- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
bende de yok olsaydi simdiye kadar kaç kilo verirdim ama bu sefer olacak verecez ve en önemlisi almayacagiz tatlimHer firsatta mı, baya azimliymişsin, bende olmayan şey.
güne çok güzel baslamissin canım yuruyuse cikmadan önce iç kahveni vucuttaki fazla suyu atiyormus aklinda bulunsunGünaydın
Sabah kahvaltım 1 bardak soğuk su içtim
1 dilim süzme peynir
8 ad siyah yeşil zeytin
3 kurutulmuş domates
1 hurma 3 kayısı 1 erik (kuru)
1 dilim bugday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
1 saat yürüyüş yaptım
Bitişinde türk kahvesi ve soda içtim
Evdeyim duşumu aldım kendimi çok iyi hissediyorum
Hava biraz seriin güzel bugün böyle devam etsin
Ev işini bitirip dizi izliycem
La casa de papel izleyen var mı
Gitmiyor Pelinim, benden bu kadar.Nasıl gidiyor kızlar
Pes etmek yok kuzum amaGitmiyor Pelinim, benden bu kadar.
güne çok güzel baslamissin canım yuruyuse cikmadan önce iç kahveni vucuttaki fazla suyu atiyormus aklinda bulunsun
hiç tv izlemiyorum canım ben
Noldu ki
Aklıma yatan ve/veya denediğim bütün yöntemlerle "hipotiroid" olmama rağmen standart ölçülerde kilo verebiliyor ve buna herzaman şükrediyorken tek engelim sadece MOTİVASYON.
Şöyle ki, %100'e varan bir heyacan ve hırsla başlayan işlerim/diyetlerim (yani her türlü başlangıcım), yavaş yavaş bazen hızla, sönen bir balon gibi, fısssss, küçülüp kayboluyor, ortada azim hırs motivasyon, hiçbirşey kalmıyor. Hepsi uçup gidiyor.
Benn izliyorum:)Günaydın
Sabah kahvaltım 1 bardak soğuk su içtim
1 dilim süzme peynir
8 ad siyah yeşil zeytin
3 kurutulmuş domates
1 hurma 3 kayısı 1 erik (kuru)
1 dilim bugday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
1 saat yürüyüş yaptım
Bitişinde türk kahvesi ve soda içtim
Evdeyim duşumu aldım kendimi çok iyi hissediyorum
Hava biraz seriin güzel bugün böyle devam etsin
Ev işini bitirip dizi izliycem
La casa de papel izleyen var mı aranızda ?
Aaaa o nedenmişşşGitmiyor Pelinim, benden bu kadar.
Canım yok öle benden bu kadar bugün çok yemiş olabilirsin istersen yarın da ye ama bir sonraki gün dikkat et böyle bile verebilirsin durmak yok yola devam lütfenHiç... Başladığım yere geri döndüm...
Sil baştan...
Tabi kendime gelebilirsem...
Siz bana bakmayın yola devam edin.
Benimle uğraşıp zaman kaybetmeyin boşuna. Başta da yazdığım gibi, benim diyetlerim 3-5 gün.
Hayır anlamıyorum verebildiğimi de görüyorum neden böyle oluyor çok sıkıldım ben.
tatlim hepimiz oyleyiz valla pazar ve dün çok yedim ama bugün tekrar döndüm eger devam etmezsen 100 kilo olacaksın ve daha da zor olacak vermen. O yüzden hiç bir yere gitmiyorsunHiç... Başladığım yere geri döndüm...
Sil baştan...
Tabi kendime gelebilirsem...
Siz bana bakmayın yola devam edin.
Benimle uğraşıp zaman kaybetmeyin boşuna. Başta da yazdığım gibi, benim diyetlerim 3-5 gün.
Hayır anlamıyorum verebildiğimi de görüyorum neden böyle oluyor çok sıkıldım ben.
su su olayı olmasa keşke su içmek hiç bana göre değil ve şartSabah
1 dilim çavdar ekmeği kızarmış
5/6 zeytin
1 biber
Öğlen
Tavuklu mantar sote
Yoğurt
Ve şimdi yapacağım 1 kahve:)
Aralarda bolll su su su
Şişeyle gezicen canım sen nereye su şişesi oraya:)su su olayı olmasa keşke su içmek hiç bana göre değil ve şart
Şişeyle gezicen canım sen nereye su şişesi oraya:)
Canım yok öle benden bu kadar bugün çok yemiş olabilirsin istersen yarın da ye ama bir sonraki gün dikkat et böyle bile verebilirsin durmak yok yola devam lütfen
tatlim hepimiz oyleyiz valla pazar ve dün çok yedim ama bugün tekrar döndüm eger devam etmezsen 100 kilo olacaksın ve daha da zor olacak vermen. O yüzden hiç bir yere gitmiyorsun
su su olayı olmasa keşke su içmek hiç bana göre değil ve şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?