- Konu Sahibi betty_boop
-
evet arası bir hafta olmalı ben sefer açtım arayı zor bulunca iğneyi hemen bitirmek istemiyorumGünaydınnn,
İğnelerin arası 7 gün değil anladığım kadarıyla, 3-4 gün oynama yapmak öneriliyor, sizin ona denk geliyor değil mi?
O kadar stoksuzluk arasına rağmen, bence verdiğiniz kilolar harika
Sizde çok uzun çalışmış maşallah valla. bende hafta bitmeye yakın başlıyor açlık ,ama 5'lik bana da çok iyi geldi, 2.5'teki açlık olmadı şükür.evet arası bir hafta olmalı ben sefer açtım arayı zor bulunca iğneyi hemen bitirmek istemiyorumarası 14gün olacak ama iğne çalışıyor sorun yok iştah kapalı hala.
teşekkür ederim vallahı bu sefer kafaya koydum en son 6 sene önce 25kilo kadar verdim üzerinden bir sürü şey geçti tekrar aldım ama bu artık köprüden önceki son çıkış yaş 40 geliyor sağlığm için kılo vermem gerekiyor.
biraz iğne biraz biz çalışacağız yapacak birşey yok.Sizde çok uzun çalışmış maşallah valla. bende hafta bitmeye yakın başlıyor açlık ,ama 5'lik bana da çok iyi geldi, 2.5'teki açlık olmadı şükür.
çünkü 10-11 gün sonrası yüksek doza ara verilirse 2.5 luktan başlanmalı diyor doktorlar ve kılavuzu. Hala kapatması çok şans olmuş.
Kafaya koyunca oluyor ya zaten ,
tabiikii, yaş kaçtı,tablomuza da yazayımKızlar merhaba bende ilk dozumu dün vuruldum 2.5 ile benide aranıza alın tekipteyim gelişmeleride yazıcam destek olalım birbirimize.
Boy 158 kilom 68
4 Aralık ilk dozumu aldım
Hayırı olsun bol su ve yürüyüş tavsiyemdirYaş 38 kilo 68 boy 158 4 Aralık ilk dozumu oldum 2.5 ile başladım
tamamdır ekledim,tabloya göz atın isterseniz, yan etki vs notlar kısmında da var.Teşekkür ederimiştahımda azalma var fakat boynum omzum sırtım kaburgakarım çok ağrıyor bi ton sopa yemişim gibi kimlerde böyle yan etki oldu acaba 2 tane ağrı kesici aldım sabah
Psikolojik olduğunu düşünüyorumTeşekkür ederimiştahımda azalma var fakat boynum omzum sırtım kaburgakarım çok ağrıyor bi ton sopa yemişim gibi kimlerde böyle yan etki oldu acaba 2 tane ağrı kesici aldım sabah
Ben de, ilk 2 hafta aşırı derecede sırt, omuz ağrısı oldu, ağrı ve acı karışık, çocuklara biraz sırtıma masaj yapın diyordum, dokundukları an ağlayacak gibi oluyordum, böyle bir sırt acısı hiç yaşamamıştım. Bu kadar ağrı psikolojikle açıklanacak bir şey değil :)Teşekkür ederimiştahımda azalma var fakat boynum omzum sırtım kaburgakarım çok ağrıyor bi ton sopa yemişim gibi kimlerde böyle yan etki oldu acaba 2 tane ağrı kesici aldım sabah
Selamlar, ben de ağrıların psikolojik olduğunu düşünmüyorum dürüst olmak gerekirse.Teşekkür ederimiştahımda azalma var fakat boynum omzum sırtım kaburgakarım çok ağrıyor bi ton sopa yemişim gibi kimlerde böyle yan etki oldu acaba 2 tane ağrı kesici aldım sabah
Ayyy süper darısı başımıza, zaten takip tablomuzda hedefe ulaşanlardan olup,sonrasında hala yazan nadir insanlardansınız, koruma döneminde de merak ederiz, beklerizKızlar selam,benım 7.doz 2.5 ıle amacıma ulastım,69 dan 7 haftada 57.300 gr a dustumson dozumu bugun(2.5 ıle 17 gun aradan sonra yaptım)cunku endıkronoloji doktorum son dozu 15 gun somra yapın demıstı dalgalanmayı onler dıye ben 15.gunumde alkol aldıgım ıcın ustunden 48 saat gecmesını bekledım ve 17.gunumde oldum yapıldıktan 1 saat sonra hafıf kaslarım ezilmiş gıbı hıssettım 3-4 saat yıne uyku yaptı 1 saat uyudum,akşam yemegımı proteın 3-4 kasık corba ve 1 kasık basmatı pılavı 1 kasık yogurt ıle gecırdım hos yıne hepsını yarıda bıraktım ama aynı ılk gundekı gıbı etkı ettı bende,ben son dozun yıne 1 kılo oynatacagını sanıyorum bakalım,ayrıca ılacı bıraktıktan 15 gun sonra asırı tatlı kabusum gerı dondu %70 bitter cıkolatayla yatıştırdım ama chromıum pıcolınate ıle tatlı ıstegımı kesecegımı dusunuyorum,hedefımdekı kılonun 1.400 gram daha fazlasını vererek surecı tamamladım acıkcası ben spor yapmadım sadece 20-30 dk yuruyus ve dozu hep 2.5 ıle devam ettım,sıze tekrar olcum yaptıgımda gelısmelerden haber verecem.herkese bol sans merakla takıp edıyorum herkes ıdealıne ulassın ınsallah sevgıler
Yanlış enjeksiyon dediğiniz nedir, nasıl yaptınız, biz de aynı hayatı yapmayalımMerhaba 5. haftam bitti 6. dozumu vurdum 2.5 dan devam ediyorum
ilk haftam 93.80 le başladım, hafta bittiğinde 91.10 daydım, yani - 2.70
İkinci haftaya 91.10 la başladım,hafta bitiminde 89.15, yani -1.95
Üçüncü haftaya 89.15 le başladım, hafta bitiminde 87.80 dim yani -1.35
Dördüncü haftaya 87.80 le başladım, hafta bitiminde 86.20 idim yani --1.60
Beşinci haftaya 86.20 ile başladım, hafta bitiminde 85.10 dum yani -1.10
Toplamda 8.7 gitti.
Bu arada geçen hafta yanlış enjeksiyonla yaptığım için 1 dozum boşa gitmiş