mrb arkadaşkar ilk tüp bebek denemem olcak yardım lütfen?

Merhaba benimde 1 kizim var 2006 dogumlu asilama ama ondan sonra korunduk malesef malesef cunku hic zaman kaybetmeden 2.olmasi gerekiyormus yumurtalik rezervim kotu durumda ama bunu nerden bilebilirdim aralik başı tüp bebek denendi 2 embriyo gecen cuma sonuç negatif önce inanamadım çünkü o kadar hissettim ki olduğunu ama olmadi hatta adet olana kadar umudunu yitirmedim.Mevlam ol demeden olmuyor hic birsey...[/QUOTE]
Cok uzuldum inanin benimde yumurta rezervim dusuk we daha hic cocugm yok tup bebek deneyecegim umudunuzu kaybetmeyin..

Merhaba benimde 1 kizim var 2006 dogumlu asilama ama ondan sonra korunduk malesef malesef cunku hic zaman kaybetmeden 2.olmasi gerekiyormus yumurtalik rezervim kotu durumda ama bunu nerden bilebilirdim aralik başı tüp bebek denendi 2 embriyo gecen cuma sonuç negatif önce inanamadım çünkü o kadar hissettim ki olduğunu ama olmadi hatta adet olana kadar umudunu yitirmedim.Mevlam ol demeden olmuyor hic birsey...[/QUOTE]

Selam kizlar uzun zamandir bu forumu takip ediyorum size basimdan gecenleri anlatmak istiyorum 5 yillik evliyim ve cocuk sorunumuz oldugunu kimse bilmiyor soylemek istemiyoruz birilerine icimi dokmezsem catlicam iki defa asilama yapti doktorum biri catlatma ignesinden 41 saat sonra ikincisi 42 saat sonra sonuc negatiff sureler cok uzun geldi bana acaba ondan mi tutmadi buarada sebebsiz infertilite neyse doktor tupbebek yapalim bidahaki adetinde bitiginde hidroskopiyle rahime bakcam dedi ve rahimde perde fark etmis onu aldi gelcek ay adetindede tupbebek icin ignelere baslicaz dedi ve adetime 3 gun kaldi allahim insallah yardim eder melegime kavusurum

Benim 36 saatti. Vardir bi bildigi, gerci 2 gun yaşıyor, Tutsydi tutardi zaten. Bnde cmt baslicam tup bebege. Bndeki sebep de duzensiz yumurtlama(pcos) ve morfoloji 1. Asilama da basari %15, tup bebek %60. Moralini yuksek tut canim,uzme kendini..

Ayy insallah hayirli haberlerle canim bende yarin doktora gitcem adetim geldi ignelere baslicaz..

Slam kizlar bende yeni geldim araniza.. 8 ocakta transferim oldu 8 yumurta toplandı 6si dollendi 4.gün de ikisi transfer edildi. İlk denememiz çok heyecanliyim 20 ocak test tarihim ama yerimde duramiyorum.goguslerim davul gibi oldu çok agriyor.sürekli beyaz akinti bi halsizlik uykusuzluk sonra bu duvak basması terleme hic bitmiyor. İnşallah Rabbim bekleyişleri mizi hayirla sonlandirir.

Meraba arkadaşım bende yeni katiliyorum araniza seninle ayni gün transferimiz olmuş bende çok heycanliyim

[QUOo, post: 38890503, member: 293823"]Meraba arkadaşım bende yeni katiliyorum araniza seninle ayni gün transferimiz olmuş bende çok heycanliyim[/QUOTE]
O ne güzel canım umarim aynı gün hayırlı haberler alırız ozaman.. Benim yumurtalarim evlilik yildonumuz de toplandıuumarıinsallah uuğur getirir. Bizim bu ilk denememiz ve evliligimizin ilk yılı. Heyecandan yerimde duramıyorum Rabbim hayırlısını versin herşeyin.

Ah canim allah gönlümüze göre verir inşallah nasilsin belitilerin varmi ağrin oldumu hiç
[QUOo, post: 38890503, member: 293823"]Meraba arkadaşım bende yeni katiliyorum araniza seninle ayni gün transferimiz olmuş bende çok heycanliyim
O ne güzel canım umarim aynı gün hayırlı haberler alırız ozaman.. Benim yumurtalarim evlilik yildonumuz de toplandıuumarıinsallah uuğur getirir. Bizim bu ilk denememiz ve evliligimizin ilk yılı. Heyecandan yerimde duramıyorum Rabbim hayırlısını versin herşeyin.[/QUOTE]

Merhaba kizlar oncelikle Rabbim herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin benim transferim 23 aralikta yapildi suan 5 hafta 6 gunluk gebeyim ama doktorun verdigi ilaclardan dolayi kabizlik sorunu yasiuorum kuru kayisida yedim aktiviada yiyiyorum bol bol su icip hic ekmek ve pilav makarna yemiyorum ama fayda etmiyor en son doktoru aradim duphalac verdi fayda etmedi lavma verdi oda fayda etmedi bekunis diye ilac var onu kllandim gcici sorun oldu suan 10 gunu asti tuvalete cikamiyorum napabilirim tecrubesi olanlar yardim etsin lutfen

Canim çoktebrik ederim allah sağsalim kucağina almaya nasip etsin canim sen elinden gelene yapiyon bolbol kayisi suyu içmdni tsvsiye ederim

Artik agri belime vurdu bugun ne yatabildim me oturaboldim Rabbim bu cektigimiz skntlari insallah mukafatlandirir

Artik agri belime vurdu bugun ne yatabildim me oturaboldim Rabbim bu cektigimiz skntlari insallah mukafatlandirir
Merhabalar, bende tüp bebek tedavisi için adet olmayı bekliyorum.yaşım 30 iki oglum var normal hamilelik,dogumdan sonra tüp kanalı kapanmış tedavi gördüm olmadı tüp bebege karar verdik inşaallah Allah gönlümüze göre verir bütün bebek bekleyen annelere

[/QUOTE]
Merba arkadaşim ben çok üzgünüm hastanedeyim kan vericem ama hasta oldum ümüdimi kaybettim artiksizlere hayirli haberler inşallah

Canim selam tebrik ederim ve de cok cok gecmis olsun oncelikle.. fitil falan kullandin mi hic? Benimde oyle olmustu oluyorum sandim,hic bi ilac etki etmedi. Fitil kullandim,bagira bagira cikarttim. Acısı cok kotu,tekrar yasamis gibi oldum ;( gecmis olsun canim

Mrb.45 yaşindayim 3 çocuk annesiyim ama daha önce tupligasyon yaptırdığim ićin ben de tüp bebek tedavisine başladım.inşallah dileyen herkese nasip etsin rabbim.

Merhabalar,öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah saglıklı dogmasını nasip etsin inş.kabızlıgın için sana tavsiye sabah,öglen,akşam bir bardak ılık ballı su yapıp aç karnına içip sıkıntın geçene kadar çok yardımcı oluyor çünki ben yapıyorum.haaa bal bir tatlı kaşıgı olacak.Allah yardımcın olsun...bende adet başlamasını bekliyorum tedavi için heyecanlıgım inş hayırlı sonuçlar alırız

merhaba kızlar bende yeniyim. gonal f kullanmaya başladım. 4. günüm bakalım ne olacak. hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…