- Konu Sahibi didonutella
-
aynen 40a yaklaşırken son yıllarda ne kadar zor oldu kilo vermek diye düşünüyorum. Millet bir kere diyet yapıyor bitiriyor muhabbeti. Ben 20 yıldır diyetteyimÇok geçmiş olsun iyi akıl etmişsiniz almamayı. 2,5 dan 5 e çıkarken genelde oluyormuş yan etkiler. Ama ilacın içini okudunuz mu? Eğer enjektörü yapmayı gününde unutursanız en fazla 4 gün içinde yapın yazıyordu sanırım. Siz bidaha okuyun. İlaca bu kadar para ve kilo vermişken salmayın sakın. Tekrardan çok geçmiş olsun
Aynen öyle ver al çok sıkıntı sağlığımızı, metabolizmamızı hep mahvediyoruz. Ben bu sefer kesin bitti benim için. Zaten yaş da oldu 35 daha zor da veririm. İdealime kavuşunca ömür boyu 8-16, 10-14, 12-12 her ne uygunsa devam yani. Zaten daha da hayatta çocuk yapmam
Bunun için baya sıkı diyet yapıyorum. Bizi yarı yolda bırakma mounjaroooaynen 40a yaklaşırken son yıllarda ne kadar zor oldu kilo vermek diye düşünüyorum. Millet bir kere diyet yapıyor bitiriyor muhabbeti. Ben 20 yıldır diyetteyimneyse bu son olucak umarım hepimiz için :) İdeal kilomuza gelelim korumaya geçelim
Doktor ile mi başladınız? Aklıma gelen tek soru bu oldu kan değerlerinizde bi sıkıntı olmasın? İştahınız da azalmış kalori de baya az. Vermeniz lazım gibi. Eğer doktor kontrolünde başlamadıysanız bi görünmenizi öneririm.Merhaba 20 Ekim'de 2.5 mg ile başladım 68 kiloyum 11 . Gün geçti ama 1 kilo ancak verebilmisim platese de başladım ama olmuyor anlamadım beslenmeme de çok dikkat ediyorum 900 -1000 kalori alıyorum kefir yoğurt çok yiyorum benim gibi olan varmı hedefim 53
Degerlerimde sorun yok baktirip başladım ama kalori azlığı yada plates etkiliyor diye düşünüyorum bilemedim bakalım 3. İğne cuma günü cumartesi tartıda ne olacak
Abartı değil ama yaptıklarınızdan pişman olursaniz stres yaratırsınız kendinize bu da açlığı yeme isteğini tetikler olan oldu deyip bir sonraki öğünde sağlıklı çorba yada yeşillikli bir salata hafif geçirin ve ekstra bir litre su için her abarttiginizi dusundugunuz gün ben bu şekilde sürdürebilir diyet uygulayıp üç ayda 15 kilo verdim ama şimdi yapamadım o yüzden bu ilaca başladım şimdi kafamda yine aynı şeyler var karar verdim ve 53 e düşmeden birakmiycam hata yapsamda devam edeceğim
Kızlar ben verdiğim kiloları geri aldığımı düşündüğüm iğrenç bir haftadan sonra tekrar bugün başladım. İyiyim. Birazdan 5. İğnemi olcam ama 2,5 la mı devam etsem 5 mi yapsam ne yapsam bilemedim bakalım… Karar verip vurcam. Şu kalem formda olanlar var ya bidahakine ondan alcam bulabilirsem. Resmen enjektörde hava kaldı mı, iğneyi nasıl sokcam paniği o mu bu mu derken iğne günlerim işkenceye dönüşüyor.Kızlar güncellemeye geldim ben 8. İğnemi oldum. Ama bi 5 mg yi ikiye bölmüştüm. İkinci 5 mgliğimi geçen hafta vurdum ama nedense etki hissetmedim sadece iştah kaybı oldu. Ama ilk dozlarda ki gibi midede tokluk hissi yaratmadı şaşırdım. 5 mglığın 3. Dozunu bugğn vuruldum bakalım bu hafta sonuç ne olacak. Kilom artık çok yavaş gidiyor maalesef
Kesinlikle 5 e çıkın. Ben 5 i 2 ye bölüp 2,5 2,5 vurmuştum etkisi yoktu. Hatta ilk 5 te bile sanki etki hissetmedim ama 2. 5 i vurduğumda çok daha etkili olduğunu gördüm. İştahımı çok kesti. Tabaklarımı felan asla bitiremiyorum. Sabah yulaf lapası yapmıştım bitiremedim. Öğle bi çorba az salata hala baya tokumKızlar ben verdiğim kiloları geri aldığımı düşündüğüm iğrenç bir haftadan sonra tekrar bugün başladım. İyiyim. Birazdan 5. İğnemi olcam ama 2,5 la mı devam etsem 5 mi yapsam ne yapsam bilemedim bakalım… Karar verip vurcam. Şu kalem formda olanlar var ya bidahakine ondan alcam bulabilirsem. Resmen enjektörde hava kaldı mı, iğneyi nasıl sokcam paniği o mu bu mu derken iğne günlerim işkenceye dönüşüyor.
Eczanede mi vurdursanız acaba ben öyle yapıyorum daha güvenliKızlar ben verdiğim kiloları geri aldığımı düşündüğüm iğrenç bir haftadan sonra tekrar bugün başladım. İyiyim. Birazdan 5. İğnemi olcam ama 2,5 la mı devam etsem 5 mi yapsam ne yapsam bilemedim bakalım… Karar verip vurcam. Şu kalem formda olanlar var ya bidahakine ondan alcam bulabilirsem. Resmen enjektörde hava kaldı mı, iğneyi nasıl sokcam paniği o mu bu mu derken iğne günlerim işkenceye dönüşüyor.
Ben de 5 i 2,5 a bölüp yaptım. Dün iyi gibiydim. Fakat ben hiç bir zaman sizin gibi tok hissetmedim. Yemek yeme krizim gelmemesine tamamım yani öyle söyleyebilirim. Sadece proteinle beslendiğim zamanlarda doyup bıraktım. Onun haricinde hiç öyle tokluk moklıl yok bende. Hele ki geçen hafta yediklerimi bi bilseniz… Sizde regl öncesi dönemlerde böyle yeme krizlerine giriyor musunuz ya? Bunu aşmam lazım hep bunun yüzünden verip verip geri alıyorum kiloları. İlaçla bile duramadımKesinlikle 5 e çıkın. Ben 5 i 2 ye bölüp 2,5 2,5 vurmuştum etkisi yoktu. Hatta ilk 5 te bile sanki etki hissetmedim ama 2. 5 i vurduğumda çok daha etkili olduğunu gördüm. İştahımı çok kesti. Tabaklarımı felan asla bitiremiyorum. Sabah yulaf lapası yapmıştım bitiremedim. Öğle bi çorba az salata hala baya tokum
merhaba, aynı rakamlardayız da, ben de 73'e inmek istiyorum, hangi dozu kullandınız ? Bir de İstanbul'dakiler iğneleri kaça aldınız ? Tavsiye eczane var mı? teşekkürlerMerhaba, umarım ulaşırsınız istediğiniz kilolara. Benimde çok zayıf olma ve doğum yapmam haricinde benzer bir hikayem var. Yani al ver döngüleriyle dolu. İlaç gerçekten yemeye baya etki ediyor. Ben sporlarda destekleyerek. 80 kg dan 73 e düştüm bir ayda. Devam ediyorum umarım güzel spnuçlar alırız hepimiz
Merhaba. Bana bi tane eczacı adam saolsun “Bu ilaç piyasada yok ama şehir hastanelerinin etrafında yada havaalanı eczanelerinde bulabilme olasılığın daha fazla” dedi. 2,5 luğu Sabihadaki eczaneden aldım. 5 liği iğrenç bir yerden aldım ya Sulanbeyli miydi neydi öyle biyerde hastanenin karşısında. Yurt dışı aldığımı burdan söylemeyim adamın başı yanmasınmerhaba, aynı rakamlardayız da, ben de 73'e inmek istiyorum, hangi dozu kullandınız ? Bir de İstanbul'dakiler iğneleri kaça aldınız ? Tavsiye eczane var mı? teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?