Bizimde esimin 8 milyon 5 milyon 18 milyon cikmisti ilk sperm tahlilleride..o zaman unversite hastahanesinde yaptirmistik..ve uzerinden 8 yil gecti..bu arada hicbir tedavi yaptirmadik..simdi subat ayinda basliyacagiz tektar bakalim esimin sperm sayisi ne durumda..2 gun once GNC den dogal multivitamin falan getirttik onlari iciyor..insallah cok kotu cikmazda isimiz zorlasmaz..Bizde de sperm sayı azlığı ve hareketsizlik vardı. Geçen sene keçiboynuzu suyunu eşime hergün içiriyordum. 3 ay içinde ml de 2 milyon olan sayı 12 milyona çıkmıştı ve hareketli sayısı %5 artmıştı. Sonradan eşimin kalbine stent falan takıldığı için bebek planlarımızı ocak-şubat 2015 e erteleyince kullanmayı bıraktık. Şuan bidünya ilaç kullanıyor. Dolayısıyla sayı ve hareketlilik ne durumda bilmiyorum açıkçası
Merhaba bizde tup bebek tedavisine baslicaz çapa da 2016 ocak ayına aşılama verdiler eşim mikrotese ameliyatı olcak ben rahim filmi çektirdim herşey normal dediler ama o film o kadar canımı yaktı ki şimdiden asilamayi düşünmeye başladım çok can yakan bi işlem mi bide ben 21 yaşındayım yaşım tutmadığı için eğer eşim 2 3 ayda ameliyat olursa hemen özel bi hastanede tedaviye başlamak istiyoruz sizin tecrubelerinizden yararlanmak isterim lutfen yardım edin.[/QUOTE
Canim bizimde ilk denememiz olacak..senin esinde hic mi canli sperm cikisi olmuyor??mikrotese olacak yazmissin..bu sitede herseyi okumaya calisiyorum bilgi almak icin ama her okudugumu da yapmiyorum tabiki..esine dogal multivitamin destegi verebilirsin GNC ve SOLGAR iyi markakar(bunlar ilac degil)Bal polen gibi dogal karisimlar yiyebilir..keci boynuzu kürü yapabilirsin..buradaki amac saglikli sperm sayisini arttirmak..
[/QUOTE]Canim bizimde ilk denememiz olacak..senin esinde hic mi canli sperm cikisi olmuyor??mikrotese olacak yazmissin..bu sitede herseyi okumaya calisiyorum bilgi almak icin ama her okudugumu da yapmiyorum tabiki..esine dogal multivitamin destegi verebilirsin GNC ve SOLGAR iyi markakar(bunlar ilac degil)Bal polen gibi dogal karisimlar yiyebilir..keci boynuzu kürü yapabilirsin..buradaki amac saglikli sperm sayisini arttirmak..
[/QUOTE]Canim bizimde ilk denememiz olacak..senin esinde hic mi canli sperm cikisi olmuyor??mikrotese olacak yazmissin..bu sitede herseyi okumaya calisiyorum bilgi almak icin ama her okudugumu da yapmiyorum tabiki..esine dogal multivitamin destegi verebilirsin GNC ve SOLGAR iyi markakar(bunlar ilac degil)Bal polen gibi dogal karisimlar yiyebilir..keci boynuzu kürü yapabilirsin..buradaki amac saglikli sperm sayisini arttirmak..
Dotor randevusunda doktor size ne onerecek bakalim..sizde sorun doktora keciboynuzu kullanabilirmiyiz diye..bazi doktorlar karsi boyle seylere cunku bazen yanlis kullanip durumu etkileyebiliyoruz..iyi arastirip bilincli olmaliyiz..buradan yaz gene doktor ne dedigini..benim eşim kaynakçı olduğu için direk kasıklara sıcaklık vuruyomuş buda çok büyük bi etkenmiş olmamasında doktorlar olur demiş ama spermler dışarı çıkarken sıcaktan eriyomuş canlı kalmıyomuş doktorlar mikrotese dedi vetüp bebek raporu verdi ama yaşımız küçük olduğu için yararlanamıyoruz çapa da transfer için 2016 ya gün verdiler eşim ameliyat olsun özelde yaptırmayı düşünüyoruz keçiboynuzu kürü yapmak istedik ama çarşamba doktor randevusu var ameliyattan önce kürü yapsak sıkıntı olur mu diye düşünüyorum.
doktor biraz ters olduğu için sormaya çekiniyorum bide bagirmasin kavga çıkar orda devleti biliyosun insanlara nasıl davraniyolar en iyisi yapmamak ameliyattan sonra yaparım olmazsa sonuçları paylasicam hemen inşallah güzel sonuçlarla geliriz doktordan çok zor insan boşuna yipranmiyomus ben bu yaşıma kadar böyle doktora gitmedim şimdi daha iyi anliyorum.[/QUOTE]Canim tlf giriyorum yazim gene sacma sapan bir yere yazmisim ..senin yazinin arasinda kalmis..sen oradan oku artik
Insanin psikolojisi bozuluyor haklisin bende cok etkilenmistim..doktor konusunda cok haklisin canim insan birsey sormaya cekiniyor..insallah guzel sonuclar alirsin..[/QUOTE]doktor biraz ters olduğu için sormaya çekiniyorum bide bagirmasin kavga çıkar orda devleti biliyosun insanlara nasıl davraniyolar en iyisi yapmamak ameliyattan sonra yaparım olmazsa sonuçları paylasicam hemen inşallah güzel sonuçlarla geliriz doktordan çok zor insan boşuna yipranmiyomus ben bu yaşıma kadar böyle doktora gitmedim şimdi daha iyi anliyorum.
Bana daha transfer fln olmadi ama üzüldüm doktor ne dedi bi açıklama yapmadı miMerhabalar.bende bu ayin 4unde ilk tüp bebek denemesi oldu.transferim yapildi.iki tane 3uncu günü embriyosu transfer edildi.ve bugün tahlil verdim.ancak dun dayanamayıp test yaptirmistim ve negatif cikmisti.fakat doktorum yarin tekrar yaptir diyince yaptim fakat olumsuz...çok kotu bi durum neden tutmadi diye düşünüyorum ve çok uzuluyorummmbenim gibi olan var mi yaa...
Bana daha transfer fln olmadi ama üzüldüm doktor ne dedi bi açıklama yapmadı mi
canımm ende seninle aynı durumdayımmmmm benimde tutmadı iki taneydiMerhabalar.bende bu ayin 4unde ilk tüp bebek denemesi oldu.transferim yapildi.iki tane 3uncu günü embriyosu transfer edildi.ve bugün tahlil verdim.ancak dun dayanamayıp test yaptirmistim ve negatif cikmisti.fakat doktorum yarin tekrar yaptir diyince yaptim fakat olumsuz...çok kotu bi durum neden tutmadi diye düşünüyorum ve çok uzuluyorummmbenim gibi olan var mi yaa...
Cok uzuldum canim hersey cok iyi demisti doktorum ama neden olmadi bilmiyorum ;([/QUOTE]l_10_sen, post: 38344908, member: 632448"]canımm ende seninle aynı durumdayımmmmm benim tutmadı iki taneydi
Benim'de ilk tüp bebek denememdi. Ben 25 kasımda transfer olmuştum. Hamile olduğuma sevinemeden kanamam başladı ve maalesef düşükle sonuçlanması gerekti. Lütfen pozitif olun iyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun.Merhabalar.bende bu ayin 4unde ilk tüp bebek denemesi oldu.transferim yapildi.iki tane 3uncu günü embriyosu transfer edildi.ve bugün tahlil verdim.ancak dun dayanamayıp test yaptirmistim ve negatif cikmisti.fakat doktorum yarin tekrar yaptir diyince yaptim fakat olumsuz...çok kotu bi durum neden tutmadi diye düşünüyorum ve çok uzuluyorummmbenim gibi olan var mi yaa...
hayırlısı artık yaa üzülmek çare değil...... Allah büyük ikinci için ne kadar süre geçmesi gerekir ??Benim'de ilk tüp bebek denememdi. Ben 25 kasımda transfer olmuştum. Hamile olduğuma sevinemeden kanamam başladı ve maalesef düşükle sonuçlanması gerekti. Lütfen pozitif olun iyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun.
Tabi ki hayırlısı. Normalde bir daha ki adet döneminde çağırıyorlar ama ben tekrar Mart gibi başlamayı düşünüyorum, donmuşlarımız var zaten.hayırlısı artık yaa üzülmek çare değil...... Allah büyük ikinci için ne kadar süre geçmesi gerekir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?