alır başının üstüne koyar ya da kendini daha çok bi b..k zanneder ona göre de pislikleşir malasef.

Kendisi de farkında aslında ama bana yükleniyor kendini temize çıkarmak için

Kendisi de farkında aslında ama bana yükleniyor kendini temize çıkarmak için
Canım bana göre gerçekten seven insan değer verir sevdiğine karşı vicdanlı merhametli ve minnettar olur senin yaptığın gibi. Anlattıklarına bakınca ben o insanda sana karşı sevgi görmüyorum açıkçası. Sadece seni kullanıyor hatta daha da ileri gidip cinsel açıdan da kullanmaya çalışıyor. Maddi açıdan kullanılınca amaan giden param oldu dersin ama cinsel açıdan kullanılmak seni mahveder . Tekrar söylüyorum kurtul ondan eğer tehdit ederse kendinden soğutmaya çalış. Makyaj falan yapma mesela bol bol sarımsak ye yanına gitmeden. Konuşurken ona belli etmeden bolca nefes vererek konuş. Kendi kendine birilerini görüyormuşsun gibi konuş dur. Delirdi deyip o bıraksın İyice paranoyaklaştım Canım Allah korusun bir gün haberlere konu olmaktansa elinden geleni yap. Sevdiğin insan sana güven vermeli korku değil.

Resmen deniyor sizi ve psikolojik olarak etki altına alacak .işine geldiğinde kendini düşünen birisi

kuzucum gerçekten üzüldüm , sen insanlık yapmışsın ama karşındaki kişi bunu anlamayacak kadar aptal biri. en temizi hayatından tamamen çıkartman , kesinlikle boyun eğme , isteklerini yerine getirme, çünkü bunun önü arkası yok katlanarak devam ediyor. O kadar insan tanıdım ki ,yetim , öksüz veya her 2 ebeveynini de kaybetmiş , kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürüyorlar. Bir de bunun tam zıttı karakterde olanlarda kendilerini acındırarak insanları manipüle ediyorlar. Gerçekten değer kıymet bilen biri olsaydı sana bunları yaşatmazdı , seni yolunacak kaz gibi görüyor , evlenme düşüncesinde olduğunu da düşünmüyorum.

Hayat onu bunaltmis cinsellikle durulmak istiyor çünkü cinsellik rahatlatan bir eylem .. sizi geri kafalı olarak suçlaması sağlıklı bir psikolojide bunu talep etmediğini gösteriyor zaten bekaretiniz bir psikolojik buhrana kurban edilecek degerdeyse sizin kararınız derim ama ilk sevismenizse sağlıklı bir adamla sağlıklı bir ruh doyumu ile olmalı derim ki bu öylesine onemliki

Evet cinsellik olunca o kadar mutlu ki çok pozitif oluyor herşeyi unutuyor o anda ama sonraki gün aşağılamaya başlıyor çünkü hep daha fazlasını istiyor

İlk zamanlar diyordu sen olmasan napardım iyiki karşıma çıktın hayatın zorluklarını gördükçe iyice yüklendi

Siz cinsel bir obje değilsiniz sizin de duygularınız var o istiyor diye siz istemek zorunda değilsiniz sizi buna zorlayamaz, o istiyor siz istemiyorsunuz diye size kızamaz bu 1 ikincisi de sadece cinsellik yaşadığında mutlu olup sonra da bunu ona yaşatıp mutlu eden kadını aşağılayan adamdan ne koca olur, ne baba olur, ne arkadaş olur, ne abi olur ne de kardeş olur. Hiçbir halt olmaz ondan diğer aksiliklerini de sana yansıtarak canını sıkmasına izin verme böyle bir insanı da hayatında daha fazla tutma borcunu harcını da alsın başına çalsın ne yapıyorsa yapsın seni cinsellik için kullanıyor sadece bunu görmek hiçte zor değil.

yani sorunları arttıkça bana karşı agresifleşti sanki benim yüzümden herşey olmuş gibi davranıyor dediğiniz gibi cinsellik konusunda da zorlayamaz.ama sürekli böyle.

yani sorunları arttıkça bana karşı agresifleşti sanki benim yüzümden herşey olmuş gibi davranıyor dediğiniz gibi cinsellik konusunda da zorlayamaz.ama sürekli böyle.

Size bu yüzden kızamayacağını söyleyin ona ve duvarlarınızı örün haddini bilsin ipleri fazla vermişsiniz eline bu adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…