MOTİVASYON herşeydir.

Günaydın

Sabah kahvaltım 1 bardak soğuk su içtim
1 dilim süzme peynir
8 ad siyah yeşil zeytin
3 kurutulmuş domates
1 hurma 3 kayısı 1 erik (kuru)
1 dilim bugday ekmeği
1 bardak şekersiz çay

1 saat yürüyüş yaptım
Bitişinde türk kahvesi ve soda içtim

Evdeyim duşumu aldım kendimi çok iyi hissediyorum
Hava biraz seriin güzel bugün böyle devam etsin
Ev işini bitirip dizi izliycem

La casa de papel izleyen var mı aranızda ?

güne çok güzel baslamissin canım yuruyuse cikmadan önce iç kahveni vucuttaki fazla suyu atiyormus aklinda bulunsun
hiç tv izlemiyorum canım ben

güne çok güzel baslamissin canım yuruyuse cikmadan önce iç kahveni vucuttaki fazla suyu atiyormus aklinda bulunsun
hiç tv izlemiyorum canım ben

Tamam kuşum bi daha öyle yapayım kahveyi öne atayım
Ben de evde ses olsun diye açıyorum
Ama dizi severim

Hiç... Başladığım yere geri döndüm...
Sil baştan...
Tabi kendime gelebilirsem...
Siz bana bakmayın yola devam edin.
Benimle uğraşıp zaman kaybetmeyin boşuna. Başta da yazdığım gibi, benim diyetlerim 3-5 gün.
Hayır anlamıyorum verebildiğimi de görüyorum neden böyle oluyor çok sıkıldım ben.

Benn izliyorum:)

Canım yok öle benden bu kadar bugün çok yemiş olabilirsin istersen yarın da ye ama bir sonraki gün dikkat et böyle bile verebilirsin durmak yok yola devam lütfen

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği kızarmış
5/6 zeytin
1 biber
Öğlen
Tavuklu mantar sote
Yoğurt
Ve şimdi yapacağım 1 kahve:)
Aralarda bolll su su su

tatlim hepimiz oyleyiz valla pazar ve dün çok yedim ama bugün tekrar döndüm eger devam etmezsen 100 kilo olacaksın ve daha da zor olacak vermen. O yüzden hiç bir yere gitmiyorsun

Canım yok öle benden bu kadar bugün çok yemiş olabilirsin istersen yarın da ye ama bir sonraki gün dikkat et böyle bile verebilirsin durmak yok yola devam lütfen

2-3 gün yada 1 hafta üstün çabayla uğraşıyorum başlıyorum kilo vermeye sonra bi bakıyorum verdiğim bütün kilolar 2 günde geri geliyor.

tatlim hepimiz oyleyiz valla pazar ve dün çok yedim ama bugün tekrar döndüm eger devam etmezsen 100 kilo olacaksın ve daha da zor olacak vermen. O yüzden hiç bir yere gitmiyorsun

Ben dağıldığımda çabuk toparlayamıyorum sıkıntı orda kendime gelene kadar verdiklerimi geri almış oluyorum bile

su su olayı olmasa keşke su içmek hiç bana göre değil ve şart

Bardak bardak değil de kahve içer gibi yudum yudum içersen sağlığa daha etkili canım hem daha kolay. Bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…